ΩΜΗ ΒΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ – ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
maxairi1

Αποκλειστική ευθύνη στην Πολιτεία που έδωσε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του αγώνα

Παγωμάρα επικρατεί σε όλη τη χώρα από τα πρωτοφανή επεισόδια και τις μάχες σώμα με σώμα που σημειώθηκαν χθες έξω από το Πανθεσσαλικό. Πόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το σοκ για τους υγιείς φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον τελικό την ώρα που γύρω τους κυκλοφορούσαν άτομα με μαχαίρια στο χέρι και να μαχαιρώνουν αδιακρίτως; Επειδή απλά υποστηρίζουν μία άλλη ομάδα;

Ο χθεσινός τελικός ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Βόλο θα μείνει βαθιά χαραγμένος στο μυαλό μας ως μία απόδειξη ότι ποτέ δεν θα εκλείψει η βία στα γήπεδα. Δεν θα εξαφανιστούν ποτέ όσοι πάνε στο γήπεδο για να ξεθυμάνουν από τα δολοφονικά τους ένστικτα και όχι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε οπαδό του ΠΑΟΚ να κρατά ένα μαχαίρι και σε μία από τις φωτογραφίες να μαχαιρώνει οπαδό της ΑΕΚ στο πόδι. Όλα αυτά πάνω στην – γνωστή πλέον – πεζογέφυρα με τους αστυνομικούς να κοιτάνε.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόδειξη των όσων έγιναν χθες στον Βόλο πριν τον τελικό του αίσχους, με τουλάχιστον 100 ανθρώπους να έχουν υποστεί τραύματα και πολλοί από αυτούς να χρειάζονται να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης. Ένας από αυτούς, φίλος της ΑΕΚ, να έχει δεχθεί χτύπημα με κατσαβίδι, και –ευτυχώς- να γλιτώνει από θαύμα.

Πέρα από τις εικόνες αυτές, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο τι θα ακολουθήσει. Θα αποδοθούν ευθύνες; Θα επιβληθούν κυρώσεις; Και όχι μόνο στις ομάδες, αλλά και σε πρόσωπα.

Δείτε καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση του νεαρού που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του:

maxairi2

maxairi3

maxairi4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Στον πατο του σαββιδη να το βαλει το μαχαιρι η βουλγαρα αδερφαρα

    1. Βουλωνε και τσιμπουκωνε τρυπιε πακιστανε!
      ΗΡΘΑΜΕ ΣΑΣΓΑΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ.

  2. Ενας οπαδός της Αεκ μαχαίρωσε έναν Παοκτσή στην κοιλιά, τα ίδια χάλια έδειξε και η Αεκ. Όλα αυτά τα ρεμάλια απο οποιαδήποτε ομάδα είναι για φτύσιμο. Πήγανε με τα μαχαίρια και τα ρόπαλα να δούνε αγώνα ή να βγάλουν τα κτηνώδη ένστικτα τους; Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι μαχαιροβγάλτες δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης ή θα πάνε με το ίδιο μένος να πολεμήσουν τον εχθρό σε περίοδο πολέμου. Κατα τα άλλα και οι δύο ομάδες είναι ποντιακές.

  3. Αυτο το κοπροσκυλο πρεπει να μπει φυλακη!

  4. Νέοι, αγωνιστείτε από κοινού γιά την Ελλάδα, χωρίς μαχαίρια φυσικά, μαζικά, ειρηνικά, αδελφωμένοι ! Είναι δυνατόν να σφάζονται γιά τα συμφέροντα των ομάδων Ελληνόπουλα που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους ; Βούτυρο στο ψωμί των λαμόγιων και εκμεταλλευτών του λαού. Ξυπνάτε επιτέλους, το τυφλό οπαδιλίκι είναι παράνοια. Η ορμή σας εκεί που πρέπει.

  5. Μαλακες, να κάνατε ετσι και για την πατρίδα σας τωρα θα ήμασταν ελεύθεροι, αλλα η αλητεία και η μαλακια που σας δέρνει ετσι θα μείνετε και βουλώστε το κωλογραικυλοι άχρηστοι. ´Ενα στημένο κλοτσοσκουφι για μερικές χιλιάδες άχρηστους γραικύλους… αιντε και γαμ@@τε άχρηστα κορμιά…… Να χαρώ τους γονείς σας και αυτοι τέτοιοι μαλακες σαν και εσας θα ειναι για να βγάλουν καποια βλαμμένα καθυστερημένα και αλήτες σαν και εσας….

  6. ετσι θα ξεφυγουμε απ τα μνημονια και την κριση? με τετοια μυαλα? αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που μας γ@μ@νε χωρις σαλιο…ανεγκεφαλοι παντου και τριτοκοσμικη η εικονα της ελλαδας…γι αυτο δεν ανυσηχουν και προχωρουν ακαθεκτοι υπογραφοντας το ενα μνημονιο πισω απ το αλλο…σκατα και αποσκατα…μνημονια για χιλια χρονια..δυστηχως…

    1. Έτσι είναι φίλε, ανύπαρκτη παιδεία, σε όλα τα επίπεδα

  7. ΦΙΛΕ Μ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ…ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ…ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ…ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΘΕΛΩ Κ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΝΗ..Κ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ…ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΣΜΑ?

  8. ΦΙΛΕ Μ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ…ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ…ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ…ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΘΕΛΩ Κ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΝΗ..Κ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ…ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΣΜΑ?

  9. ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙΚΕΦΑΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ.
    ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ.

  10. Τώρα μάθατε τα αίσχη των οπαδών του παοκ;Οι μοναδικοί που πάντα μένουν ατιμώρητοι ότι και αν κάνουν…κατά τα άλλα για όλα φταίει η Αθήνα.

    1. Ενώ εσείς είστε αγγελούδια. Για αυτό νόμιζα ότι έβλεπα κάτι φτερά να αχνοφαίνονται στους χούλιγκανς της Αεκ; Μαχαίρια, ρόπαλα και κάτι πορτοκάλια με ξυράφια είχατε στα χεράκια σας.

    2. χανουμισες ρουφιανες τραβεστι αλβανοπακιστανικες κωλοτρυπιδες ραψτε τον πατο σας που φυγατε και γδαρμενες και χαμενες και ξεβρακοτες!!Αντε ενωθειτε με βαζελογαυρινες οπως παλια μπας και σωθειτε!!
      ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΚ.

Comments are closed.