ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ… ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!

  Κοινοποίηση:
  giati-misoun-toso-polu-tin-ellada

  «Ζητάμε από τους πολιτικούς να σταματήσουν να πωλούν ή να εμπορεύονται εδάφη για τα δικά τους συμφέροντα. Πρέπει να πιέσουμε πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα να αποσύρει τον στρατιωτικό νόμο (με την Αλβανία). Πρέπει να εκδιώξουμε τον επικεφαλής της Αλβανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (Έλληνα). Πρέπει να σταματήσουμε άμεσα τις συνομιλίες για εμπόριο με εδάφη της Βόρειας Μιτρόβιτσα και την Κοιλάδα του Πρέσεβο»

  Ένοπλη εξτρεμιστική ομάδα που αποκαλείται ως «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ζητά από την κυβέρνηση «να μην εμπορεύεται τα εδάφη», μια προειδοποίηση που απευθύνεται προς Σερβία ενώ απειλεί την Ελλάδα με εκδίωξη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου.

  Ταυτόχρονα το σύνολο της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να «απορρίψει δημόσια και ξεκάθαρα» αλλαγές συνόρων με τη Σερβία σε «εθνοτική βάση» καθώς κάτι τέτοιο «μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο».

  Την ίδια στιγμή, με ειδική πτήση μετέβησαν στα Τίρανα για διαβουλεύσεις ο πρόεδρος του Κοσόβου Χ.Θάτσι, ο πρωθυπουργός Ρ.Χαραντινάι, ο πρόεδρος της Βουλής του Κοσόβου καθώς και οι επικεφαλής των Αλβανών της κοιλάδας του Πρέσεβο στη Νότια Σερβία. Κοινός στόχος, η χάραξη κοινής στρατηγικής και η προετοιμασία για πιθανό «αιματηρό σενάριο» αν οι διαπραγματεύσεις ναυαγήσουν.

  Το βίντεο που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ σε Αλβανία, Σκόπια Σερβία μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ.

  Επί της ουσίας, έχουμε επανεμφάνιση του Αλβανικού Εθνικού Στρατού (AKSH)

  Στο βίντεο υπάρχουν πέντε μασκοφόροι άνδρες ντυμένοι στα μαύρα έχοντας αλβανικά διακριτικά μπροστά από μια αλβανική σημαία.

  Τρία άτομα κρατούν καλάσνικοφ και ο άλλος μια σημαία.

  Εμφανίζονται άλλοι δύο μασκοφόροι από τους οποίους ο ένας διαβάζει το κείμενο.

  Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Twitter από τον Ολλανδό δημοσιογράφο Βίντσεντ Τριέστε που εργάζεται στην Αλβανία και έχει μεταφράσει τα πάντα στα αγγλικά.

  «Ζητάμε από τους πολιτικούς να σταματήσουν να πωλούν ή να εμπορεύονται εδάφη για τα δικά τους συμφέροντα. Πρέπει να πιέσουμε πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα να αποσύρει τον στρατιωτικό νόμο (με την Αλβανία). Πρέπει να εκδιώξουμε τον επικεφαλής της Αλβανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (Έλληνα). Πρέπει να σταματήσουμε άμεσα τις συνομιλίες για εμπόριο με εδάφη της Βόρειας Μιτρόβιτσα και την Κοιλάδα του Πρέσεβο», αναφέρει το τελεσίγραφο των Αλβανών στο βίντεο.

  Προσθέτει ότι είναι το πρώτο μήνυμα που σχετίζεται με την πιθανή ανταλλαγή εδαφών ως λύση στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου.

  Σημειώνει και ένα χαρακτηριστικό στοιχείο ότι ο άνθρωπος που μιλά έχει μια ξεκάθαρη αλβανική προφορά της νότιας Αλβανίας, ενώ στο μήνυμα οι εξτρεμιστές αυτής της ομάδας αναφέρονται με έμφαση στο Κοσσυφοπέδιο.

  «Παιχνίδια με τη φωτιά» στα Βαλκάνια: «Καμπανάκι» στην ΕΕ για την αλλαγή συνόρων στο Κόσοβο – «Μπορεί να οδηγήσει στον πόλεμο»

  Το σύνολο της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο ζήτησε την Πέμπτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση να «απορρίψει δημόσια και ξεκάθαρα» αλλαγές συνόρων με τη Σερβία σε «εθνοτική βάση».

  Το σενάριο των «εδαφικών ρυθμίσεων» για να διευθετηθεί η σύγκρουση ανάμεσα στο Βελιγράδι και την Πρίστινα αναφέρθηκε φέτος το καλοκαίρι από τους προέδρους του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι και της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, χωρίς να διευκρινισθεί πώς ακριβώς θα μπορούσαν να γίνουν.

  Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ενδεχόμενη ανταλλαγή ανάμεσα, από τη μια πλευρά το βόρειο Κόσοβο, που έχει στην πλειονότητά του σερβικό πληθυσμό στον τομέα της διαιρεμένης πόλης Μιτρόβιτσα, και από την άλλη έναν τομέα στη νότια Σερβία όπου ζουν κυρίως Αλβανοί, την κοιλάδα του Πρέσεβο.

  Σε επιστολή προς την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι, οι υπεύθυνοι της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο εκτιμούν πως «τέτοια σχέδια όχι μόνο θα αποσταθεροποιήσουν την περιοχή με αλυσιδωτές αντιδράσεις (…), αλλά θα είναι επίσης αδύνατο να εφαρμοσθούν και θα προκαλέσουν περισσότερες συγκρούσεις στην περιοχή μας που είναι τώρα παγωμένες».

  Η Ουάσινγκτον και η ευρωπαϊκή διπλωματία άφησαν ανοικτή την πόρτα για εδαφικές διαπραγματεύσεις.

  Όμως σύμφωνα με τους επικριτές τους, μια τέτοια λύση θα μπορούσε να υποκινήσει σειρά διεκδικήσεων σε μια εύθραυστη περιοχή, κυρίως μεταξύ των Αλβανών της ΠΓΔΜ ή των Σέρβων της Βοσνίας.

  Εξάλλου, αν και μειονοτικοί, Αλβανοί ζουν στον τομέα της βόρειας Μιτρόβιτσα και Σέρβοι κατοικούν στην κοιλάδα του Πρέσεβο.

  Οι υπογράφοντες την επιστολή ζητούν από τη Φρεντερίκα Μογκερίνι «να απορρίψει δημόσια και ξεκάθαρα κάθε εδαφική τροποποίηση ανάμεσα στο Κόσοβο και τη Σερβία που θα γινόταν σε εθνοτική βάση».

  Η επιστολή υπογράφεται από αξιωματούχους που συνήθως δεν συμφωνούν μεταξύ τους, του Δημοκρατικού Συνδέσμου του Κοσόβου (LDK), του Vetevendosje (Αυτοδιάθεση, εθνικιστική αριστερά), του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (κεντροαριστερά) και της Alternativa (φιλελεύθεροι). Τα κόμματα αυτά διαθέτουν 58 βουλευτές από τους 120 (οι 10 από τους οποίους αντιπροσωπεύουν τη σερβική μειονότητα).

  Στον κυβερνητικό συνασπισμό, η αντίθεση σε οποιαδήποτε ανταλλαγή εδαφών είναι επίσης ισχυρή: ο πρωθυπουργός Ραμούς Χαραντινάι προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσει «στον πόλεμο».

  Το περασμένο σαββατοκύριακο ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, επισκεπτόμενος σερβικούς τομείς του Κοσόβου, απέρριψε κάθε πιθανότητα να υπάρξει γρήγορη έκβαση εξηγώντας πως «κανένα σχέδιο λύσης» δεν βρίσκεται στο τραπέζι.

  Ο ίδιος προκάλεσε επίσης οργή στην Πρίστινα αποτίοντας φόρο τιμής στον πρώην πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο σέρβο ηγέτη».

  Δείτε εικόνες από το βίντεο

  aksh

  aksh2

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Μου αρεσει που εχουν βαλει στοχο στο κεντρο του κουτελο τους……

   Ευκολυνει στην ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ !!!

   Για την Ιστορια του θεματος….
   Τι «αγαθοεργιες» επραξαν τα ΖΩΑ οι αλμπανοι οταν ο Ελληνικος στρατος ειχε αναχωρησει για την Μικρασιατικη Εκστρατεια;;; Ξερει κανεις;;;

   Αντε να μαθετε, βα καταλαβετε τι ΖΩΑ ειναι οι αλμπανοι…

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ..

   ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ > ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.
   ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ > ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ. ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΔΥΤΙΚΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ Κ.Τ.Λ.

   ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ…..!!!!!

   1. Αυτοί όλοι είναι αντίπαλοι που κοιτάζουν ο καθένας τη δικιά του χώρα. Οι μόνοι εχθροί της χώρας είστε εσείς που σε τέτοιες στιγμές διχάζετε τους έλληνες σε μπάτσους, ραγιάδες και ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Στα τσακίδια προδότες

    1. ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ..!!!!..ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΕΓΩ…ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΚΟ, ΕΕ.!!!…ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΤΑ ΞΕΡΩ, ΤΑΧΩ ΔΕΙ..ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 99 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ.!!!!…ΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ…..ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ….ΜΟΝΟΙ ΣΑΣΜ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ…ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..

    2. ακριβως αντιπαλοι αλλα μην μας λες οτι δεν υπαρχουν και ραγιαδες….και ενοω τους πληρωμενους και διεφθαρμενους, δλδ αυτοι στις ΜΚΟ – ΚΕΕΡΦΑ που εχουν βαλει μεσα στην χωρα ολο το ισλαμ ειναι πατριωτες.!!!!!!….εγω τους λεω γενιτσαρους και ραγιαδες και αν δεν σου αρεσε η αποψη μου κανενα θεμα..αυτοι που ριξανε τα χημικα τι ηταν αστροναυτες.!!!!!…ΜΑΤ δεν ητανε,, τα ΜΑΤ απο που ειναι …ασε μεγαλε…οταν με αποκαλεις προδοτη θα προσεχεις τι λες γιατι αμα ανοιξω το στομα μου θα παρω πολλους..προδοτες ειναι καποιοι ηκιθιοι και ανεγκεφαλοι που με την ανοησια τους στις καλπες εχουν καταστρεψει την χωρα και δωσανε την δυναμη σε λεχριτες να ριμαξουν τα παντα….αστο λοιπον…μην τιο συνεχισουμε.

  3. Τους έχουμε και τους ταΐζουμε στην Πατρίδα μας και αυτοί μας απειλούν με τα όπλα στο χέρι !!!!

   Ευρώπη και εδω νεοταξίτες- τετράποδα κυβερνήτες …σας ευχαριστούμε

   ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ

  Leave a Response