ΒΟΜΒΑ ΣΟΚ! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! «ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ» ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ! ΤΟΥ ΤΑ «ΦΥΤΕΨΑΝ» ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ; MΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  Κοινοποίηση:
  ektak

  Το makeleio.gr μεταφέρει τις πρώτες πληροφορίες!

  Πάγωσε όλη η Ελλάδα!

  Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο η είδηση ότι στο δωμάτιο του όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε κοκαίνη!

  Την είδηση μεταφέρει ειδησεογραφική σελίδα των ΗΠΑ!  Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν επίσης ότι «ο νεότερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων , αλλά η αλήθεια…είναι  λίγο διαφορετική λένε δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ»

  Αναλυτικά το ρεπορτάζ

  Τρια σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν στο κέντρο  του ξενοδοχείου Cleveland όπου πέθανε ο γιος του  Έλληνα δισεκατομμυριούχου Σωκράτη Κόκκαλη, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Ο νεαρός Κόκκαλης παρέμεινε στο ξενοδοχείο Mariott στο West Mall Drive στο κέντρο του Κλίβελαντ

  Η Αστυνομία αλλα και οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν στο δωμάτιό του περίπου στις 2:45 μ.μ.  το Σάββατο. Φαίνεται  όμως πως ο «νεαρός» Κόκκαλης πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

  Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, 34 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, λένε οι Αστυνομικές Αρχές της περιοχής. Ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή County Cuyahoga County.

  Ο Κόκκαλης ήταν γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Ελληνα μεγιστάνα. Ο «μεγάλος» Κόκκαλης είναι ο ιδρυτής της Intracom, ελληνικού τηλεπικοινωνιακού γίγαντα και κατηγορήθηκε το 2002 ότι ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας από το 1963.

  Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

  Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν επίσης ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός. Ο γιος του υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν ο εκτελεστικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την Intracom

  Υπενθυμίζεται , πως στην Ελλάδα το γεγονός αναφέρθηκε ως εξής: Οτι ο νεότερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων , αλλά η αλήθεια…είναι  λίγο διαφορετική λένε δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ

  κ1 κ2 κ3

  Η ακριβής μετάφραση

  Κοκαΐνη βρέθηκε στο κέντρο της πόλης του Κλίβελαντ – εκεί όπου βρέθηκε νεκρός, ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, λένε οι αστυνομικοί.

  CLEVELAND, Οχάιο – Τρεις σακούλες κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιό του, στο κέντρο του Κλίβελαντ, όπου πέθανε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με δημοσιεύματα της αστυνομίας.

  ————————————————————————————————————————————

  Ο Σωκράτης Σ. Κοκκάλης, 34 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

  Η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή-ιατροδικαστή, της Κομητεία Cuyahoga – Κομητεία των ΗΠΑ στο Οχάιο.

  Ο Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη , ελληνα επιχειρηματία μεγιστάνα, σύμφωνα με το CNN Greece. Ο πατέρας Κόκκαλης είναι ο ιδρυτής της Intracom, ένας γίγαντας τηλεπικοινωνιών και κατηγορήθηκε το 2002 ότι ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας από το 1963.

  Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

  Ο Πετρος Κοκκάλης είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός. Ο γιος του, υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την Intracom, σύμφωνα παντα με την ιστοσελίδα της ομάδας ποδοσφαίρου.

  «Ο πρόωρος χαμός … άφησε ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού σε πένθος, για  αυτή την απροσδόκητη απώλεια του Αντιπροέδρου του Ομίλου μας», ανέφερε η δήλωση από την Αθήνα.

  Η Αθηνα ανέφερε ότι ο νεώτερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι,  σχετικά με ένα προτζεκτ αθλητικών στοιχημάτων. Ο νεαρός Κόκκαλης παρέμεινε στο Mariott Hotel, στο West Mall Drive στο κεντρικό Κλίβελαντ, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Κλίβελαντ. Η αστυνομία και το ασθενοφόρο κλήθηκαν στο δωμάτιό του στις 2:45 μ.μ. το Σάββατο μετά από αναφορά για σορό (πτωμα), όπου βρέθηκε στο δωμάτιο του, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

  Τρια σακουλάκια  κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση. Φαίνεται ότι πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί νεκρος στο δωμάτιο οπου διέμενε , σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

  Το τμήμα Ανθρωποκτονιών και Ναρκωτικών ( και η ανακριτική ομαδα για τα ναρκωτικά) , ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των αστυνομικων αρχων , στο ξενοδοχείο , για να βοηθήσουν στη διερεύνηση, αναφέρουν οι εκθέσεις της αστυνομίας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  Leave a Response