ΏΡΑ 08:00! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΡΡΑΞΗ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ [ΧΑΡΤΗΣ LIVE]

  Κοινοποίηση:
  ragdaies-ekselikseis

  Η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκοπεύει να εφαρμόσει με «επιθετικό» τρόπο τις κυρώσεις που επιβάλλει στο Ιράν προκειμένου να εμποδίσει τον ιδιωτικό τομέα να παράσχει συνδρομή στο ιρανικό δεξαμενόπλοιο το οποίο πλέει στη Μεσόγειο και η Ουάσινγκτον θέλει να συλληφθεί, προειδοποίησε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

  «Ο ναυτιλιακός τομέας ειδοποιήθηκε ότι θα εφαρμόσουμε με επιθετικό τρόπο τις κυρώσεις των ΗΠΑ», τόνισε ο αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

  Η Ουάσινγκτον ήδη προειδοποίησε διάφορες χώρες να μην επιτρέψουν στο δεξαμενόπλοιο να ελλιμενιστεί ενώ αμερικανικά ΜΜΕ αφήνουν υπόνοιες ότι το θέμα θα λήξει με κατάληψη του πλοίου με κομάντος αν επιχειρήσει να ελλιμενιστεί στην Καλαμάτα ή έστω σε κάποιο λιμάνι.

  Δεδομένα εξειδικευμένων ιστοτόπων παρακολούθησης πλοίων καταγράφουν πως το πλοίο, το Adrian Darya — το πρώην Grace 1 — βρίσκεται νότια της Σαρδηνίας αυτή τη στιγμή (23/8/2019, 08.00) και έχει χαράξει πορεία προς την Ελλάδα.

  xar

  Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι «το σκάφος δεν κατευθύνεται προς την Ελλάδα και δεν έχουμε αίτημα άδειας εισόδου σε ελληνικό λιμάνι».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Ενώ ο φίλης,ο κυρίτσης, και οι άλλοι κατσιαπλιάδες μεταλλαγμένοι κκεδες είναι καλύτεροι;

  2. Ό μπουλης Βαρβιτσιώτης είναι ένα ανθελληνικό καθίκι.
   Άχρηστοι καί τιποτένιοι είναι στό τιμόνι τής χώρας δυστυχώς.

  3. Το τι άσχετοι μιλάνε στα κανάλια είναι να αυτοκτονεις… Ο δε Βαρβιτσιώτης καλύτερα να μασάει…Δεν ντρέπεται με τις βλακείες που έλεγε… άσχετοι με τους διεθνείς νόμους ναυσιπλοΐας…αμ δε το άλλο, δεν χωράει στο λιμάνι… σώνει και καλά να πούμε την βλακεία τους…άνθρωποι που δεν έχουν βρεθεί Ίσως το πόδι τους σε θάλασσα.

  Leave a Response