ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ. ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (AFD) ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΒΑΤΕΡΛΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ CSU. Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ! ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ EXIT POLLS

    Κοινοποίηση:
    mm1

    Βαριά ήττα για το “αδελφό” κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ στη Βαυαρία – Τη χειρότερη επίδοσή τους κατέγραψαν οι Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) που παραδοσιακά κυβερνούσαν στη Βαυαρία – Είσοδος στην τοπική Βουλή για πρώτη φορά στην ιστορία του για το σκληρό πατριωτικό κόμμα “Εναλλακτική για τη Γερμανία” (AfD)

    karta1

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Σε θρίλερ με απρόβλεπτες συνέπειες έχει εξελιχθεί η σημερινή εκλογική αναμέτρηση στην Βαυαρία
    Κανονιοβολισμοί από τον λαό της Βαυαρίας κατά της πολιτικής της Ανγκέλα Μερκέλ. Το makeleio.gr σας παρουσιάζει πρώτο τα exit polls όπως τα μετέδωσε πριν από λίγο η δημοσία τηλεόραση της Βαυαρίας (bayerischer rundfunk). Δικαίωμα ψήφου είχαν περισσότεροι από 9,4 εκατομμύρια άνθρωποι.

    CSU (Χριστιανοκοινωνιστές): 35,5 % DIE GRUENEN (Πράσινοι): 10% SPD (Σοσιαλδημοκράτες): 18,5 % FREIE WAEHLER (Ελεύθεροι Ψηφοφόροι): 11,5% AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία): 11% FDP (Φιλελεύθεροι): 5 % DIE LINKE (H Αριστερά): 3,5% EKTOΣ ΒΟΥΛΗΣ

    44030725_1670270286418297_4823912060603596800_n

    Μεγάλοι νικητές για άλλη μια φορά το σκληρό πατριωτικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμάνια» ΑfD. Χωρίς να έχει κομματικό μηχανισμό στο Ανεξάρτητο κρατίδιο της Γερμανίας καταφέρνει με ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό να εισέλθει στο τοπικό κοινοβούλιο.

    Ένα στοιχείο, δε, που είναι σαφές και εξηγεί το ιστορικά χαμηλό ποσοστό της CSU έχει να κάνει με την πολυδιάσπαση στο πολιτικό σύστημα της Βαυαρίας. Έτσι, σήμερα στο Maximilianeum, τη Βουλή της Βαυαρίας, είναι εκλεγμένα τέσσερα κόμματα και η CSU κυβερνά με απόλυτη πλειοψηφία, έχοντας το SPD, τους Πράσινους και τους Ελεύθερους Ψηφοφόρους ως αντιπολίτευση. Πλέον, στην εξίσωση μπαίνουν και οι Φιλελεύθεροι, αλλά και η Εναλλακτική για τη Γερμανία.

    Δείτε τους κερδισμένους και τους χαμένους

    ker

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Επειδή δεν θέλω άλλες έχθρες θα σάς πω μία ιστορία. Κάποτε ήταν ένας επαναστάτης, καθαρός επαναστάτης, τον ξυλοκόπησαν, φυλακίστηκε σακάτης καί κάποια μέρα ήρθε ο εισαγγελέας στο κελί τού να τον δει όταν τον ρώτησε γιατί τά έβαλε με το κράτος, ο επαναστάτης τού είπε ότι όλα όσα διαδραματίζονται είναι μια αδικία. Μια αδικία ενός συμπλέγματος και παραλογισμού εις όφελος των ολιγαρχων. Ο εισαγγελέας του είπε,,… γιατί πρέπει να σε αφήσω ελεύθερο.!!!…ο κρατούμενος του απάντησε….δεν με νοιάζει αν με αφήσεις η όχι όταν τα πάντα μέσα μου είναι σπασμένα. Δεν θα μάθεις όμως ποτέ τι όραμα είχα για την Ελλάδα και τι σχέδια είχα για να την αναστήσω… διότι όλα αυτά τα σχέδια γυρωφερνουν μέσα στο κρανίο μου μέχρι να ασπρίσουν τα μαλλιά μου και να πεθάνω μόνος και έρημος ξεχασμένος από αυτούς που ήθελα να βοηθήσω Ο εισαγγελέας αφού τον κοίταξε με ύφος γοερο αναρωτήθηκε, μπήκε σε σκέψεις και χωρίς να τον χερετησει τον άφησε να πάει στο κελί του ……μια ιστορία βγαλμένη μέσα από πολύ πόνο.

    2. ΑΦΟΥ ΛΈΤΕ ΟΤΙ ΕΊΣΤΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΈΓΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ…ΤΙ ΤΑΞΙΚΟ.!!!!!…ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΞΙΚΟΣ!!!!….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΤΑΞΙΚΟΣ…..ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ…ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ….ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΗΧΗΡΑΜΑΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΟΡΚΟ ΣΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΥΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΊΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΒΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΑΝΤΙΚ ΣΑΣ..

      1. Υ,Σ…ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΠΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ.

          1. μεταφορικα ειπα οτι ειμαι φαντασμα με την εννοια οτι ειμαι ανωνυμος αρθρογραφος οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα….και το μνημα μου ειναι το μισος απεναντι σε οτι διαφωτιστικο διοτι μια ζωη τριτοκοσμικοι κανιβαλλοι θα μεινετε σε μια τριτοκοσμικη χωρα που την φτυνει ολη η υδρογειος….αυτα και αντε γεια μακη..

        1. με εναν τετοιον βρωμολαο δεν ασχολουμαι αλλο…..αντε πνιγειτε ολοι….και αντε γεια………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..καλο θα ειναι μακη να περασεις απο κανα νεκροταφειο……μπορει να δεις περιεργα πραγματα….τσαοο.

          1. και κατι τελευtαιο…μνημονια και μιζερια μεχρι να σβησει ο ηλιος…..την φαγωμαρα που την εχετε απο την αρχαιοτητα σας την κανω δωρο….byee….last words…

    3. Αντίφα σημαίνει πληρωμένα τσιράκια του Σόρος!

    4. Σιγά τα πανηγύρια. Οι Πράσινοι έσκισαν και οι φασίστες της AfD, που πήρε σαφώς μικρότερο ποσοστό από όσο περίμενε, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν μέρος οποιασδήποτε κυβέρνησης. Οι Γερμανοί ευτυχώς θυμούνται καλά τι σημαίνει ναζισμός, και δε θα επιτρέψουν να σηκώσει κεφάλι ακόμα και μια light εκδοχή του.

      1. Ο ναζισμός σε κυβερνάει εδώ και 45 χρόνια,αναρχοάπλυτε βλάκα,σταλινοφασίστα κατσαπλιά.Αυτόν τον προσκυνάς όμως κότα λυράτη,γιατί είσαι καπηταληστής..Ψοφίμι..

      2. Αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνε ούτε 10 τοις χιλίοις! Μάλλον πολύ αισιόδοξα τα βλέπεις.

    Comments are closed.