ΑΓΡΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ. Ο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΤΑΚΟΥ, ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Ο ΝΑΟΣ. ΞΥΔΙ ΠΑΠΑ ΜΟΥ, ΞΥΔΙ (ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

    Κοινοποίηση:
    mpitakou-dimitrios-argyrokastou

    Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται λόγια. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. 

    Μετά το τέλος του επικηδείου της ανταποκριτού του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, Γεωργίας Μπιτάκου, ως ελάχιστη απόδοση τιμής και μνήμης στον εθνομάρτυρα που ξύπνησε εθνικές συνειδήσεις- σκηνές που δεν πρόκειται εύκολα να ξεχαστούν στους Βουλιαράτες- και εν μέσω επιδοκιμαστικών σχολίων από τον κόσμο, ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου, Δημήτριος, με ένα επιφώνημα αποδοκιμασίας, τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνονται ανάλογες συζητήσεις με κραυγές και τέτοιου είδους ομιλίες.

    Παρακολουθείστε τι έγινε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Σε απόλυτη παράκρουση φαίνεται πως βρίσκεται η γειτονική χώρα, καθώς οι επιπτώσεις και οι παρενέργειες της δολοφονίας Κατσίφα δεν έχουν τελειωμό.
      Αυτή τη φορά, θύμα έπεσε η ευρωβουλευτής της Κύπρου, αρμόδια για την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε., κ. Ελένη Θεοχάρους η οποία κηρύχθηκε ως ανεπιθύμητη στη χώρα από το αλβανικό ΥΠΕΞ.
      «Η απόφαση αυτή έρχεται ως θεσμική απάντηση των θεσμών της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε διαρκώς επαναλαμβανόμενες εξτρεμιστικές ενέργειες από την Ευρωβουλευτή της Κύπρου, Ελένης Θεοχάρους, οι οποίες υποκινούν το μίσος και παραβιάζουν τη συνταγματική τάξη της χώρας μας, εντός της οποίας δεν είναι πλέον αποδεκτή», είναι η ανακοίνωση του αλβανικού ΥΠΕΞ.

      Η Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο SigmaLive τόνισε πως πρόκειται για τίτλο τιμής το να μπαίνει στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου καθεστώτος. «Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούληση μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου», τόνισε.

    2. Ντροπη στον μητροπολιτικο τραγο.

      Μια φορα φανηκε στο γυαλι και εβγαλε νεοταξικους μορφασμους και βλεμματα σαν 5χρονο.

    3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ.
      Χίλιες φορές ΕΛ Λ Η Ν Ι Δ Α
      με πολύ βαριά κάκαλα !!!!
      Μπροστά της,το σύνολο σχεδόν των πολιτικών που τυρανούν αυτήν την χώρα,
      είναι Χαντούμηδες !!!!!

    4. Εαν ηταν καμια αμερικη η εστω ιταλια με τομ Σαλβινι και επι 6 ωρες αμερικανος μελος των αμερικανικων ειδικων δυναμεων καταδιωκονταν επι 6 ωρες θελω να ρωτησω τι θα παθαιναν οι βρωμερες αλβανικες ειδικες δυναμεις?(οιβελληνικες ποτε δεν θα διερπατταν δολοφονια,για να προλαβω τα ανθρωπιστικα βρωμοκουμουνια)θα πεφτανε στην θαλασσα οπως πεσανε το 40 μαζι με τους ιταλους

    5. Alvanoi. Σε τι έχετε συμβάλλει; στον κόσμο αυτόν; σε τίποτα.

    6. Οι Αλβανοί δεν έχουν δώσει τίποτα στον κόσμο αυτόν. Ζήτουλες και ενας κομπλεξικός άνθρωπος, όλοι τους ανεξαιρέτως. Γιατί; χάνουμε τον καιρό μας;

    7. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ…..

      1. πράγματι μπράβο τησ κρίμα που έχουμε τετια κομουνια στην κυβέρνηση και δεν παραβρέθηκε κανένας
        μπραβο στην Μπουμπουλίνα μασ

    8. ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ !! ΠΟΛΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ !!!
      Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ??
      ΟΧΙ ΟΥΡΛΙΑΓΜΑΤΑ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ?
      ΕΝΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ !! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ??
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΟΝΑ Η ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
      ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ !!! Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΓΗΣ ΗΡΕΜΕΙΑΣ !!
      ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΓΑΛΗΝΗ !!!

      ΑΡΑΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ?? ΕΝΩ ΓΙΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝΕ ΔΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!
      ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ !! ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΕΤΣΙ !! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ !!!
      ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !! ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ
      ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ!!!

      1. δεν εχουμε μυαλο οπωσ ο οδυσεασ φιλε δυστυχοσ αν ειχαμε δεν θα ημασταν ετσι

    9. Συγχαρητηρια σε αυτην την κοπελα! Μας συγκινησε πολυ! Τετοιους ανθρωπους θελουμε! Εχει @@

    10. Διαβάστε το βιογραφικό της Γεωργίας Μπιτάκου για να καταλάβετε τι τρομερή προσωπικότητα είναι!!! Καλλιεργημένο άτομο με υπέροχο λόγο, μόρφωση , μα πάνω απ’ όλα Ατρόμητη! Αληθινή με ήθος και ιδανικά!Μια γνήσια Πατριώτησα! Τέτοια άτομα χρειαζόμαστε στη Βουλή όχι αυτά τα πουλημένα τομάρια….

    11. Ειναι αληθεια οτι 52 ατομα τα θεωρουν ανεπιθυμητα ?αν ναι αισχος εμεις να δινουμε ταυτοτητες σε Αλβανους…

    12. ΑΕΙ ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΑΙΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ… ΑΙΝΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    13. αν και παντοτε κρατω μια πισινη για ολους και ολα
      Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ @@

    14. δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι εθνικιστες ειναι ανισοροποι

      1. Ανισόρροπος είσαι εσύ και το σινάφι σου. ”Προοδευτικός” να υποθέσουμε; Εθνικιστές είμαστε, προδότες, ανθέλληνες και Εφιάλτες δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ. Όσο για εσάς, είστε πολύ λίγοι μπροστά μας. Η Ελλάδα στους αιώνες θα ζήσει, εσείς θα επιστρέψετε εκεί όπου δικαιωματικά ανήκετε, στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας…

      2. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι αριστεροί είναι φανατικοί εθνομηδενιστές.

      3. Εσύ είσαι ο ισορροπημένος δημοκράτη της πλάκας κάνε παρέα με του συριζεους….

      4. ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    15. Οι επισκέπτες γύρισαν στην Ελλάδα και στην ασφάλεια και σιγουριά της Δημοκρατίας. Μετά την ταφή του Ελληνόπουλου οι Βορειοηπειρώτες έμειναν εκεί, όπως μένουν και στη Κωνσταντινούπολη οι ελάχιστοι γέροντες και νέοι ομογενείς μας. Οι λεκτικές κορώνες πατριωτισμού αν δε συνοδεύονται από έμπρακτα παραδείγματα, είναι κενός λόγος..

      1. Πολυ σωστη η σκεψη και η αποψη σου Νικο… Δυστυχως πολυ σωστη…

    16. Δεν τυχαιο στεφανε το οτιεπιβεβαιώνουν εχεις τετοια ατομα για συνεργατες σου.μπραβο γεωργια μπιτακου.φοβερος λογος.ανατριχιασα

    17. μπραβο οι πατριώτες φενοντε δεν κριβοντε μασ εδωσε ελπιδα μπραβο τησ

    18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.

    Comments are closed.