ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΘΕΑΤΗΣ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ! ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ. ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ». ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

  Κοινοποίηση:
  milokanis belopoulos

  Εδώ και μέρες ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Ταμπουρίων «Αντώνης Σαμαράκης».

  σαμ

  Από τις εκπομπές του τόσο ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, όσο και ο υπαρχηγός του Αντώνης Μυλωνάκης διαφήμιζαν την εκδήλωση με την φράση: «H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στο Κερατσίνι! Έρχεται ο Κ. Βελόπουλος και σπάει ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

  βελο

  Υπολόγιζαν όμως χωρίς τους συνήθεις ύποπτους.

  Ομάδα αναρχικών από αργά το απόγευμα με το έτσι θέλω πραγματοποίησαν κατάληψη του πολιτιστικού κέντρου Σαμαράκης (Ταμπούρια) ενάντια στην πραγματοποίηση ομιλίας Βελόπουλου.

  Με ανακοίνωση τους δηλώνουν:

  Σήμερα, Πέμπτη 14/3, ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κόμμα του Ελληνική Λύση έχει ανακοινώσει ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο Κερατσινίου «Αντώνης Σαμαράκης».
  Ο Βελόπουλος, το κόμμα του, τα στελέχη και οι οπαδοί του είναι γνωστοί ακροδεξιοί, εθνικιστές, ρατσιστές, υμνητές του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Αποτελούν σε νέα συσκευασία τη συνέχεια του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, του οποίου ο Βελόπουλος ήταν στέλεχος και βουλευτής από το 2007, όπως και το διάστημα 2011-12 που το ΛΑΟΣ συμμετείχε σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με πρωθυπουργό τον διορισμένο πρώην τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο για να επιτευχθεί η συνέχιση και εφαρμογή των μνημονίων κοινωνικής ισοπέδωσης και ταξικής λεηλασίας, σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών αντιστάσεων και ταραχών.
  Επειδή τα εκλογικά πανηγύρια όλων των ειδών πλησιάζουν (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, βουλευτικές) δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πολιτιστικά κέντρα, ο δημόσιος χώρος γενικότερα, θα αφεθούν βορά στα κάθε είδους φασιστοειδή και τα κομματίδιά τους. Ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση του είναι ανεπιθύμητοι στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Το ίδιο και κάθε άλλος εθνικιστικός και ρατσιστικός συρφετός, από τους νεοναζί της χρυσής αυγής μέχρι τους τσαρλατάνους της ελλήνων συνέλευσις. Οι προσπάθειές τους για εμφάνιση στο δημόσιο πεδίο αποτελούν από μόνες τους πρόκληση. Όχι γιατί τρέφουμε καμία συμπάθεια στον φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό ή αριστερό πατριωτισμό, που θεμελιώνει εξίσου τους πλαστούς διαχωρισμούς και τα νεκροταφεία των εθνικών ιδεωδών. Αλλά γιατί το αίμα δεν γίνεται νερό κι η μνήμη δεν είναι σκουπίδι. Τα προηγούμενα χρόνια οι γειτονιές μας βίωσαν σωρεία φασιστικών επιθέσεων κατά μεταναστών, αγωνιστ(ρι)ών και αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αποτέλεσαν πεδίο κάποιων από τις σφοδρότερες συγκρούσεις με τις παρακρατικές ομάδες κρούσης, τους κρατικούς πάτρωνές τους και τις δυνάμεις καταστολής τους.Έτσι θα πράξουμε και τώρα. Την προεκλογική περίοδο που ακολουθεί θα σταθούμε για άλλη μια φορά στις γειτονιές μας ανάχωμα στον φασισμό και στην προσπάθεια διάχυσης κοινωνικά του εθνικιστικού, ρατσιστικού και σεξιστικού δηλητηρίου. Μαζί με πολλούς άλλους και πολλές άλλες, όπως και τόσες άλλες φορές. Με όπλα μας την συνείδηση, την εξεγερτική ευαισθησία, τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη, για την ατομική και συλλογική χειραφέτηση.
  Καλούμε σε στήριξη της κατάληψης στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης, Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου, που έχει πραγματοποιηθεί από τις 14.00 για την ματαίωση της ομιλίας του Βελόπουλου και σε συγκέντρωση στις 18:00.

  O πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» από τα κοινωνικά δίκτυα παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο

  Όπως γράφει:

  Για άλλη μια φορά οι ψευτο-αναρχικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από οργανώσεις υπέρ της παγκοσμιοποίησης προσπάθησαν να εμποδίσουν την ομιλία του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, και δυστυχώς αυτή τη φορά το κατάφεραν.
  Μια ομάδα αναρχικών από τις 2 το μεσημέρι ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει κατάληψη στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης στα Ταμπούρια Κερατσινίου. Η ανακοίνωση έγινε μέσω γνωστής ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου.
  Παρότι είχε δοθεί εδώ και πολλές μέρες άδεια από το Δήμο για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, περίπου 10 άτομα με το έτσι θέλω κατέλαβαν το χώρο και απαγόρευσαν σε πάνω από 300 άτομα να εισέλθουν στο πολιτιστικό κέντρο.

  Εκτός αυτού, ο Δήμαρχος λίγο μετά, με επιστολή του, προέβη σε άρση της παραχώρησης της αίθουσας με πρόφαση δήθεν το σεβασμό στη δημοκρατία. Δηλαδή στην ουσία δικαίωσε τους φασίστες που κατέλαβαν το χώρο, απαγορεύοντας την πραγματοποίηση της ομιλίας, κι όλα αυτά στο όνομα… της δημοκρατίας.

  Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αντίδραση του Ταξιάρχου. Καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και της επιθέσεως κατά του Κυριάκου Βελόπουλου παρέμεινε απαθής και όταν μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του ζήτησαν να παρέμβει απάντησε απλώς ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

  Οι αντιεξουσιαστές από την ταράτσα και τα παράθυρα πέταξαν πολλές πέτρες και μπουκάλια θέτοντας σε κίνδυνο εκατοντάδες ζωές, όμως ούτε και αυτό συγκίνησε τον ταξίαρχο της αστυνομίας, ο οποίος για άλλη μια φορά παρέμεινε να κοιτάει τα επεισόδια.

  Δυστυχώς η ομιλία ακυρώθηκε επειδή το ήθελαν 10 άνθρωποι που προέρχονται από χώρους που είναι γνωστό ότι χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Open Society του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο.

  Εκτός από τους καταληψίες, άλλα άτομα του αναρχικού χώρου εγκλωβίστηκαν λίγο πριν από τις 6 μ.μ. (όπου ήταν προγραμματισμένη η ομιλία) στην οδό Παπαναστασίου, στη συμβολή της με την Καλλιπόλεως, καθώς δυνάμεις τον ΜΑΤ και της ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο. Μέσω της γνωστής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν κατά τις 7 περιχαρείς ότι η ομιλία ακυρώθηκε. Για άλλη μια φορά ο κόκκινος φασισμός νίκησε…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Μαλλον δικα τους παιδια ηταν για να κανουν και λιγο διαφημιση τα καρατζαφυρερακια.

  2. Τα νεοταξάκια της παγκοσμιοποίησης του Σόρος ανενόχλητα …..

   Δεν τους έχει πεί όμως κάποιος ότι το ΣΑΠΙΟ κάποια στιγμή τελειώνει.

  3. Η αντιδιαφήμιση των ουρακοτάγκων του Σόρος είναι η καλύτερη διαφήμιση γιατί όταν προσπαθείς να φιμώσεις κάποιον τότε ξυπνάει η αντίδραση του λαού, οι υποδείξεις με το ζόρι για το ποιόν θα ακούσουμε και οι εκβιασμοί δεν περνάνε. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι μια μάζα αποβλήτων που δεν έχουν λόγο, δύναμη και αξία.

  4. TO MONO POU MPOREI NA SPASEI O BELOPOULOS EINAI KANENA ABGO KAI NA KANEI OMELETA………..

   TA ARXIDIA MAS TA SPAEI KANONIKA KATHMERINA………………….

  5. Ο/Η ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ λέει:

   Φασιστεροί στ@λινοφασίστες,ακραία ρατσιστόμουτρα εναντίων κάθε τι Ελληνικού.Είναι τα ίδια απλυταριά που καίνε την Ελληνική σημαία στις πορείες τους.Απελάστε τα μογγολοειδή από την πατρίδα μας.να ξεβρωμίσει η Ελλάδα απο την προδοτίλα τους.

  Leave a Response