ΈΚΤΑΚΤΟ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ! ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ…

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Η Ρωσία και η Σερβία αναμένεται να υπογράψουν επτά συμφωνίες συνεργασίας στον τομέα της καινοτομίας, στην διάρκεια της επερχόμενης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Βελιγράδι την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο Σέρβος υπουργός Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Νέναντ Πόποβιτς.

    Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε δηλώσει στην διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στις 21 Δεκεμβρίου, ότι αναμένει από τον πρόεδρο Πούτιν να επισκεφτεί τη Σερβία στις 17 Ιανουαρίου.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει μέσα στον Ιανουάριο και στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ότι η επίσκεψη αυτή βρίσκονταν στο στάδιο της προετοιμασίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΡΩΣΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ & ΕΛΛΑΣ , ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ , ΕΝΑ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΦΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ

    2. ΕΜ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΥΡΩΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΥΤΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    Comments are closed.