27χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τίναξε τα μυαλά του στον αέρα σε μπαρ στις Αχαρνές. Αφορμή: Τον παράτησε η αρραβωνιαστικά του-Η τελευταία τραγική παραγγελιά Θανάτου

Κοινοποίηση:
DIAS

Ο 27χρονος ειδικός φρουρός Θόδωρος Γ. ήταν ένας φιλότιμος αστυνομικός του καθήκοντος αλλά μέσα του είχε πόνο και βάσανα. Το ξημέρωμα της Κυριακής, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο μέσα σε μπαρ στις Αχαρνές, το έβαλε στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε μέσα στον κόσμο που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική.

Λέγεται ότι ο 27χρονος Θόδωρος, σηκώθηκε να χορέψει την τελευταία παραγγελιά που αποδείχτηκε τραγούδι θανάτου και την ώρα που έκανε την τελευταία στροφή, έβγαλε το όπλο του και έδωσε τέλος στη ζωή του σοκάροντας τους παρευρισκόμενους.

Συνάδελφοί του ανέφεραν ότι υπέφερε το τελευταίο διάστημα επειδή τον χώρισε η αρραβωνιαστικιά του.

Επίσης κάνουν λόγο για έντονα συναισθηματικά προβλήματα από την τελευταία σχέση της ζωής του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν με άγνωστες ακόμα παραμέτρους. Κρίμα να φεύγουν έτσι παιδιά του καθήκοντος που έχουν να προσφερουν στην κοινωνία.

Ο Θόδωρος υπηρετούσε στο κλιμάκιο Δυτικής Αττικής της ομάδας ΔΙΑΣ.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΚ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ

 2. πέθανε ένα ν’εο άτομο και εδω μέσα ορισμενα ζώα ( τα ζώα είναι καλλίτερα)
  ειρωνευονται , μπατσοι ανωριμα παιδάκια φυτα των πανελλαδικων λες και είναι ιατρικη στα μόρια η αστυνομια

  ελεος πια λιγη κοινη λογική που κάποιοι δεν έχουν
  κριμα στο παιδί….

  (σημ. δεν είμαι αστυνομικός τα ιδια θαλεγα αν αυτοκτονουσε ένας αναρχικος….)

 3. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ έχει η αστυνομία? ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, Ανειδίκευτους ΨΕΥΤΕΣ? Και εκεί με πλαστά διπλώματα? Εδώ κύριοι παίζονται ζωές αθώων. Αν αυτό το παιδί, δεν αυτοκτονούσε και έπαιρνε την ζωή κάποιου τι θα γινόταν? Ο ηλίθιος ψυχολόγος που τον εξέτασε και έδωσε το ο.κ. για το συγκεκριμένο επάγγελμα, θα τον τιμωρήσουν ή στα αρχδ τους? Γιατί είναι γνωστός κάποιου γνωστού? Άδικα έφυγε το παλληκάρι. Άλλοι τον αυτοκτόνησαν.

  1. έχεις αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα στη ζωή σου που να έχεις επενδύσει πάνω της τα όνειρα σου και αυτή τελικά να σου βγει σκάρτη?
   εάν όχι βουλώστε το όλοι, ο πόνος της αγάπης είναι μαρτυρικός και ανελέητος,
   γιατί ρε παλικάρι μου, έπρεπε να πολεμήσεις και όχι να παραδοθείς..

  2. Δεν έχει δικαιολογία που αυτοκτόνησε, κι άλλοι αγαπήσανε κι άλοι προδωθήκανε. Ήταν λάθος του. Να το δούν άλλοι που βρίσκονται σε αντίστοιχο σημείο και να αναθεωρήσουν. Τώρα εσύ είσαι πολύ σκληρός, δεν είχε να κάνει αυτό με τη δική σου ασφάλεια. Ήταν εκπαιδευμένος να κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν ήταν εκπαιδευμένος να δέχεται την άρνηση με ελαφριά καρδιά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Και καλό είναι οι ψυχίατροι- ψυχολόγοι της αστυνομίας να επαγρυπνούν, πολύ εύκολα πιστεύω θα τον έκαναν να το ξεπεράσει.

 4. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΛΟ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΥΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ!

  1. αντε βρε μυξιαρικο που εβγαλες και πορισμα κιολας, ξερεις ποσοι ανθρωποι την εχουν πατησει;

Leave a Response