ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο πρασινοφρουρός πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κερατσινίου Λουκάς Τζανής για ΑΠΑΤΗ σε βάρος του δημοσίου και εγκληματική οργάνωση! Τον είχε ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” πριν 3 χρόνια!!! ΛΟΥΣΤΡΟ τον “στόλιζε” ο Στέφανος Χίος! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
loykasmpira

Συνελήφθη ο τέως Δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου Λουκάς Τζανής κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, συνέλαβαν τον 53χρονο φαρμακοποιό, όταν σε αποθήκη που διατηρούσε εντόπισαν 3.000-4.000 φάρμακα, από τα οποία είχαν αποκολληθεί τα κουπόνια γνησιότητας. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., υποστήριξε ότι «ήθελε να χαρίσει τα φάρμακα σε Σύρους πρόσφυγες». Η αστυνομική έρευνα έχει επεκταθεί και σε γιατρούς του Κερατσινίου και άλλων περιοχών, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι προέβαιναν στην παράνομη συνταγογράφηση.
Στελέχη του ΕΟΦ, του ΕΟΠΥΥ και άλλων Ταμείων, προβαίνουν σε παράλληλες έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τις συνταγές των φαρμάκων που εντοπίστηκαν στην αποθήκη, τους γιατρούς που τις είχαν γράψει και το εύρος της οικονομικής ζημιάς για το ελληνικό δημόσιο.

Στα χέρια της Αστυνομίας 53χρονος φαρμακοποιός, που εκτελούσε συνταγές φαρμάκων τις οποίες συνταγογραφούσαν γιατροί, συμβεβλημένοι με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εν αγνοία των ασφαλισμένων!(ΦΩΤΟ)

Δίπλα από τον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο που τα “χώνει” στον πρώην Δήμαρχο, είναι ο πολύ στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, Αντρέας Παπακυριακόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κρίμα που εν τελη ο κύριος Τζανής δικαιώθηκε και φαίνεται πως άλλη μια φορά λασπολογείτε.

  2. στεφανε

    ο επομενος καταδικος ειναι ο πατουλης

    φερε το συνεργειο σου και κατεγραψε απεναντι απο το υπουργειο παιδιας στο μαρουσι…περνωντας την γεφυρα θα δεις οτι ολοι οι δρομοι ειναι κλειστοι..και δεν μπορουμε να εχουμε προσβαση προς την οδο (η λεοφωρο οπως την καταντησαν) βυρωνος

    κανε ρεπορταζ και γυρεψε του τα ρεστα γιατι τοσα χρονια εχει ερμητικα κλειστους τους δρομους? ποιοι κατοικοι απο τα “φτωχοκαλλυβια” εκει τον απειλουνε?

Comments are closed.