ΏΡΑ 14:35! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ – ΘΑ “ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ” Η ΚΡΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Έντονη στρατιωτική κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην Ανατολική Μεσόγειο. Προχθές το απόγευμα προσγειώθηκαν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα τέσσερα ελικοφόρα τύπου Οσπρεϊ (CV-22B) και δύο μεταγωγικά C-130, προερχόμενα από το Μίλντενχολ της Αγγλίας, όπου εδρεύει η 352 Πτέρυγα της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της αμερικανικής αεροπορίας.

    Σύμφωνα με τις καταιγιστικές πληροφορίες που λαμβάνουμε,  τα έξι αεροσκάφη προορίζονται για επιχειρήσεις μεταφοράς Αμερικανών πολιτών ή αξιωματούχων από την ευρύτερη περιοχή του Ιράκ, σε περίπτωση που απαιτηθεί κάτι τέτοιο, μετά την επιδείνωση των αμερικανοϊρανικών σχέσεων, απότοκο της δολοφονίας Σουλεϊμανί, αλλά και της ενορχηστρωμένης απόπειρας εισβολής στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη.

    Την ίδια ώρα, αεροσκάφη φέρονται να βρίσκονται ακόμα και στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα πληρώματά τους περιμένουν διαταγές για το που θα κινηθούν.

    Όμως, την ίδια ώρα η εναέρια κυκλοφορία δεν επικεντρώνεται στην Κρήτη και στη Σούδα. Πολεμικά αεροσκάφη έχουν πλημμυρίσει τον ευρωπαικό εναέριο χώρο αφού φαίνεται ότι υπάρχει ραγδαία αύξηση πολεμικών ετοιμασιών. Η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μία κλωστή κυριολεκτικά.

    Δεκάδες αμερικανικά μεταφορικά αεροσκάφη απογειώθηκαν με προορισμό αεροπορικές βάσεις των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, από τη βάση Morón, στην Ισπανία και από το Aviano της Ιταλίας, ενώ αμερικανικά πολεμικά πλοία απέπλευσαν από την Ρότα.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτήν την ώρα βιώνουμε τη μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση μετά τον πόλεμο του Ιράκ το 2003.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Θα βουλιάξει η Κρήτη θα καεί η Ρόδος θα διαλυθεί η Κάρπαθος θα γυρίσει τούμπα η γη θα εξαιλωθεί το φεγγάρι θα εξαφανιστει η Ανδρομέδα θα… θα…θα…Ασταδι@λ@ ρε…

    2. Τίποτα σοβαρό δέν θα γίνει … οι Ιρανοί μπορεί να κάνουν κάποια αντίποινα αλλά δέν θα τολμήσουν να κάνουν καί πολλά γιατί θα τόν ρουφήξουν … οψόμεθα

    3. Τιποτα να μην μεινει …..μονο οργια κανουν οι αντιχριστοι ….
      Και ειδικα στο Ελλαδισταν επικρατει παντου ΑΔΙΚΙΑ.

    4. O Γ παγκοσμιος θελει μερικα χρονακια ακομη οχι πολλα.Μεσα στην δεκαετια θα εχουμε πολλες εξελιξεις.Θα ειναι ενας ελενχομενος πολεμος για να παμε στην παγκοσμια κυβερνηση

    5. Κρίμα για την ανθρωπότητα, Η Ελλάδα, η Ευρώπη αλλά και οι ΗΠΑ δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν απο ένα πόλεμο.

    6. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ !!!!!! ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ !!!!!!! ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΟΥΣΙΛΜΙΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!!!!! ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!!!!!

      1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ 100% ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ????
        ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ

    7. οι δολοφονοι ανοιξαν τον ασκο του αιολου γιατι δεν καθονται στην χωρα τους και σε ολα ανακατονονται σαν σκατοφτυαρο

    Comments are closed.