ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑΤΑΣΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
thima3

 

Έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν τα γουρούνια από την Αλβανία. Ήταν λέει ερωτευμένο το κάθαρμα από τα Τύραννα. Με αποτέλεσμα τώρα οι γονείς να νεκροφιλάνε το παιδί τους. Να πάνε στο διάολο οι τηγανοκέφαλοι. Νομίζουμε-και το λέμε με πάσα ειλικρίνεια-ότι ήρθε η ώρα να…. πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Μετράμε πτώματα συμπατριωτών μας με αυτούς τους αλήτες.

Διαβάστε το χρονικό του τρόμου για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε:

15.09: Ο δράστης παρέδωσε στις αρχές το μαχαίρι με το οποίο κατάφερε τα θανάσιμα πλήγματα στην άτυχη Ναταλία.

15.03: Τον γύρο της Ελλάδας έχει κάνει από το πρωί η είδηση της δολοφονίας της Ναταλίας Βουτσινά.Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν οι οικείοι της.

14.21: Ένα ακόμη πλήγμα για την οικογένεια Βρη. Πριν από οκτώ χρόνια είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στον Άγιο Βασίλειο η Ελευθερία Βρη, μια απο τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες της Πατραϊκής δημοσιογράφιας.

14.12: Μουδιασμένη είναι η γειτονιά στα Μποζαϊτικα απο το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, μεταδίδει απεσταλμένος του thebest.gr. Ο δράστης, με αίματα στα χέρια, εγκατέλειψε το σπίτι της 43χρονης και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία. Άγνωστο αν, πριν πάει στην Ερμού και στην Αστυνομική Διεύθυνση, περιπλανήθηκε στην περιοχή ή σε άλλα σημεία.

13.57: “Ένας πολύ γλυκός και ανοικτός άνθρωπος.Πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη”. Έτσι περιγράφουν στο thebest.gr την Ναταλία Βουτσινά φίλοι της. Αδυνατώντας να πιστέψουν την σημερινή τραγωδία.

13.40: Ο 33χρονος δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.

13.33: Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κων. Βρης. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς εκφράζουν με κάθε τρόπο την συμπάρασταση τους.

13.08: Η Αστυνομία ανακοίνωσε πριν λίγο:Σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος δήλωσε ότι λίγη ώρα νωρίτερα σε οικία στα Μποζαΐτικα Πατρών τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 43χρονη ημεδαπή.

thima-patra1

12.03: Η περιοχή γύρω από το σπίτι έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και πάνω στον καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε.

 

11.38: Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Κώστας Κυριακόπουλος και ο Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταβαίνει εκεί και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας του οποίου ο Ανδρέας Κων. Βρης είναι στενός συνεργάτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

11.27: Στο σημείο του εγκλήματος, σπίτι κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, βρίσκονται άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν τον χώρο. Η είδηση του άγριου εγκλήματος προκαλεί σοκ αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην Πάτρα.

 

11.10: Το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά, 43 ετών, ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίου και ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στην Πάτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με το κατάστημα καφέ στο Ρίο στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες ενώ περιστασιακά απασχολείτο και στο σπίτι. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 10 ετών. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στον λαιμό (καρωτίδα), στο στέρνο και στην πλάτη, σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση.

 

10.59: Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν σύντροφος του γνωστού δημοσιογράφου και των εκ εκδοτών της εφημερίδας “Κήρυκας” Ανδρέα Κων. Βρη.

 

10.52: Στην περιοχή όπου έγινε το φριχτό έγκλημα, μεταξύ Ρίου και Μποζαϊτικων, βρίσκονται τώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και ερευνούν το χώρο, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί αφού παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του.

 

10.40: Άνδρας Αλβανικής καταγωγής παραδόθηκε στην Αστυνομία της Πάτρας σήμερα το πρωί λέγοντας ότι έσφαξε μια γυναίκα.

 

Το γεγονός συνέβη στο Ρίο. Το ρεπορταζ από το best

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μια γοητευτική, ερωτεύσιμη και σεξουαλικά μάχιμη Ελληνίδα λιγότερη εξαιτίας του αλβανόμορφου κτήνους. Αντε γειά ρε *αμημένο*.

  2. ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΗΤΕ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ.

  3. το εχω πει πολλες φορες σαν αριστερος .απελαση ολων των αλβανων αυτοι ειναι ζωα ψευτολεβεντομα.λακες πρωτογονοι . οπωσδηποτε να μπει μια τα ταξη με ολους τους μεταναστες ξεκληριζεται η ελλας .

    1. ειπες !!!!!
      το εχω πει πολλες φορες σαν αριστερος ………

      πλακα μας κανεις ;;
      αριστερος και θες απελαση των λαθρο ;
      γιατι και τα αλβανα λαθρο ηρθαν και μετα εχουν γινει νομιμοι οπως ολοι αλλωστε !!!
      μια μας τα λες ετσι μια αλλιως , για ψαξε να δεις λιγο που πατας , εκτος κι αν σε τρολαρουν οποτε παω πασο !!!

      απλα παρακολουθω τα σχολια και σπανια λεω την αποψη μου και εδω δεν μου κολαει !!!!

  4. Έχει να μας πει κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ,το *δημοκρατικό τόξο* και όλοι οι Μνημονιακοί ;;;
    Αφήστε μην κάνετε τον κόπο ,Θα σας το πει η κάλπη στις επόμενες Εκλογές…
    Μας σκοτώνουν στην χώρα μας και μερικοί απορούν γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές!

  5. ηξερε καλα με ποιον νταλαβεριζοτανε, ας προσεχε

  6. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ που τους μαζεύετε σπίτια σας και τους δίνετε και δουλειές!!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!

  7. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός αλλά τι τα ήθελε τα πάρε δώσε με τον Αλβανό. Αυτή τον έφερε στο σπίτι της , του έδωσε δουλειά , (ο δολοφόνος είπε ότι είχα σχέση μαζί του) κλπ Δεν είχε ακούσει τίποτα για εγκλήματα που γίνονται κάθε μέρα; Πόσοι δίνουν δουλειά σε ξένους και αυτοί (οι ξένοι) δολοφονούν αθώους ανθρώπους; μόνο αν δεν τους δίνουμε δουλειά θα φύγουν αλλιώς είμαστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί

  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΑΛΒΑΝΟΕΛΛΗΝΑΚΙ.
    ΤΟ’ΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  9. Πότε άνοιξε τα σύνορα ο πρωθυπουργός στη θητεία του οποίου εισήλθαν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη Βουλή; Το 1993!

    Πότε άρχισαν τα αλβανικά αποβράσματα να γκαστρώνουν βρωμιάρες άπλυτες ελληνίδες για το χρήμα; Από την πρώτη στιγμή.

    Πότε γεννήθηκαν τα μπαστάρδια των αλβανών κακοποιών ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ; Σε 9 μήνες από όταν ήρθαν.

    Πότε είχαν δικαίωμα ψήφου; Στα 18.

    Σε ποια εκλογική διαδικασία πρωτοσυμμετείχαν; Στην τελευταία.

    Ποιο κόμμα εμφάνισε εξωπραγματικά μεγάλα ποσοστά στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση; Η Χρυσή Αυγή.

    Χρυση Αυγή : το κόμμα των μπάσταρδων των αλβανών φυλακόβιων.

    ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

Comments are closed.