ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Κοινοποίηση:
ÐáñïõóéÜóôçêå óÞìåñá óôçí Äéåýèõíóç Áëëïäáðþí ÁôôéêÞò ç åîÜñèñùóç äéåèíïýò óðåßñáò äéáêßíçóçò ëáèñïìåôáíáóôþí óôçí ÷þñá ìáò,ÓÜââáôï 25 Éïõëßïõ 2009 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία το περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και το οποίο εξετάζουν οι Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου (27/8/2017).

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τη διεύθυνση αλλοδαπών στην οδό Πειραιώς.

Ο ισλαμιστής που βρέθηκε έξω από το κτήριο, άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλαχού Ακμπάρ» με κρατούμενους να βγαίνουν στα παράθυρα και να αρχίζουν να φωνάζουν και εκείνοι, δημιουργώντας έτσι μία περίεργη κατάσταση…

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν να συλλάβουν τον ισλαμιστή που προέβη στην κίνηση αυτή και πλέον τον ανακρίνουν προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι και αν έχει σχέση με τζιχαντιστές.

Πλέον, η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει αφού στην Ελλάδα ζουν και εργάζονται φανατικοί που πλέον, όπως διαβάσαμε, δεν διστάζουν να ξεσηκώνουν τους ομοθρησκούς τους.

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αφού συνεχίζει να λέει ότι… μάλλον δεν υπάρχει κίνδυνος ισλαμιστικής απειλής στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ, ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΙΡΑΣΤΙΑ. ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ.

    1. Με λιγα λογια δηλαδή….χρισαβγιτης ο αλλαχ!!!!!

  2. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  3. Ετσι ρε μπατσοκρατια….παρτε τα οπλα απο τους ελληνες οπως σας διαταζουν οι ρπτσολντ και οι πολιτικοι απατεωνες αλλα μετα μην ψαχνετε για εξηγησεις οταν αρχιζουν τα μουσλιμια και κοβουν λαιμους…εεεεε…ντομπρα πραματα….

  4. το να φωναζει οτι ο αλλαχ ειναι μεγαλος δεν λεει τιποτα ο καθε πιστος μνημονευει αυτο που πιστευει

  5. ΑΛΛΑΧ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΑΛΛΑΧ ΣΤΡΙΠ ΜΠΑΡ ΑΛΛΑΧ ΚΩΛΟΜΠΑΡ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΝΤ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ

  6. Αυτά για όσα τούβλα εδώ πέρα θεωρούν πως οι ισλαμιστές δεν θα πειράξουν τους Έλληνες γιατί μας αγαπάνε και μας φοβούνται. Ξυπνήστε ρε, αυτοί μισούν τους πάντες, ακόμα και τους δικούς τους. Είναι ζήτημα χρόνου να κάνουν τα ίδια και εδώ. Δεν το έχουν κάνει ακόμα γιατί σκοπεύουν να τα κάνουν σε μεγαλύτερες χώρες για να γίνει περισσότερος ντόρος διεθνώς. Τώρα όμως που άρχισαν να τους στέλνουν πίσω στην Ελλάδα θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

    1. εαν τρεχει και φωναζει, αλλα το ειπε προφανως για αστειο

  7. Τι να κανει η Τοσκινα ; Σαμπως αυτοι κανουν κουμαντο στην αποικια ;
    Η εντολη σε ΟΛΟ το πολιτικο ΑΛΗΤΑΡΙΟ ειναι να αντικαταστησουν τους Ελληνες και ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .
    Ολα τα αλλα που λετε ειναι ΤΡΙΧΕΣ .

  8. μπαμ και κατω να παει direct στον αλλαχ αφου γουσταρει τοσο πολυ

    1. σύντροφε μας έχεις μπερδέψει,
      είσαι αριστερός, φασίστας ή και τα δύο…

Comments are closed.