ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ: «ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ». ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dandoulaki

Εταιρεία που διαφημίζει κάρτες υγείας , βρίσκει τα προσωπικά μας δεδομένα με κάποιον «μαγικό» τρόπο και κάνει τηλεφωνικές οχλήσεις στα τηλέφωνα ανυποψίαστων πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα αναγνώστης του makeleio.gr, μας κατήγγειλε έξαλλος ότι δέχεται συνεχώς τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό και τον εκβιάζουν να γίνε μέλος στις κάρτες υγείας που διαφημίζει η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη.

«Να πας να γραφτείς τώρα στην κάρτα που διαφημίζει η Δανδουλάκη γιατί θα μείνεις χωρίς ασφάλεια. Ο ΕΟΠΥΥ βάζει λουκέτο» του λένε συγκεκριμένα στο τηλέφωνο!

Υποστηρίζουν πως πρέπει να το κάνει κάποιος  οπωσδήποτε αυτό, γιατί ο ΕΟΠΥΥ θα κλείσει σε λίγο καιρό και θα μείνει και ο ίδιος και η οικογένειά του χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Καταρχάς που βρίσκουν τα προσωπικά δεδομένα και τηλεφωνούν ασύστολα στους πολίτες; Αυτή η αριστεράντζα η Δανδουλάκη που διαφημίζει τις κάρτες αυτές της συγκεκριμένης εταιρίας σε τέτοιο ξεπεσμό έφτασε;

Η εν λόγω εταιρεία αλλά και η ηθοποιός πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσουν ότι δεν εχουν καμία σχέση με τα τηλεφωνήματα που γίνονται από απόκρυψη και φοβίζουν τον κόσμο.

Εμείς θα στείλουμε το θέμα στον Εισαγγελέα. Να πάρει θέση και το υπουργέιο Υγείας και ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί αλλιώς θα θεωρηθούν συνένοχοι.

Αυτές είναι οι αλητείες του Μνημονίου και των δεινών του με θύμα ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!

Δείτε το βίντεο της διαφήμισης με την Κάτια Δανδουλάκη και τις κάρτες υγείας «Υγείαonline» που  είναι ένα δημιούργημα του ιατρικού επιστημονικού portal υγείας Ygeiaonline.gr που ανήκει στην μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων της Ελλάδας «ΟΡΟΣΗΜΟ», όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν στη σελίδα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

5 Σχόλια

  1. ΄Ηθελα να πάρω μια τέτοια κάρτα. Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν για τα συμβεβλημένα κέντρα και μάλιστα ένα πολύ μεγάλο το οποίο ήταν και κοντά στο σπίτι μου. ΄Οταν τηλεφώνησα στο ιατρικό κέντρο μου είπαν πως δεν έχουν σύμβαση παρά μόνο για ορισμένες εξετάσεις όπως η απλή ανάλυση αίματος (που στοιχίζει 2-4 ευρώ). Ευτυχώς δεν έγινα μέλος, ψάξιμο καλά και μάτια ανοιχτά!

  2. Γιατί κύριε Στέφανε δεν πας με μια κάμερα στο Α’ νεκροταφείο που είναι θαμμένος ο Πλωρίτης εδώ και λίγα χρόνια να δης σε τι κατάστασι είναι το μνήμα ??? Έχει πάθει καθήζησι το έδαφος και βλέπεις μέσα τον νεκρό…. αυτή δεν έχει χρόνο να τιμήση τον συγχωρεμένο και να ασχοληθή με τον τάφο του…..μόνο για εκπομπές υψηλού επιπέδου για το πόπολο….

  3. ΩΡΑΙΟΣ ΧΙΟ….ΚΑΤΑΓΓΕΛΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!!!!

  4. σημερα θελησα να κλεισω για τα μεσα Δεκεμβρη ραντεβου με την γιατρο μου του ΙΚΑ μου ειπε επι λεξη ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6-12 ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΟΠΠΥ….

Leave a Response