ΑΓΡΙΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! “ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ” ΦΩΝΑΞΕ Η ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΗΚΩΤΗ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΓΕΡΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    lebe.jpg exo

    Την διαμαρτυρία της για την Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε μια πολίτης στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.

    «Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, την ίδια ώρα πολίτες που διαμαρτύρονται για την Μακεδονία έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και αποδοκιμάζουν όσους έρχονται στην εκδήλωση.

    Να σημειωθεί ότι σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και ομιλητές τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΤΟ ΜΟΜΟΛΟ , ΠΗΓΑΝ Ν ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ? ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ……ΒΡΟΜΟΚΟΛΟΓΕΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    2. O Γέρος στο τέλος που μιλάει μοιάζει με τον πατέρα του Παππά, αν δεν είναι αυτός..

    3. Πουστρογεροι τουβλα καταλληπα του εμφυλίου…. ψοφηστε…

    4. Τα ειπες ολα οπως ειναι! Αυτη η γενια εχει πολλες αμαρτιες! Φαγανε καλα τοσο χρονια τα δανεικα κ υποθηκευσανε το μελλον της ελλαδας! Ολα πληρωνονται ομως…ειτε σε αυτην ειτε στην αλλη ζωη…

    5. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ τείνει να γίνει το κόμμα των ηλικιωμένων.

    6. Αιντε τώρα είπε ένας γραικυλος προς το τέλος. Ένας μειοδοτης για λίγα εύρω. Αιντε τώρα είπε ο μπαστουρνοβλαχος μπολσεβικος.

    7. Καλα δεν υπαρχουν φτηνα γιαουρτια πια εστω και χαλασμενα.

    8. Και έτσι είναι.
      Η ώρα που θα εύχονται να είχαν πέσει στα χέρια τζιχατιστών πλησιάζει.
      Το τέλος τους δεν θα έχει τέλος

    9. Χειροκροτανε ειρωνικα οι κολογεροι της μεταπολιτευσης, αυτοι που με την ψηφο τους 45 χρονια τωρα κατεστερεψαν τις νεες γενιες των Ελληνων. Απλα λοιπον με λιγα λογια ειναι ανθελληνες κολογεροι προδοτες ψηφοφοροι. Αλλα ευτυχως βιολογικως η ηλικια τους θα μας σωσει καποια στιγμη απο την ψηφο τους.

    Comments are closed.