Αυτές είναι οι 5 άγριες συμμορίες που κάνουν «ντου» στα σπίτια βασανίζοντας τους ιδιοκτήτες – Σε ποιες περιοχές «χτυπούν» οι αδίστακτοι κακοποιοί

Κοινοποίηση:
oplo_listis_532_355

Πέντε άγριες συμμορίες οπλισμένων κουκουλοφόρων κυκλοφορούν στην Αττική εισβάλλοντας στα σπίτια και κακοποιούν βάναυσα τους πολίτες. Οπως χαρακτηριστικά γράφει και κυριακάτικη εφημερίδα, βασανίζουν, χτυπούν, ληστεύουν, ενώ δεν διστάζουν ακόμα και να σκοτώσουν.

Πρόκειται για μια νέα, «μεταλλαγμένη» μορφή εγκληματικότητας που έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα και αποτελεί τον εφιάλτη κάθε πολίτη, αλλά και της ίδιας της ΕΛ.ΑΣ. Το νέο χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός από τους άγριους βασανισμούς των γυναικών, για να αποκαλύψουν πού κρύβονται χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, δρουν χωρίς ιδιαίτερο σχέδιο και με μοναδικό κριτήριο την αρπαγή ακόμη και μικροποσών.

Ο χάρτης δράσης των κακοποιών

Η συμμορία που χτυπά ηλικιωμένους

Το πεδίο δράσης είναι από Αγία Παρασκευή μέχρι Πεντέλη, Φιλοθέη και Ψυχικό. Τα μέλη της είναι αλλοδαποί, από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Σε ότι αφορά τον τρόπο δράσης της η ΕΛ.ΑΣ πιστεύει πως παρακολουθεί τα σπίτια που δεν έχουν συναγερμό και στα οποία διαμένουν ηλικιωμένοι, που διαθέτουν σχετικά ακριβά αυτοκίνητα. Επιτίθενται και κακοποιούν κυρίως άνδρες.

Η συμμορία των ληστών με τα μαχαίρια

Πρόκειται για μία από τις πλέον άγριες συμμορίες με πεδίο δράσης τα Βόρεια προάστια. Τα μέλη της είναι τέσσερις Γεωργιανοί εκ των οποίων, ο ένας συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες. Δεν έχουν ακριβές σχέδιο δράσης, αλλά βασανίζουν τα θύματά τους χωρίς οίκτο αρκεί να αρπάξουν ό,τι μπορούν. Χαρακτηριστικό είναι πως σε μία περίπτωση δεν δίστασαν ακόμα και να σιδερώσουν μία γυναίκα προκειμένου να τους αποκαλύψει πως κρύβει χρήματα και χρυσαφικά.

Η συμμορία των Αλβανών

Το πεδίο δράσης τους είναι η Βούλα, η Βουλιαγμένη και η Γλυφάδα. Τα μέλη της συμμορίας είναι κακοποιοί, κυρίως αλβανικής καταγωγής. Δρουν όπως περίπου οι Γεωργιανοί, με τη μόνη διαφορά ότι καταστρώνουν λεπτομερή σχέδια δράσης καθώς αναζητούν μπάζες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Η συμμορία των «Σοβιετικών»

Κακοποιοί κυρίως από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης επιλέγουν συνήθως ερημικές κατοικίες από τη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα μέχρι το Λαγονήσι και τη Σαρωνίδα και επιτίθενται στους στόχους τους. Δεν έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία ούτε σχέδιο, αλλά σχεδόν πάντα επιτίθενται στα θύματά τους υπό την απειλή καλάσνικοφ.

Η συμμορία που στήνει καρτέρι

Ακόμα μία αδίστακτη σπείρα είναι αυτή που δρα στα βόρεια προάστια και μέλη της είναι αλλοδαποί από Ανατολική Ευρώπη και Ασία. Στον τρόπο δράσης τους περιλαμβάνεται το καρτέρι, αφού περιμένουν τα υποψήφια θύματά τους να μπουν με τα αυτοκίνητά τους στο γκαράζ για να τους ορμήσουν και να μπουν μαζί τους στο σπίτι. Αρπάζουν ό,τι βρουν με την απειλή όπλων και φεύγουν με τα αυτοκίνητα των θυμάτων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Κάτι άλλο επίσης σοβαρό και άξιο συλλογισμού για νομικούς αλλά και ανθρωπιστές που κάνουν κοινωνικό έργο μέσω ΜΚΟ ή κομματικούς ρήτορες και ακτιβιστές βουλευτές . Αν κάποιοι ληστές όπως οι αναφερόμενες επικίνδυνες συμμορίες αλλοδαπών ή ακόμη και ελλήνων ρομά ή αυτόχθονων, εισβάλει στο σπίτι μου παραβιάζοντας την οικιακή μου ασφάλεια και γαλήνη και θέσει σε άμεσο και παρόντα κίνδυνο την ζωή μελών της οικογένειας μου ή και την δική μου, αν κάνω χρήση για αυτοάμυνα και προστασία συζύγου και τέκνων, βαρέως κυνηγετικού οπλισμού που νόμιμα κατέχω και φυλάσσω εντός της οικίας μου, η έδρα του δικαστηρίου που θα αποφασίσει την καταδίκη μου λόγω χρήσης οπλισμού και τραυματισμού ή θανάτου των διαρρηκτών εγκληματιών θα έχει όντως ηθικό και νομικό στήριγμα στην καταδικαστική προς εμέ απόφαση της; Το Σύνταγμα μας αλλά και τα Συντάγματα όλων των εθνών, ως πρωταρχικό άρθρο τους έχουν την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και η αυτοάμυνα σε όλες τις χώρες θεωρείται πρώτιστο και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα ενός εκάστου των πολιτών. Στην χώρα που ζούμε, δυστυχώς οι δικαστές με τις μέχρι τώρα δικαστικές αποφάσεις τους σε παρόμοιες περιπτώσεις αυτοάμυνας πολιτών εντός της οικίας τους, καταδίκασαν τους αμυνθέντες, δικαιώνοντας τοιουτοτρόπως τους εγκληματίες ληστές που εισέβαλαν εντός της οικίας των. Άρα, ή τους πυροβολείς, σώζεις την οικογένεια σου αλλά θα πας φυλακή επειδή έτσι έκρινε την αξία της δικής σου ζωή η δικαστική έδρα, ή τους αφήνεις και βασανίζουν ή και βιάζουν την οικογένεια σου. Υπάρχει και τρίτη επιλογή βέβαια. Αφού σε καταδικάσουν, όταν βγεις κάνεις εσύ τότε επίσκεψη νυχτερινής εφόδου στο σπίτι του δικαστή ή της δικαστίνας που σε έστειλε φυλακή επειδή προστάτεψες την ζωή σου και εκεί γίνεσαι εσύ ο ίδιος ο αδικημένος, κριτής πλέον, και αποφασίζεις αν αξίζει να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους με την ίδια σοβαρότητα ή ελαφρότητα που αξιολόγησαν και εκείνοι την δική σου ζωή και οικογενειακή σου ασφάλεια. Μία απόφαση παντελώς απευκταία που προσβάλει την κάθε προοδευμένη και δημοκρατική κοινωνία. Όμως ίσως με αυτήν την τρίτη επιλογή αρχίσουν οι νόμοι να γίνονται πιο δίκαιοι και οι αποφάσεις να λαμβάνονται προς υπεράσπιση του Δικαίου και όφελος του πολίτη και της δημόσιας Ασφάλειας και όχι προς όφελος της τυπολογικής ερμηνείας του άρθρου του νόμου. Έχουμε ανάγκη από Επιστήμονες Νομομαθείς Δικαστές και όχι νομικούς τεχνοκράτες δικαστές.

 2. Πέντε συμμορίες που ληστεύουν, βασανίζουν, τρομοκρατούν και οι πέντε απαρτίζονται από αλλοδαπούς. Δρουν ελεύθεροι μέχρι που από σύμπτωση εντελώς και κακή τους τύχη πέσουν σε έλεγχο των αστυνομικών. Μέχρι τότε θα συνεχίσουν να ληστεύουν και να βασανίζουν ή και να σκοτώνουν ακόμη. Έλληνες γεννημένοι σε αυτόν τον τόπο, άνεργοι, σιτιζόμενοι σε δημοτικά συσσίτια και ξεσπιτωμένοι και μετά από 4 χρόνια οικονομικής εξαθλίωσης δεν έγιναν ληστές. Κάθε μέρα το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο από εγκληματικές δραστηριότητες αλλοδαπών και σε σχέση με τις αντίστοιχες των ελλήνων η δράση τους καλύπτει το 85% των γεγονότων. Οι μπάτσοι στα τμήματα έχουν μόνιμη απασχόληση να συντάσσουν έγραφα προσαγωγής για αδικήματα αλλοδαπών. Δηλαδή μας ληστεύουν μας σκοτώνουν και οι έμμισθοι από τους φόρους μας αστυνομικοί απασχολούνται με καθημερινό καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο φόρτο εργασίας σχεδόν μόνο με τους αλλοδαπούς. Μήπως αντί να καταφερόμαστε κατά των αλλοδαπών θα έπρεπε να ασχοληθούμε άμεσα με όλους αυτούς που υποθάλπουν την λαθρομετανάστευση και τους παράνομους μετανάστες εισβολείς; Μήπως θα πρέπει να αδρανοποιηθούν οριστικά δεκάδες χιλιάδες από αυτούς που συντηρούν και διατηρούν την λαθρομετανάστευση με το δουλεμπόριο, τις προσλήψεις εργατών αδήλωτων σε ΙΚΑ, ΟΓΑ και Εφορία μεταναστών; Τις πολλαπλές μισθώσεις και πακτώσεις ανθρώπων εντός ερειπίων διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας για να γλύψει κάποιο κόκαλο και ο άθλιος λιγούρης που κληρονόμησε το ερείπιο από την γιαγιά ή την μακαρίτισσα θεία; Το κομματόσκυλο πολιτικάντης που αποσκοπεί σε λίγα παραπάνω ψηφαλάκια στήριξης στο μπάχαλο κόμμα του από τους κερδισμένους από την λαθρομετανάστευση; Όλους αυτούς μήπως θα έπρεπε να τους θέσουμε στο κοινωνικό περιθώριο ούτως ώστε να μπορέσουμε απερίσπαστοι να στείλουμε πίσω στις χώρες τους όλους όσους είχαν εισβάλει στην Ελλάδα παράνομα χωρίς βίζα; Μήπως έτσι καταφέρουμε να κρατήσουμε στον τόπο μας μόνο όλους εκείνους τους μετανάστες που είναι νομοταγείς, έχουν καλή κοινωνική παρουσία και συνύπαρξη με τους έλληνες; Όλους δηλαδή εκείνους που είναι καταρτισμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά συντάσσονται με την ελληνική κοινωνία και αισθάνονται πολίτες του Κόσμου και της Ελλάδας και όχι φανατισμένοι οπαδοί θρησκειοληψιών ή αγρίμια ακοινώνητα και αμόρφωτα κτήνη που μοναδική επιλογή και σκοπό για τον βιοπορισμό τους έχουν το έγκλημα και τίποτα άλλο.

 3. Καλά ρε τους κάνουνε. ¨ολοι αυτοί που βιάζονται και σκοτώνονται ειναι αυτοί που τους μαζέψανε στην Ελλάδα. Ψυχοπονιάρηδες με τα λεφτά του άλλου,ιδιοκτήτες ΜΚΟ, αριστερά λαμόγια, «προοδευτικά και δημοκρατικά καθήκια».Καλά τους κάνουν τα Αλβανά, να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τα πλούσια αναρχοκουμμούνια.

 4. Εγω θελω να μπουν σε κανενα σπιτι και να τους ξαπλωσουν κατω να δω μετα τι θα λενε ο ρατσιστης ο ιδιοκτητης σκοτωσε τα καημενα τα παιδια ?? αυτο το πανηγηρακι πρεπει να τελειωνει καποια φορα η να τους μαζεψει η αστυνομια η αν δεν μπορουν να δωσουν αδειες οπλοκατοχης αυτοι ειναι οπλισμενοι ενω ο πολιτης οχι αδυνατωντας να υπερασπιστει την περιουσια και το κυριοτερο τη ζωη του

 5. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΕΣΑΣ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΕΣ ΣΑΣ.

 6. ΕΓΩ να σου πω από την άλλη, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (με τις συμμορίες αυτές), ΑΡΚΕΙ να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να «χτυπάνε» σ’αυτές τις περιοχές, ΜΠΑΣ και οι φραγκάτοι μ@λ@κες αυτών των «ακριβών» προαστίων ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ επί τέλους κι αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά.

  Με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ……..

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

 7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΜΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
  ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?
  ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Leave a Response