ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κυβερνάνε την Ελλάδα..!!! (BINTEO & Λίστα με τα ΟΝΟΜΑΤΑ)

Κοινοποίηση:
55555000

Ως συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες είναι καλό να γνωρίζουμε σε όλα τα επίπεδα την «ποιότητα» και τα προσόντα των εξαιρετικών και γενναίων αυτών «αντρών», αυτών των αυστηρών Λιονταριών που μας κυβερνούν και αποφασίζουν ανελέητα για την μοίρα μας. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, ανάμεσα σε όλα τα «γενικά» προσόντα, όπως: ψεύτες, κλέφτες, λαμόγια, αριβίστες, ξεπουλημένοι, κηφήνες, απατεώνες, επίορκοι, αναξιοπρεπείς, αφιλότιμοι, λωποδύτες, θρασύδειλοι, ασύδοτοι, ξευτιλισμένοι, καρπαζοεισπράχτορες, ανισόρροποι, σαδιστές, και λοιπά άλλα αόριστα αξιοθαύμαστα προσόντα, υπάρχει, και ένα ειδικό και με αποδείξεις ξεχωριστό χαρακτηριστικό.

Είναι βέβαια γελοίο να περιμένουμε από δειλούς, λουφαδόρους, και φυγόστρατους να μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια της χώρας μας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Συμβαδίζει βέβαια απόλυτα με την ίδια λογική, του να περιμένουμε από ανθρώπους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημο στην ζωή της, να ενδιαφερθούν για το δράμα των εργαζομένων, ή ακόμα χειρότερα, να φτιάξουν την ελληνική οικονομία…!

Ας δούμε όμως την λίστα με τους γενναίους μας!

Κάρολος Παπούλιας – Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανακριτής αιχμαλώτων!
Παρουσιάστηκε το 1952 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφοριών και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί! Προφανώς δεν παρουσιάστηκε εγκαίρως λόγω της υπερβολικής κούρασης από την σθεναρή του αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών το 1941 σε ηλικία 13 ετών!

Γεώργιος Παπανδρέου – Πρώην πρωθυπουργός Γραφέας αρμάτων!
Παρουσιάστηκε το 1978 στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο!

Αντώνης Σαμαράς – Πρωθυπουργός Ναύτης
Παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 1976 στο ΠΝ, και τον Οκτώβριο, μετά από μια εξαντλητική θητεία 2,5 μηνών, απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες! Ένα υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

Κώστας Καραμανλής – Πρώην πρωθυπουργός Ναύτης
Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα, προσέξτε το αυτό, διαχειριστής! Στο ΠΝ έμαθε ότι έχει πλατυποδία.

Ευάγγελος Βενιζέλος – Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Γιωτάς λόγω περιττών κιλών… κοινώς παχυσαρκία! Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

Άκης Τσοχατζόπουλος – Πρώην ΥΕΘΑ Απαλλαγή!
Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, και το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις Ένοπλες Δυνάμεις όμως για να τις …διοικήσει. Ως υπουργός! Ομολογουμένως αυτά, μόνον στην Ελλάδα συμβαίνουν!
Θεόδωρος Πάγκαλος – Αντιπρόεδρος κυβερνήσεως Φαροφύλακας!
Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σε αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά! Δυστυχώς, αν και ψάξανε, δεν υπήρχε κανένας φάρος δίπλα στο σπίτι του…!

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης – Υπουργός Αντιαρματιστής
Το 1978 παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Πήγε Λήμνο στο 285 ΤΕ, έχοντας «φάει» ήδη 20 μέρες φυλακή. Δυο χρόνια μετά πέρασε και μία εκπαίδευση στο χειρισμό αντιαρματικών 75-76 χιλιοστών.

Νικήτας Κακλαμάνης – Πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νοσοκόμος
Πήρε πτυχίο βοηθού νοσοκόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Ν. Κακλαμάνης που παρουσιάστηκε στο Π.Ν το 1972.

Γεώργιος Καρατζαφέρης – Πρόεδρος ΛάΟΣ Σμηνίτης
Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, στο λεκανοπέδιο Αττικής φυσικά, και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!

Αλέξης Τσίπρας – Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Ναύτης
Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με «βύσμα» στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά! Από εκεί, τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην «ακριτική» Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004.

Πάνος Καμμένος – Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Επαγγελματίας Αδειούχος
Κατά τη διάρκεια της μακράς στρατιωτικής του θητείας, αφού κατάφερε να λάβει τις 30 μέρες κανονικής άδειας που δικαιούνταν, εξασφάλισε ακόμη 15 ημέρες αναρρωτικών αδειών, 12 μέρες ειδικών αδειών και 18 ημέρες αδειών μικρής διάρκειας…!

Εδώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε βέβαια και το λαμπρό παράδειγμα του κ. Λουκά Παπαδήμου Πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος μετά την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Στο βιογραφικό του,σύμφωνα με το elldiktyo.blogspot.gr,  δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για στρατιωτική θητεία. Το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει αβίαστα ο αναγνώστης είναι το ότι… αν έχεις την ατυχία να έχεις υπηρετήσει κανονικά στο στρατό, δεν υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα να διακριθείς στα ύπατα πολιτικά αξιώματα, τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στους άρτια εκπαιδευμένους γενναίους άρρενες όπως οι άνωθεν…!!! Κατά τα άλλα περαστικά μας!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:
loading...

13 Σχόλια

 1. Γραφτε ρε και για τον Μιχαλολιακο , την ξεφτιλα του ελληνικου στρατου.
  Το τρομοκρατη βομβιστη καθαιρεμενο απο τον ελληνικο στρατο.

  1. ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΑΠΛΥΤΕ….ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΝ…Κ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ Ι-5 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ,ΖΩΑΔΙ…ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…ΜΟΙΑΣΜΑ,ΑΜΟΙΒΑΔΑ….

   1. Τραβα διαβασε ρε ασχετε τι εκανε ο Μιχαλολιακος που εβαζε βομβες σε κινηματογραφους για να σκοτωσει κοσμο.
    Και μετα πηγε μονο λιγους μηνες φυλακη επειδη καρφωσε ολους τους συντροφους του.

 2. Ο/Η Ξεχάσατε τον κλέφτη πολεμικού υλικού Μιχαλολιάκο λέει:

  Τη μία ξεχνάτε το άτοκο δάνειο του Παναγιώταρου, την άλλη την καταδίκη του κλέφτη πολεμικού υλικού Μιχαλολιάκο, κάτι που τον κατέστησε ΓΙΩΤΑ.. Ούτε χρυσαυγίτες να είσασταν..

 3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
  ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ.
  ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤΩΝ , ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ.

  1. ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛ@ΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΕ.

   1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΘΝΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    1. Αν ολοι σκέπτονται σαν εσένα, τοτε να διαλυσουμε τις αρχες τους κρατους αστυνομια, στρατο, δικαιοσυνη, περιφεριες, δημους, κυβερνηση δεν θα υπαρχει, να σβηστουν τα συνορα να μην υπαρχουν, το μερος που θα ζεις θα ειναι ακυβερνητο, και τοτε στο μερος σου θα μπουκαρουν οι τουρκοι, στρατο δεν θα χεις να αμυνθεις, και τοτε τα αφεντικα σου θα ειναι οι τουρκοι!σ’αρεσει ετσι;

     1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΠΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ?

 4. να ανεβασετε την φωτογραφια που ειναι ο κασιδιαρης και διπλα ο τσιπρας..ο ενας με πρασινο μπερε και υφος σοβαρο και η αλλη με την στολη ναυτικου με ενα ναζιαρικο υφος και με πολλη χαρη..νομιζω ειναι προφανες ποιος ειχε τον μπερε και ποιος την ναζιαρικη φατσα..

 5. o Νικολής των ναζί δεν μας είπατε εδώ στο μακελειό ; υπηρέτησε για να αδειάσει τις αποθήκες οπλισμού από όπλα και εκρηκτικά για αυτό καθαιρέθηκε από αξιωματικός

  1. αυτο που ο,τι μλκια πουν τα καναλια την κανετε δογμα πολυ μ αρεσει..πλακα εχετε..βρειτε τους και ενα αρνητικο ρε σεις..πειτε καποτε οτι εκλεψαν ή ειπαν ψεματα..αλλα οχι..θα πουμε για πυρομαχικα που ακουσαμε στο μεγκα..score..

 6. Ο τιτλος λεει «φυγοστρατοι» και το κειμενο μας λεει που υπηρετησαν.
  Το χετε καψει τελειως εκει στο μακελειο.

Leave a Response