ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! Δείτε ΠΟΙΟΙ μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ και θα ΜΕΙΝΕΤΕ με το ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ στο ΚΑΒΟΥΡΙ στη ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ των ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Τι ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ με τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ στο ΣΒΕΡΚΟ!!! ΠΟΤΕ θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xanouka-ypourgos

Που πάει ο κύριος υπουργός; Λέτε να ήταν «περαστικός» από το σημείο ή να είδε φως και σου λέει δεν μπαίνω μωρέ; Σιγά τα λάχανα…

Πως βρέθηκε στην Εβραική Συναγωγή των Αθηνών ο κ.Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας; Την ακούσατε πουθενά την είδηση; Όχι! Την διαβάσατε; ΟΧΙ! Όπως αντιλαμβάνεστε  αυτά δεν γράφονται πουθενά!!!

f1

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ψυλλιαστείτε… Αν ρίξετε μια ματιά στις ανακοινώσεις του «Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος»

Ρίξαμε ένα βλέφαρο και τι είδαμε λέτε;

Στις 28/12/2016, ο φρεσκοδιορισμένος υπουργός Παιδείας(;) ο κ.Κων/νος Γαβρόγλου, που δηλώνει ειρήσθω εν παρόδω και ΑΘΕΟΣ, παρέστη λέει, στο άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, που έγινε στην ιερή Συναγωγή του Κεραμεικού, στο Θησείο…

f2

Και αυτό έγινε, όπως γράφει η ανακοίνωση «κατόπιν προσκλήσεως της ισραηλιτικής κοινότητος Αθηνών», όπου και αντήλλαξε ευχές με τους εν πρωτευούση Εβραίους…

Το κείμενο του Κ.Ι.Σ.Ε. συνεχίζει, ότι «το άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, συμβολίζει την ελπίδα(;) να υπάρχει παντού το φώς της αγάπης για όλους».

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
ΟΧΙ.

f3

Μας αποκρύπτουν επιμελώς, αφού η άγνοια στο Τσιπριστάν και στους …ιθαγενείς του, ήταν και είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, πώς η εορτή τους αυτή, που διεξάγεται παγκοσμίως, στις 25 του εβραϊκού μηνός Κισλέβ, με διάρκεια 8 ημερών, όπως αναγράφουν και οι εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειες, συμβολίζει την νίκη του «φωτός», ήτοι του εβραϊσμού, επί του …»σκότους», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ εμάς τους Έλληνες!!!
Γιατί;

Μα, η «νίκη» αφορά το ιστορικό γεγονός, βάσει των βιβλίων των Μακκαβαίων, της νίκης των Εβραίων, επί των στρατευμάτων του επιγόνου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντιόχου του Επιφανούς, αλλά και της ΣΦΑΓΗΣ των Ελλήνων που κατοικούσαν τότε στα εδάφη της Παλαιστίνης!

f4

«Λησμονούν» ακόμα να μας πούν, στις άκρως «αγαπησιάρικες» ανακοινώσεις τους, πώς την εορτή τους αυτή, της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, την ονομάζουν σαν την ‘αγάπη για την Σιών’!

Εν συντομία, εορτάζουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ επί 8ήμερον κάθε χρόνο, όπου και αν βρίσκονται, το (τότε) δικό μας …Ξ Ε Π Α Σ Τ Ρ Ε Μ Α !!!

f5

ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΣΑΝ…. «ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ» — ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 8ΗΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ, ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ…. ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ Ο κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο κ.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ…

Ε Κ Τ Α Κ Τ Α !

f6

Τι ζούμε,  με τους άχρηστους και ανθέλληνες που μας έχουν κατσικωθεί για καλά στο σβέρκο μας, και που αυτός ο ίδιος μας ο λαός τους το επέτρεψε και συνεχίζει να τους το επιτρέπει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΝΟΥΚΑ 

Η ανθελληνική γιορτή των εβραίων που δε γνωρίζαμε

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη) Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.

Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.

f8

Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».

Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.

Ο υπουργός Παιδείας  Κώστας Γαβρόγλου, κατόπιν πρόσκλησης της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, παρέστη στις 28 Δεκεμβρίου, στο άναμμα των πέντε κεριών της Χανουκά.

f7

Είναι δυνατόν, υπουργός Παιδείας της Χώρας μας  να πηγαίνει να γιορτάζει και να προσκυνά εβραίικη γιορτή και μάλιστα για την ήττα των Ελλήνων; Φαντάζεστε τον Ερντογάν να έρχεται στην Ελλάδα στον εορτασμό μας της 25ης Μαρτίου 1821, να γιορτάσει την ήττα των Τούρκων;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

34 Σχόλια

 1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟΝΟΝΤΑΙ….

 2. μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε κατά πόσο ήταν αληθινό το δημοψήφισμα , τι ψήφισαμε …. ποιον ψήφισαμε , από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε …

 3. μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε κατά πόσο ήταν αληθινό το δημοψήφισμα , τι ψήφισαμε …. ποιον ψήφισαμε , από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε …

 4. η χανουκά δεν είναι στην παλαιά διαθήκη άρα αυτή η γιορτή είναι βασισμένη σε ψέματα γιατί ούτε στην Εβραική θρησκεία υπάρχει ούτε τα γραπτά των Μακκαβαίων είναι στα εβραϊκή αν δεν κάνω λάθος είναι σε μία παραλλαγή των Ελληνικών και είναι φυσικό … Ο Εβραϊσμός κάνει εμφάνιση το 500 με 700 μ.χ. ψάξτε το το μ.χ. που βάζω είναι γιατί έτσι μετράμε τα χρόνια και καλά … στην ουσία όμως είναι μετά την πτώση του Ελληνισμού και της ανόδου των Ρωμαίων … όλα αυτά ήταν Ελληνικά φύλλα απο τα οποία μετά κάποιοι έκλεψαν την ιστορία τους γιατί οι άλλοι δεν είχαν ιστορία και έπρεπε να υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά η όλη διαδικασία αυτή γίνεται βασισμένη σε ψέματα και έχει σαν στόχο να φτιάξει έναν ψεύτικο κόσμο βασισμένο πάνω σε ψέματα και όχι στην πραγματικότητα δηλαδή την απομάκρυνση του κόσμου απο την αλήθεια δηλαδή απο τον Θεό. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος τους γιατί ο Θεός είναι αυτός που μας δίνει το φως την αλήθεια. Ο Σιωνισμός φτιάχτηκε και απο τους ΝΑΖΙ με σκοπό την απομάκρυνση κάποιον ανθρώπων που δεν είχαν κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους λαούς. Το όνομα είναι ξένης προέλευσης και έχει να κάνει με τον ΑΒΡΑΑΜ και τα παιδιά του τους απογόνους ΕΒρΑιοι θα δείτε ότι έχει κοινά με το ΑΒΡΑΑΜ οι Αβρααμικοί κτλπ Hebrahim. Είναι καθαρά κάτι το φανταστικό. Προσωπικά θα μπορούσα να προσδιορίσω των κάθε ένα βασισμένος στο γονότυπο του μην σας λένε ψέματα ότι δεν έχετε ταυτότητα έχετε και μάλιστα μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια ακόμα και στις επιμειξίες. Η Ελισάβετ για παράδειγμα θα μπορουσε να είναι και αυτή Εβραία η οποία είναι ξαδέλφια με τον άντρα της δηλαδή μία αιμομιξία ξέρετε ότι πολλές αλλοιώσεις στο γονότυπο συμβαίνουν λόγω αιμομιξίας και κάποιοι ίσως πιστεύουν ότι μία ασθένεια να είναι το γενετικό τους γνώρισμα της φυλής αλλά δεν είναι έτσι είναι σαν να λέμε όποιος έχει καρκίνο είναι ίδια φυλή με έναν άλλο που έχει γιατί έχουν μία κοινή γενετική μετάλλαξη. Όταν κάποιος είναι άρρωστος στο μυαλό τότε θα είναι και λάθος σε όλα όσα κάνει και είναι φυσικό να μην αγαπάει τον θεό γιατί ο θεός είναι το φυσικό ενώ αυτός θεωρεί το αφύσικο σαν κανονικό … κτλπ κτλπ Σε γενικές γραμμές για να βγάλετε άκρη πρέπει να διαβάσετε την Ιστορία προσεκτικά για να δείτε τι έγινε εκείνα τα χρόνια και ποιοι είχαν τον έλεγχο… Σε γενικές γραμμές αν δείτε τα στατιστικά στο Ισραήλ για παράδειγμα θα δείτε ότι οι άραβες είναι περισσότεροι το νο1 όνομα στο Ισραήλ είναι το Μοχαμετ όπως θα είναι και στην Ελλάδα σε λίγο καιρό. Αυτό πρέπει να σας λέει κάτι… ότι το κακό έρχεται απο την ΑΝΑΤΟΛΗ τι είναι ο εωσφόρος ; η ΑΝΑΤΟΛΗ

 5. Λυκούργο έχεις να προτείνεις κάτι αντί να μηδενίζεις τους πάντες ? Εάν δεν έχεις πάψε να βάζεις τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τσουβάλι με όλους. Δε σου αρέσουν μη τους ψηφίζεις αλλά δε μπορείς να τους κρίνεις αφού δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Τους άλλους τους είδαμε τους μάθαμε.

 6. Θα ξυπνησουν οταν θα δουν τους μισους Ελληνες σφαγμενους και τουμπανιασμενους στους δρομους .
  Οποιος ψηφιζει το οποιοδηποτε κυνοβουλευτικο μαντρι , ειναι ανθελληνας και ελληνοφωνος προσκυνημενος κυνοβουλευτοραγιας .
  Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες και ελεηνων δικαιολογιες γιατι δεν εχουν τα αντερα για αντισταση στο διακοσιων χρονων ψευτορωμαικο .
  Εκ του μηδενος , οσοι τα καταφερουν και επιζησουν της λαιλαπας , θα κτισουν ελευθερη Ελλαδα .
  Δεν ξερω ποιοι ειναι ποιο γελοιοι , οι συριζαιοι , η , τα χρυσαυγουλα που πιστευουν οτι αυτοι ΔΕΝ ειναι μερος τους ψευτορωμαικου . Για τους αλλους δεν λεω , γιατι ειναι βουρλα και με την σταμπα πλεον μετα την καταστροφη που εφεραν και ακομη ψηφιζουν τους κυριους υπευθυνους τις μεγαλυτερης προδοσιας που εχει γνωρισει τουτος ο τοπος .

 7. Φέρουμε και μεγάλη ευθύνη γιατί είμαστε ευκολόπιστοι με τους πολιτικούς θεατρίνους και καχύποπτοι με αυτούς που μας ΛΕΝΕ και μας ΔΕΙΧΝΟΥΝ την αλήθεια. Όταν έλεγα σε γνωστούς και φίλους μου για το τι θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ μου έλεγαν κάτσε να δούμε και τι είναι αυτά που λές. Τώρα έχουν σκύψει το κεφάλι και όταν τους λέω για τη Ν.Δ και το βρώμικο ρόλο της μου απαντούν είναι καλό παιδί ο Κούλης ενώ οι ίδιοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ πριν για να πέσει η Ν.Δ !!! Δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη ο Έλληνας και τα αντανακλαστικά για να συγκρίνει και να κρίνει σωστά αφού τα Μ.Μ.Ε, περίτεχνα έχουν φροντίσει για την αποβλάκωσή του οδηγώντας τον εκεί που θέλουν. Το κακό είναι ότι το παίζει ξερόλας και μετά κατηγορεί τους πολιτικούς που ο ίδιος ψήφισε ότι τον κορόιδεψαν και η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επαναλαμβάνεται.

 8. Και τώρα που το μάθαμε θα τον πούμε προδότη μασόνο σιωνιστή ανθελληνα αλλά αυτός και γενικά αυτοί οι άνθρωποι θα κυβερνάνε με τα σημερινά δεδομένα στην ΕΛΛΑΔΑ που φτιάξαμε εμείς οι Έλληνες ακόμα και στρατηγούς…Ηγέτης δεν υπάρχει , μάγκας δεν υπάρχει , ένας τρελός δεν υπάρχει, δεν υπάρχει Έλληνας που να έχει εξουσία και να ζητάει δόξα… Έγιναν όλοι υποχείρια του χρήματος…Ελλάς χωρίς μέλλον…

 9. Για τα ανθελληνικα Συριζο-σκουληκια δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πλεον οτι ταμουδικο μισος τους κατα των Ελληνων εχει πολυ συγκεκριμενες αιτιες. Αυτα τα ανθελληνικα καθαρματα που προσκυνανε το ταλμουδ και τους εβραιους εχουν το θρασος να βριζουν την ορθοδοξια και τους ελληνες.Μπραβο στο μακελειο διοτι οντως ειναι το μονο σαιτ που επαιξε την ειδηση.Και διοτι θελει φρυδια μεγαλα να τα βαζει καποιος με τους περιουσιους.

 10. λετε μερικοι οτι με την βλαμμενη ψηφο μας τους δωσαμε το δικαιωμα να αλωνιζουν!!ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!Δεν μας ειπαν οτι θα κανουν αυτα τα αισχη οταν ζητησαν την ψηφο μας,οποτε και δεν φερουμε ευθυνη!!Αλλα λεγανε αλλα κανουνε οπως συνηθως!!Πρεπει να υπαρχει ενα δικαστηριο που να ελεγχει τις κυβερνησεις εαν κανουν οσα εταξαν και εαν οχι να προκυρησσει εκλογες,να κρεμαει το κυβερνων κομμα και να κατασχει την περιουσια των!!!

 11. εμεις τους δωσαμε το ελεθερο να αλονιζουν ας μην γελιωμαστε με την ψηφο μας τοσα χρονια κι την βλακια μας !!!

 12. Μωρή κουράδα αντιναζιστική γιατί δεν πας στο Ισραήλ που διώχνουν τους μαύρους και δια της βίας να φωνάξεις για το πόσο φασίστες είναι οι Εβραίοι; Κάθεσαι σε μια καρέκλα και το παίζεις αντιναζί βλάκα;…Είστε αστείοι πάρτε το γραμμή. Πιόνια των Γερμανών και Αλβανών Εθνικιστών σιχαμένα απλυταριά, πάλι κουμάντο οι εθνικιστές σας κάνουν αλλά εκεί δε λες κουβέντα μωρή κότα του κερατά.

 13. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΑΙΩΝΑ Π.Χ. ΟΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. »ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ». ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΦΑΝΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΚΝΩΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

 14. KΑΤΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ , ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ , ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ .

 15. ρε θα ψηφισουν κ το βελζεβουλ τα διποδα που δεν ξερουν ποσα εκατομυρια εχει το δις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  σιγα μην ασχοληθουν με την ελλ. ιστορια

 16. Τι σχέση έχει ο σημερινός λαός των γραικυλοπιθήκων με τους Έλληνες της εποχής του Λεωνίδα η του Μ.Αλεξάνδρου;Πέρασε και δεν ακούμπησε.Μας κληροδοτήθηκε ο Παράδεισος,βρεγμένος με αίμα Εκείνων των Ελλήνων Πολεμιστών και αντί να τον διατηρήσουμε η να τον σεβαστούμε,αφοδεύουμε στα μνήματα και στην Ιστορία των Τιτάνων εκείνων…
  Επομένως και αφού το σκοτάδι της βδελυρότερης φυλής του πλανήτη κυριάρχησε,τι περιμένετε;Να μην πάει ο καριόλης που παριστάνει τον υπουργό παιδείας των παιδιών σας ,στη γιορτή της σφαγής των προγόνων μας;Ρε όχι μόνο θα πάει,αλλά και τσιμπουκοκλαρίνα θα κάνει…Γιατί;Μήπως ο γραικυλοπίθιακας,κάνει κάτι καλύτερο;;;;

 17. εχουμε γεμισει εβραιοπροσκυνημενους και οι εθνικηστες μαλωνουν μεταξυ τους σε σαραντα κοματια …..καταντια ε καταντια

 18. Ψηφίστε τον Εβραίο Μητσοτάκη τον εκλεκτό του Κ.Ι.Σ για επόμενο πρωθυπουργό και μετά βρίστε και κλάψτε για μία ακόμα φορά ότι σας κορόιδεψε και αυτός.

 19. ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΛΑΌ ΌΛΑ ΠΙΘΑΝΆ. ΠΟΙΟΣ ΨΉΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΈΧΕΤΑΙ? ΆΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΜΑΣ ΉΣΥΧΑ Κ Ο ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

 20. Σαν δαι ντραίπαιστε.. Εξ Ανατωλόν είλθαι τω φός αμόρφοτυ ραγιαδες. Τόσα χρόνια οι περιούσιοι προσπαθουν να σας μορφώσουν με την επιστημη τους και εσεις δεν δεχεστε ουτε το φως που σας δινουν απλοχερα και σας μαθανε μεχρι και να φιλοσοφειτε και σας καταιβασαν απο τα δεντρα που κραζατε ουγκα ουγκα..!

 21. Τι περιμένετε ρε, βγειτε σε γκρουπ και αρχίστε να τους τσακιζετε στο ξύλο, δεν μπορείτε να τους βρείτε?

 22. Σας έχω πει να μην βάζετε τέτοια θέματα στους έλληνες,είναι πολύπλοκα!Πού να ασχοληθεί ο κλαρινογαμπρός έλληνας με σιωνισμό,μασονία,συμφωνίες κούπερ και με ποιους τον κυβερνούν;Έχει να πάει στα μπουζούκια να βρει γκόμενα ο κλαριν,δεν έχει χρόνο για τέτοια.Και αν είμαι υπερβολικός απαντήστε ρε κλαρινέλληνες,θα ψηφίσετε την νέα μασονοκρατία,ναι ή όχι;Και αν βγει,δηλαδή θα σας ξανακυβερνάνε μασόνοι,θα κάνετε τίποτα ή θα κάθεστε να κακαρίζετε;

 23. ΜΑΓΚΥ, Τ’ ΑΚΟΥΣ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΩΛΟΝΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…..ΤΟΝ ΤΣΑΝΤ……ΠΟΥ ΤΟ 1963 ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ…. ΤΟΝ «παππουλη» ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΝΕΙΚΟ…….ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! ……………. ΟΛΟΙ ΤΗΣ …..ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ…….

  1. Σκατόψυχη ναζίστρω «Τέτη», βγάλε το σκασμό. Πηγάδες υπάρχουν, και σας περιμένουν και τους υπόλοιπους.

 24. Την Ιστορία του Πέσαχ την βρίσκουμε στην Βίβλο και συγκεκριμένα στην Έξοδο. Αρχίζει όταν ο Ιωσήφ, ο γιος του προπάτορά μας Ιακώβ, οδηγήθηκε στην Αίγυπτο και έπειτα από μια σειρά θαυμαστών συμβάντων, έφτασε στο αξίωμα του αντιβασιλέα της χώρας. Λίγο καιρό αργότερα ο Ιωσήφ ξανάσμιξε με τον Ιακώβ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, όταν ήρθαν και αυτοί να εγκατασταθούν στην Αίγυπτο. Ο Φαραώ τους παραχώρησε μεγαλόψυχα μιαν απέραντη έκταση στη Γεσέμ, με εύφορα βοσκοτόπια για τα κοπάδια τους. Ωστόσο, ύστερα από τον θάνατο του Ιωσήφ και των αδελφών του η κατάσταση άλλαξε προς το χειρότερο. Αφορμή ήταν το γεγονός πως τα παιδιά του Ισραήλ πλήθαιναν και ευημερούσαν σε τέτοιο βαθμό ώστε οι Αιγύπτιοι «οικοδεσπότες» τους να τους θεωρούν απειλή. Ο σεβασμός και η εκτίμηση παραχώρησαν τη θέση τους στην περιφρόνηση και τελικά σε ένα οργανωμένο σχέδιο υποδούλωσης και τυραννίας. Οι Εβραίοι εξαναγκάζονταν να δουλεύουν σε βαριές χειρονακτικές εργασίες, για την ανέγερση των δυο μεγάλων πόλεων Πιτόμ και Ραμσή, κάτω από την άγρυπνη επίβλεψη των βάναυσων φρουρών του Φαραώ.

  Με το πέρασμα των χρόνων η σκλαβιά γινόταν ολοένα και πιο απάνθρωπη, με αποκορύφωμα το διάταγμα που εξέδωσε ο Φαραώ και αξίωνε από τις εβραϊκές οικογένειες να πνίγουν τα νεογέννητα αγόρια τους στο Νείλο. Ο Φαραώ έλπιζε πως μ’ αυτό τον τρόπο θα έβαζε τέλος στην αύξηση του εβραϊκού πληθυσμού και συνάμα θα εξάλειφε τον κίνδυνο που, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων του, θα απειλούσε την ίδια του την ζωή και θα εμφανιζόταν με την μορφή του άρχοντα, που έμελλε να προέλθει από τα παιδιά του Ισραήλ.

  Για να γλιτώσει έστω και ένα εβραιόπουλο από τούτον τον διωγμό, οι γονιοί του το έβαλαν μέσα σε ένα ψάθινο καλάθι και το άφησαν να επιπλέει στα λικνιστικά νερά του Νείλου. Ήταν ο γιος του Αμράμ, του πνευματικού ηγέτη των Εβραίων, και της γυναίκας του της Γιοχέβετ. Και να που ήρθε να κάνει το μπάνιο της στο ποτάμι η κόρη του Φαραώ, η Μπάτυα. Βρήκε το μικρό καλάθι και αποφάσισε να πάρει το περιεχόμενο του στο παλάτι και να το υιοθετήσει. Έτσι, ετούτο το εβραιόπουλο, που η Μπάτυα ονομάτισε Μωϋσή, μεγάλωσε στα βασιλικά ανάκτορα.

  Όσο μεγάλωνε ο Μωϋσής ο νους και η ψυχή του στρέφονταν ολοένα και περισσότερο στα παιδιά του Ισραήλ, τα αδέλφια του, που υπόμεναν τα πάνδεινα. Πήγαινε συχνά στη Γεσέμ για να μιλήσει μαζί τους, πασχίζοντας να βρει έναν τρόπο να ελαφρύνει τα δεινά τους. Μια μέρα έτυχε να γίνει μάρτυρας μιας σκηνής διόλου ασυνήθιστης :καθώς περπατούσε ανάμεσα στους σκλάβους, είδε έναν Αιγύπτιο φρουρό να μαστιγώνει ανελέητα έναν Εβραίο. Ο Μωϋσής, ανήμπορος να συγκρατήσει την οργή του, όρμησε και κτύπησε τον Αιγύπτιο σωριάζοντας τον στο χώμα. Για κακή τύχη, δυο εβραίοι, μάρτυρες της σκηνής απείλησαν να τον καταδώσουν. Ο Μωϋσής, φοβούμενος για την ζωή του, σάλπαρε για την Μαδιάμ. Εκεί βρήκε καταφύγιο στο σπίτι ενός ντόπιου ιερέα, του Ιοθόρ. Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Ιοθόρ του έδωσε την πρωτότοκη θυγατέρα του, την Τσιπόρα, για γυναίκα του.

  Ο Μωϋσής ήταν πια ογδόντα χρονών, όταν μια μέρα του αποκαλύφθηκε ο Θεός, σε μια φλεγόμενη βάτο που οι φλόγες ήταν ανίσχυρες να πυρπολήσουν. Τον διέταξε να γυρίσει στην Αίγυπτο με σκοπό να απελευθερώσει τον εβραϊκό λαό από την δουλεία. Ο Μωϋσής εισάκουσε την θεϊκή εντολή. Συνοδευόμενος από τον αδελφό του, Ααρών, πήγε στον Φαραώ και προσπέφτοντας του ζήτησε να δώσει στους εβραίους την ελευθερία τους. Ο ηγεμόνας όμως, αρνήθηκε με υπεροψία να εκπληρώσει την παράκληση του Μωϋσή. Τότε ο Θεός εξαπέλυσε την μια πληγή μετά την άλλη σε ολάκερη την χώρα της Αιγύπτου.

  Πρώτα, όλο τα νερά της χώρας έγιναν κατακόκκινα σαν αίμα. Οι Αιγύπτιοι δεν μπορούσαν πια να πιουν από το ξακουστό νερό του Νείλου και ήταν αναγκασμένοι να σκάβουν τα σωθικά της γης για να βρουν λίγο καθαρό νερό. Ο Φαραώ όμως δεν κάμφθηκε. Τότε μυριάδες βατράχια σκέπασαν κάθε σπιθαμή της χώρας. Τρύπωναν μες στα σπίτια και τις κλειστές κάμαρες, ωστόσο ο Φαραώ παράμενε ανυποχώρητος. Τότε πλήθος ζωύφια πλημμύρισαν την γη, αφανίζοντας ανθρώπους και ζωντανά .Ύστερα ορδές από άγρια ζώα όργωναν την χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη ποδοπατώντας και ρημάζοντας τα πάντα στο πέρασμα τους Μονάχα η επαρχία της Γεσέμ, εκεί όπου έμεναν τα παιδιά του Ισραήλ, γλίτωσε από ετούτες τις συμφορές και όσες έμελλε να ακολουθήσουν. Ο Θεός έστειλε θανατερή επιδημία, που αφάνισε όλα τα ζώα των Αιγυπτίων. Φοβερά εξανθήματα κάλυψαν το κορμί των ανθρώπων και των ζώων. Μια πρωτόφαντη ανεμοθύελλα σάρωσε την χώρα με μανία και το χαλάζι σκόρπισε την καταστροφή – τίποτα δεν έμεινε όρθιο, μήτε δένδρο, μήτε θάμνος. Και έπειτα ένας ανατολικός άνεμος φύσηξε και έφερε μαζί του σμήνη από ακρίδες, που καταβρόχθισαν την λιγοστή πρασινάδα που είχε απομείνει. Πηχτό σκοτάδι τύλιξε την χώρα για μέρες ολάκερες, σαν αδιαπέραστο πέπλο, κάνοντας τους ανθρώπους να στέκουν σαν μαρμαρωμένοι από τον τρόμο. Και τέλος βαρύ θανατικό έπληξε όλα τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων. Μονάχα τότε κάμφθηκε το παράφορο πείσμα του Φαραώ και έτρεξε στον Μωϋσή να τον ικετεύσει να πάρει τους Εβραίους από την Αίγυπτο, δίχως να χάνει καιρό.

  Στις 15 του μήνα Νισσάν του έτους 2448, ύστερα από 210 χρόνια δουλείας, 600.000 άνδρες, μεταξύ 18 και 60 χρόνων άφησαν την Αίγυπτο. Συνολικά, τρία εκατομμύρια άνθρωποι πήραν να ταξιδεύουν στην έρημο με προορισμό την Γη της Επαγγελίας. Ύστερα από τρεις ημέρες, και ενώ οι Εβραίοι είχαν φτάσει στην Ερυθρά Θάλασσα, ο Φαραώ άλλαξε γνώμη και ολάκερος ο Αιγυπτιακός στρατός ρίχτηκε το κατόπι τους. Οι Εβραίοι δεν είχαν πού να πάνε. Ή θα έπρεπε να παραδοθούν και να γυρίσουν δέσμιοι πίσω στην Αίγυπτο, ή να προχωρήσουν και να παλέψουν να διαβούν την θάλασσα. Τότε ο Θεός έκανε τα ύδατα να μεριάσουν, και οι Εβραίοι μπόρεσαν να διαβούν ανάμεσα τους. Οι Αιγύπτιοι φορτωμένοι με τις βαριές, σιδηρόφραχτες πανοπλίες τους , τα άρματα και τα άλογα τους ακολούθησαν και αυτοί κατά πόδας. Σαν διάβηκε όμως από την λωρίδα ξηράς και ο τελευταίος Εβραίος, ο Θεός έριξε τα ύδατα πίσω πνίγοντας τα Αιγυπτιακά φουσάτα.
  Από την Ερυθρά Θάλασσα ο λαός του Ισραήλ συνέχισε να πορεύεται για 44 μερόνυχτα -συνολικά 49 μερόνυχτα αφότου έφυγε από την Αίγυπτο-ώσπου να φτάσει στο Όρος Σινά, όπου του παραδόθηκε η Τορά. Όμως ετούτη είναι η Ιστορία του Σσαβουότ…

  • «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).
  • «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)
  • «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)
  • «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)
  • «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)
  • «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)
  • «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)
  • «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)
  • «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)
  • «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)
  • «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)
  • «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)
  • «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)
  • «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
  • «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)
  • Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).

  1. Δεν υπάρχει καμία ιστορική αναφορά με την Έξοδο απο την Αίγυπτο είναι θρησκευτικό βιβλίο που βάζουν να μαθαίνουν τα παιδάκια του Ισραήλ με σκοπό φυσικά να τους προγραμματίσουν πάνω σε ένα ψεύτικο κόσμο … Η Θρησκεία δεν βασίζεται πάνω σε αληθινά ιστορικά γεγονότα

 25. ΜΑΓΚΥ, Τ΄ ΑΚΟΥΣ? ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΤΟ 1963 ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ…… ΞΕΡΕΤΕ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΝΤ, Ο ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΩΝΟΣ…… Ο «παππουλης» ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ……..ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ , ΘΕΕ ΜΟΥ………..

 26. Για την πληρέστερη πληροφόρηση σας, όλες σχεδόν οι εν Ελλάδι λειτουργούσες πολυεθνικές εταιρείες, ανήρτησαν στα εσωτερικά τους ιστολόγια τις εορτές Χάνουκα, Kwanzaa (κατασκευασμένη την δεκαετία του ’60 από ιθύνοντες του Παναφρικανισμού κατά πλήρη αντιγραφή της Χάνουκα, αλλά για ρατσιστές Αφρικανούς που ισχυρίζονται ότι τα πάντα προέρχονται από την Αφρική) , άλλες συναφείς του Ισλάμ (!!!) μέχρι και της Άπω Ανατολής προκειμένου να τις γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι τους, αντί μόνο των Χριστουγέννων που εορτάστηκαν εντελώς υποτονικά, πιθανώς για να μην προκαλέσουν (ποιόν άραγε;)

 27. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΕΣΑΧ..ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..

 28. ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ςΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..

Leave a Response