ΤΑ “ΥΠΟΠΤΑ” ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΟΤΑΝ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ “ΕΡΕΥΝΑ” ΣΥΣΚΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤOYΣ “ΒΟΘΡΟΥΣ” ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ

Κοινοποίηση:
alex_6

 

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε εκφράσει από τις 25/1 το μεσημέρι για τα “‘ύποπτα” παιχνίδια που έπαιζαν συγκεκριμένα τηλεοπτικά ρεπορταζ περί της ανακάλυψης οστών από το σώμα του εξαφανισμένου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλι που χάθηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες που ΔΕΝ εξακριβώθηκαν από τις έρευνες μιας ανίκανης και αμαρτωλής αστυνομίας. Δυστυχώς οι επικεφαλής εκπομπής που έχει αναλάβει “εργολαβία” εξιχνίαση φόνων, εξαφανίσεων και αναζητήσεων υποκαθιστώντας τις αρχές, παραπλάνησαν. Δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να κρίνουμε για μια ακόμα τηλεοπτική τυμβωρυχία όμοια με αυτή που είχε διαπράξει άλλη εκπομπή σκάβοντας σε ζωντανή σύνεση κάτω από γέφυρες.

Παραθέτουμε για αρχή-γιατί θα επανέλθουμε τα ρεπορταζ του Δημήτρη Καρολίδη από το verianet.gr

————————————————————————–

Στις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας δόθηκε τέλος στην απύθμενη σεναριολογία που ξεκίνησε το βράδυ της παρασκευής από την εκπομπή της κ. Νικολούλη « Φως στο Τούνελ»

Το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία της προϊσταμένης της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Ελένης Ζεγκελίδου, έγινε η εκταφή των οστών, στο σημείο που υπέδειξε ο μάρτυρας που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Παρασκευής.

Όπως προέκυψε, τα οστά ανήκουν σε γερόντισσα, κάτι το οποίο ούτως ή άλλως ήταν γνωστό τόσο στην εκκλησιαστική επιτροπή, όσο και σε κατοίκους.

Για την ταυτοποίηση των οστών κλήθηκε η κόρη της θανούσας η οποία επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της, εν ζωή είχε υποστεί κάταγμα και της είχαν βάλει λάμα, κάτι που ήταν ορατό και στα οστα.

Επίσης τα οστά είχαν υπολείμματα από ρούχα, κάτι που καταρρίπτει τον ισχυρισμό του μάρτυρα ότι ο σκελετός που βρήκε ανήκε σε άτομο που θάφτηκε γυμνό.

Από τη στιγμή που προέκυψε η «μαρτυρία» του εκταφέα του νεκροταφείου της Ραψομανίκης και κυρίως όταν έγινε η τηλεοπτική έρευνα, υπήρχαν βάσιμες αμφιβολίες έως βεβαιότητα, ότι όλη η ιστορία είναι ένα κακόγουστο παραμύθι….
Για το θέμα αυτό δεν έκανε δηλώσεις μόνο ο «μάρτυρας»… Δηλώσεις έκανε και μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής ο οποίος μάλιστα είναι και κοντινός συγγενής των ενταφιασμένων στον οικογενειακό τάφο όπου υποτίθεται βρέθηκαν τα «ύποπτα» οστά… Μόνο που αυτά που είπε ανέτρεπαν και ακύρωναν εντελώς το σενάριο…

Οι δηλώσεις αυτές κόπηκαν από την εκπομπή!!!

Ο οικογενειακός τάφος είναι της οικογένειας Λίβα. Ο Θωμάς Λίβας, ανηψιός της οικογένειας είναι αυτός που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», αλλά αυτά που είπε δε μεταδόθηκαν ποτέ!!!

Από την πρώτη στιγμή ο Θωμάς λίβας, ο οποίος χρημάτισε επί μακρόν και ως μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής, με ατράνταχτα στοιχεία, είχε αποκλείσει κάθε πιθανότητα να είναι αληθή αυτά που έλεγε ο εκταφέας….

Τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», κόπηκαν και δε μεταδόθηκαν…. Αν είχαν μεταδοθεί, ούτε «μυστήριο» θα υπήρχε, ούτε καλά – καλά εκπομπή θα μπορούσε να γίνει….

Σε λίγο το βίντεο με αυτά που είπε και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ο ανηψιός της οικογένειας…. Αυτά που κόπηκαν προφανώς γιατί δεν συνέφερε….

——————————————————————–

Σε ένα χωριό του κάμπου της Ημαθίας, το οποίο απέχει 17 χιλιόμετρα από τη Βέροια και μάλιστα μέσα στο νεκροταφείο, σε υφιστάμενο τάφο, αναζητείται η λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του Άλεξ.

Μια «μαρτυρία» ενός ανθρώπου που φέρεται ότι άνοιξε έναν τάφο πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ικανή να προκαλέσει σάλο και να οδηγήσει σε πιθανά και απίθανα σενάρια.

Ο «μάρτυρας» άνοιξε έναν οικογενειακό τάφο πριν από τέσσερα χρόνια – δε θυμάται πότε ακριβώς – και βρήκε μέσα οστά από σώμα το οποίο, όπως λέει, είχε ενταφιαστεί χωρίς ρούχα και χωρίς φέρετρο…

Σύμφωνα με όσα είπε, τα οστά αυτά ανήκουν σε νεαρό άτομο… Χωρίς να εξηγήσει με ποια κριτήρια μπορεί κανείς να προσδιορίσει την ηλικία καποιου θανόντος από τα οστα του σκελετού…

Όπως λέει, πήρε τα οστά, και – άγνωστο γιατι – τα μετέφερε και τα έθαψε δίπλα στον περίβολο των νεκροταφείων, σε σημείο που δε θυμάται ακριβώς. Για όλα αυτά ενημέρωσε τότε τον εκκλησιαστικό επίτροπο, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω συνέχεια….

Το περιστατικό αυτό, το θυμήθηκε (;) τέσσερα χρόνια αργότερα και το ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» …. Ακολούθησε πανικός….

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2014 η εκπομπή της κ. Νικολούλη έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης και καθήλωσε την Ελλάδα…

Ακολούθησε ένα μπαράζ σεναρίων, εκδοχών και εικασιών…

Μετά από παρέμβαση της εκπομπής, διατάχθηκε, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, η εκταφή των οστών, ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν.

 

Μια γεύση από το ρεπορτάζ…

 

Η κάμερα του Verianet.gr πήγε στη Ραψομανίκη, κατέγραψε τη διαδρομή, το χώρο και μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική μαρτυρία. Μια μαρτυρία που δίνει μια άλλη διάσταση στη νέα αυτή «εξέλιξη»…

Από τη στιγμή που διατάχθηκε εκταφή των οστών και ιατροδικαστική εξέταση, θεωρήσαμε επιβεβλημένο να περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από την έρευνα των Αρχών. Γι’ αυτό και παρουσιάζουμε μόνο ένα μικρό μέρος από το ρεπορτάζ.

 

Η «τηλεοπτική Δημοκρατία» της Ελλάδας ας παρουσιάσει πρώτα τα αποτελέσματα και την αξιοπιστία της.

 

 

Παραπλήσιο σκηνικό πριν από επτά χρόνια

 

Κάτι παραπλήσιο έγινε πριν από επτά χρόνια… Στις 17 Ιανουαρίου 2007… Οι ρακοσυλλέκτες του σκουπιδότοπου Βέροιας εντόπισαν μέσα στα σκουπίδια ένα κρανίο… Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ενώ ταυτόχρονα, με το που έγινε γνωστό το γεγονός, άρχισαν τα «σενάρια»…

 

Τελικά διαπιστώθηκε ότι το κρανίο ανήκε σε μια 70χρονη η οποία είχε αποβιώσει πριν από χρόνια, έγινε εκταφή των οστών και κατά την εκταφή το κρανίο παράπεσε ανάμεσα στα σκουπίδια του νεκροταφείου με αποτέλεσμα να καταλήξει στον σκουπιδότοπο…

 

 

Υ.Γ. Για άγνωστους λόγους, εκείνη την ημέρα κάποια κυρία από τη Βέροια, με ιδιαίτερα διακριτό ρόλο στην υπόθεση, “απαίτησε” – ναι, “απαίτησε – να ορίσει η ίδια την ώρα που θα βγει στον αέρα το ρεπορτάζ….

verianet.gr

Για κάποιο περίεργο λόγο ήθελε παράταση της αγωνίας….

Δείτε τι είχε δημοσιεύσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Νέα δήθεν “αποκαλυπτικά” στοιχεία για την υπόθεση του Άλεξ. Κάποιοι “σπεκουλάρουν” σε μνήμες εξαφανισμένων παιδιών για τηλεθέαση και φράγκα. Κρίμα γιατί η αλήθεια είναι αλλού

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: