ΌΛΟ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. «Π@ΥΣΤΗ, ΜΑΛ@ΚΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ». ΜΠΡΑΒΟ EΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝH ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΑ Ο ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ

    Από την μια ψηφίζουν υπερ της προδοσίας της Μακεδονίας, και από την άλλη, στην άλλη άκρη του κόσμου θέλουν να τιμήσουν τους ήρωες της επανάστασης του 1821.
    Θα μου πείτε τζάμπα είναι τα εισιτήρια και η διαμονή, πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης, γιατί να μην πάει στην Αυστραλία ο Βαρεμένος;

    Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γιώργος Βαρεμένος, που εκπροσώπησε το Κοινοβούλιο στις εκδηλώσεις της ελληνικής κοινότητας Μελβούρνης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, δέχθηκε φραστική επίθεση από ομογενείς με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών. Τον έκαναν κυριολεκτικά ξεφτίλα. Αφού δεν φωνάζουν οι Έλληνες ιθαγενείς, φωνάζουν οι μετανάστες.

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η Ν.Δ. ΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ . ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ .

    2. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΠΟΥΝΕ Ε ΜΩΡΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ . ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ N.MACEDONIA ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΣΩΡΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΟΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΟΛΛΟΙ .

    3. ΊΔΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ 285 ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΔΆΚΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΊΔΙΑ.. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΑΊΟ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡ ΑΥΓΉ. Κ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΜΕΣΑΊΟ. ΓΙΑΥΤΌ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ, ΨΉΦΟ ΣΤΟ ΜΕΣΑΊΟ ΔΆΚΤΥΛΟ.

    4. Σκτα στους αριστεροφασίστες ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ τα ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ οι ψευτο αριστεροι που έχουν βάλει φόρο σε ότι περπατάει σκτα στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ που αλλάζει ονόματα σαν σαλαμάνδρα και δέρμα σαν το φίδι

    5. Αλλο ενα αποτυχημενο αποβλητο του εμετοκαναλου αλτερ.

    6. Θ’αναστενάξουν οι φούρνοι όταν ψηλώσει η στιγμή. Κι όπως λέει κι ο σπουδαίος Μάστορας-Μισιάκας δεν θα τους ρωτήσουμε αν ταλαντεύονται δεξιά ή αριστερά γιατί θα ταλαντεύονται απ’τον κρεμασμένο τους λαιμό.

    7. Εκεί οι Έλληνες της Μελβούρνης πρέπει πρώτα οι ίδιοι να σταματήσουν να αποκαλούν τους Σκοπιανούς ως “Macos” και μετά να τα βάλουν με την κυβέρνηση. Και αν κάνω λάθος ας βγει κάποιος Έλληνας της Μελβούρνης να μου πει ότι δεν τους αποκαλούν έτσι και τους έχουν δώσει κάποια άλλη ονομασία.

      1. Ανάλογα τον κύκλο της παρεας σου, το παραδέχομαι για την εποχή του 1960, οταν ήλθε μια μάζα απο την Γιουγκοσλαβία προώθησαν τον δικό τους ” Μακεδονισμο ” και αυτο αποκαλούσαν τον εαυτό τους έτσι. Απο προσωπική μου εμπειρία, γεννημένος το 1951 και μετανάστης απο 1954, οταν πρώτο γνώρισα αυτα τα παιδιά, λέγανε ” Maco ” και εγω τους μιλούσα Ελληνικά που δεν καταλαβαίναμε. Ειμουν 7 χρονον και μου εξήγησαν οι γονείς μου πως είναι Βούλγαροι. Αν και στο δημοτικό τους αποκαλούσα Γιουγκοσλάβους, διότι εγω γεννήθηκα στην Μακεδονια στην Ελλάδα και αυτοί Γιουγκοσλαβία. Με τα Χρονια στο γυμνάσιο το ίδιο, αλα είχα διάβαση για Βουλγαρικο Εξαρχειο, Επανάσταση Ιλληντεν των Βουλγάρων, Βαλκανικούς Πολέμους. Καπιοι φίλοι τους αποκαλούσαν Macos και τους διορθώνα. Όλλοι οι παρέα μου τουσποκαλουσαμε Βούλγαρους η Γιογκο. Απο Το 1990 γένικα όλλοι μας τους αποκαλούμε Σκοπιανούς. Να ρωτήσω, εαν γνώριζες τέτοιους τους διωρθωνες η το αποδεχωσουν; Διωρθωνες τους φιλους σου που τυχαινε να τους αποκαλούν έτσι; Γιατι γυρεύεις να παίξεις το ρόλο του Διαβωλου; Αυτήν την ώρα φίλε Σπύρο βρίσκομαι στην Ελλάδα να ψυφισο κατα του ΣΥΡΙΖΑ, Ν Δ, ΚΙΝΑΛ, ΚΑΜΜΕΝΟ, ΚΚΕ και τα υπόλοιπα κόμματα της παλιάς πολιτικής που προδίδουν την Μακεδονια. Λυπαμε που δεν είμαι ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ να αποδοκιμάσω τους ανεπυθημητους Βουλευτεσ που με την αλαζονεία τους αγνοούν την θέληση του Λαού. Εαν μένεις ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ πάρε με τηλέφωνο μετά τον Ιούλιο στο 0466228263 Α τα πούμε απο κοντα.

    8. Προδότες.Φευγουν και έχουν ψηλά και την μύτη..

      1. ΠΟΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ?????ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΛΛΕΣ…..ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……..

    9. Η Αυστραλία είναι μία απο τις χώρες με μεγάλο αριθμό Σκοπιανών μεταναστών . Oι σχέσεις με τους Έλληνες είναι τεταμένες απο το 80 καί κακώς πήγε εκεί ο Βαρεμένος…. Τι περίμενε…. νά τούς συμφιλιώσει !!!

    10. Σιγά μην αποθεώσουμε τους λεγόμενους ομογενείς που την κοπάνησαν από την Ελλάδα για να γεμίσουν χρήμα. Έλληνες είμαστε όσοι είμαστε εδώ και πολεμάμε καθημερινά.

      Οι “ομογενείς” της Αυστραλίας και της κάθε Αυστραλίας άμα γίνει πόλεμος θα τρέξουν να έρθουν; Η μήπως δεν θα βρίσκουν εισιτήριο; Ή μήπως θα υποδεχτούν και τίποτα συγγενείς τους κιοτήδες που θα το σκάσουν στην πρώτη κανονιά;

      Με γεμάτες κοιλιές και μασούρια τα δολάρια το παίζουν και περισσότερο Έλληνες από εμάς…

      1. ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ. -ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ (ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; -ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

    11. Κάτι τέτοια κάνετε για αυτό ποτέ ΠΟΤΕ δεν θα σας δώσει δικαίωμα ψήφου ο Τσιπρίνος ….

      1. Βγαλε το ζιβαγκο και φορα γραβατα για κρεμασμα.

    12. Κι’ ο άλλος συνέχιζε να διαβάζει. Γιατί δεν φεύγει?

    13. Εκεί δεν έχει φασίστες ελασίτες να τους μαζέψουν.
      Εδώ αύριο θα γίνει το έλα να δεις με τα ελασίτικα μπατσάκια να κάνουν το “καθήκον” τους.

    14. Mετρατε μερες οι λιγους μηνες στην εξουσια. Οταν γινουν εκλογες και δεν βγειτε βουλευτες και ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ META ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ, τοτε θα σας δω πως θα κυκλοφορειτε στους δρομους. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ!! Ερχεται η Χρυση Αυγη προδοτικα πολιτικα οντα.

      1. ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΥΣΗ ΕΣΥ??????ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΙΣ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΣΤΙΝ ΜΑΠΑ……..

    15. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ……ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΟΥΜΙ……ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.

    16. ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΝΑ΄ΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ…………………….

      1. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…………….ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΝ ΚΝΕΣΣΕΤ ΤΩΝ 300 ΚΟΠΡΕΙΤΩΝ ………………………….

    Comments are closed.