«ΈΧΟΥΝ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ»! ΟΙ «ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ» ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Αποκαλυπτικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    1.indd

    Διαβάζουμε τους καλούς συναδέλφους από το μαχητικό grevenalike.gr

    Εκατοντάδες αφίσες σαν κι αυτήν έχουν μπει σε όλη την πόλη των Γρεβενών !Άλλοι τις βάζουν και άλλοι τις βγάζουν!Μάλλον κάποιοι έχουν χάσει την ουσία του θέματος ή και τον ύπνο τους! Φυσικά υπάρχουν και παρασκηνιακές εξελίξεις όπως επίσης και αλλά πολλά για τα οποία θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνο!
    Ποιους και γιατί τους πείραξε μια απλή ερώτηση;

    [UNSET] (1)

    [UNSET]

    Υ. Γ. 1
    Για να προλάβουμε τυχόν ανυπόστατα σχόλια και οτιδήποτε άλλο να σημειώσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για μια απλή ερώτηση και τίποτα άλλο! Καλό θα ήταν να μην βλέπετε αδικήματα και σχηματισμό δικογραφιών από το πουθενά! Βέβαια δικαίωμά σας είναι όπως και αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού λαού να εκφράζεται με τρόπο ειρηνικό όπως στην προκειμένη περίπτωση!

    Υ. Γ. 2
    Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξαν εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα από το grevenalike όπως πάντα!

    Αφίσες στη Θεσσαλονίκη: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» σε όλο το κέντρο!

    Αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της νύχτας. Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.
    Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τον συμβολισμό που θέλησαν να πετύχουν οι υπέρμαχοι της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Η αφίσα του Σταύρου Θεοδωράκη φωτογραφήθηκε με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η αφίσα του φιλόσοφου Κώστα Ζουράρι είχε ως φόντο την παλιά Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Ο Τάσος Κουράκης τοποθετήθηκε μπροστά από τη στάση Σιντριβάνι του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο καιρό για την επιθεώρηση του έργου.

    Δείτε φωτογραφίες με αφίσες σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης:

    afises-thessaloniki-dyo

    afises-thessaloniki-eksi

    afises-thessaloniki-ena

    afises-thessaloniki-ennia

    afises-thessaloniki-epta

    afises-thessaloniki-okto

    afises-thessaloniki-pente

    afises-thessaloniki-tessera

    afises-thessaloniki-tria

    Αντίστοιχες  δράσεις  πραγματοποιήθηκαν, τόσο το προχθεσινό, όσο και το χθεσινό βράδυ σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για παρεμβάσεις πολιτών που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών και θέτουν τους βουλευτές των περιοχών τους προ των ευθυνών τους με το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

    Ηδη αφίσες τοιχοκολλήθηκαν στην Πέλλα, την Ιερισσό και την Κατερίνη:

    igglezi-afisa-ena
    tzakri-afisa-ena
    afff
    123a
    aa1
    tzakri-sifakis-afisa
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΜΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑ ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    2. Με αφορμή τα γραφέντα από τον Κυριάκο, κατ’αρχήν τα Σκόπια δεν αποφάσισαν από μόνοι τους για το όνομα Μακεδονία, βέβαια άλλο που δεν ήθελαν αυτοί, εξάλλου κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια από παλαιάς-εποχής Τίτο κλπ, υπάρχουν τεράστια συμφέροντα από μεριάς Σκοπιανών αλλά και συμμάχων τους, και άς θυμηθούμε τί ήθελαν και επεδίωκαν να κάνουν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας από παλιά οι ανθ-έλληνες αριστεροί, συνένωση με άλλες…”Μακεδονίες”!!! κλπ. Κάποιοι διατυμπανίζουν επίσης ότι τώρα που θα λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί θα μπορέσουν να μπούν στο ΝΑΤΟ και Ευρώπη, λές και με το όνομά Σκόπια δεν θα μπορούσαν να μπούν εφόσον το ήθελαν οι ίδιοι και οι …λατρευτοί τους σύμμαχοι!!! Αλλά τί είναι, ένα ξένο γι αυτούς, ιστορικό μεγαλειώδες όνομα για την ιστορία και τον παγκόσμιο πολιτισμό, ώστε να το κλέψουν με τις ευλογίες των μεγάλων δυνάμεων. Δεν είναι επομένως έτσι απλά οτι οι γείτονες αποφάσισαν να πάρουν ότι όνομα θέλουν, με το έτσι θέλω, και εμείς να μην αντιδράσουμε, όπως θα έπρεπε να αντιδράσει και όλος ο παγκόσμιος πολιτισμένος κόσμος!!. Δεν είναι δικαίωμά τους αυτό. Οι Μακεδόνες ήσαν Ελληνες και ανήκαν όπως και άλλες περιοχές της αρχαίας Ελλάδας στα γνωστά πόλεις-κράτη και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, γιατί αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Οσον αφορά τα υπόλοιπα που λές για τα ελαττώματα των Ελλήνων, μπορεί εν μέρει να είναι έτσι, δεν γίνεται να είναι όμως όλοι έτσι, εξάλλου όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ελαττώματά τους, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, και δυστυχώς κανένα από τα μεγάλα πολιτισμένα κράτη δεν είναι με το πλευρό μας, για λόγους συμφερόντων, αγνοώντας την ιστορική αλήθεια.

    3. οι Γερμανοδουλοι Μητσοτακης,Τσιπρας,Λεβεντης,Θοδωρακης
      να ξερουν κουμαντο κανουν στην Ελλαδα οι Ελληνες.

      Τραβατε Γερμανια χτες.

    4. οποίος προδώσει την Μακεδονία μας
      θα έχει ισάξιο τέλος με τον Ιούδα των Ισκαριώτη.

    5. Αν περάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας να ξερουμε πως θα ακολουθήσει η Θράκη, η οποία ετςι κι αλλιως θα αποκοπεί απο την υπόλοιπη Ελλαδα με την ….μεγαλη Μακεδονία…..στην μέση, ακολουθεί η Ήπειρος, τα νησιά, η Κρήτη. Ειμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε οοολα αυτα;;; Αν ναι, τοτε ας κάτσουμε ήσυχα στο σπιτάκι μας μέχρι να μας διώξουν οι ξενοι ..κληρονόμοι…της πατριδας μας και της περιουσίας μας. Αλλιως ας κανουμε κατι τωρα. Τωρα ομως. ΤΩΡΑ.
      Βλεπουμε τι εγινε με το θεμα της ταχα μου εταναστευσης. Το αφήσαμε και κοιτάξτε που φθάσαμε.

    6. οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ειναι απλως ενα πτωμα. Τα κορακια εξ ανατολων ειναι ετοιμα.ξερετε τρελλενονται για πτωματα.

    7. ΟΙ κ.κ. ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
      ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;

    8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
      O “ΚΛΑΝΩ ΜΕΝΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΨΥΡΙΖΑ-ΜΥΡΙΖΑ-ΣΦΥΡΙΖΑ;

      ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    9. ελληναρα μπατριωτη απο τα lidl που ψωνιζεις απο βουλγαρια, τουρκια, σκοπια, κινα….που πετας τα σκουπιδια σου και τα τσιγαρα σου κατω καθημερινα, που δε φορας ποτε ζωνη οταν οδηγας, που εισαι ολη μερα σε ενα κινητο και στα social media, που φοροδιαφευγεις, που παρατησες τα παιδια σου στο ελεος των videogames, που πινεις ολη μερα καφεδες σε καφετεριες και μπαρ, που τις κυριακες πλακωνεσαι στο ξυλο και βριζεις χριστοπαναγιες στα γηπεδα, που προσκυνας κοκαλα, καστανα, παντοφλες, εικονες κλπ……θεωρεις και πιστευεις οτι το μοναδικο σου και το μεγαλυτερο προβλημα σου ειναι τι ονομα θα αποφασισει μια αλλη χωρα για τον εαυτο της!!!!!!!Αν δηλαδη αποφασισεις εσυ τι ονομα θες να τους δωσεις τοτε θα ειναι ολα τελεια σε αυτη τη χωρα ε? Μια ζωη ραγιας και σκλαβος τους θα εισαι μαλακααααα

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΧΙ Η ΜΑΖΑ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ……….ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΗ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΓΥΦΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ……………

      2. Πόσοι πια ρε ψωνίζουν απο τα Lidl; Και μήπως έχουν Έλληνες ιδιοκτήτες και Έλληνες υπαλλήλους; Και μήπως φορολογούνται στην Ελλάδα; Και μήπως πωλούν και ελληνικά προιόντα εκτός απο γερμανικά; Οι Έλληνες είμαστε ο λαός που ΕΦΤΥΣΕ τα Mac Donalds…
        Δεν ξέρω πολλούς που δεν φορούν ζώνη όταν οδηγούν. Αλλά αυτό είναι γελοίο επιχείρημα αφού έτσι βάζεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου και μόνο και όχι το σύνολο.
        Είναι ο σατανάς τα video games; Σκοταδιστή σε βρίσκω. Παίζαμε video games απο τη δεκαετία του 80 (tetris, pac man κλπ) και δεν πάθαμε τίποτα.
        Πόσοι πια πάνε στα γήπεδα; Γιατί άδεια τα βλέπω. Και απο αυτούς πόσοι πλακώνονται; Ή μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά;
        Και ποιός σου είπε οτι κάποιος προσκυνάει τα κόκκαλα και τις παντόφλες; Αυτό που συμβολίζει προσκυνάς. Αλλά που να ξέρεις απο αυτά…
        Αν αποφασίσουμε τι όνομα θα τους δώσουμε δεν θα ειναι τέλεια όλα σε αυτή τη χώρα (σε καμία δεν είναι) αλλά τουλάχιστον δεν θα ξεφτιλιστούμε διεθνώς, τους κόβουμε τις επεκτατικές βλέψεις και κόβουμε την όρεξη σε άλλες χώρες που με απόψεις σαν τις δικές σου μας βλέπουν σαν ραγιάδες, σκλάβους και καρπαζοεισπράκτορες οπότε όλοι θα ζητάνε και ήδη ζητούν. Ωραία νοοτροπία πάντως. Αφού πάνε 5 πράγματα στραβά ας αφήσουμε και αλλα 3 να στραβώσουν… Η λογική του καραγκιόζη: Θα με δείρεις, θα ιδρώσεις, θα κρυώσεις, θα πεθάνεις…

    10. ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ….ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ 300 ΚΛΕΦΤΩΝ ΣΤΙΝ ΚΝΕΣΣΕΤ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ…Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΜΑΖΕΜΑΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΡΑΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ……………

    Comments are closed.