Σοκ: Ανοίγουν τον έναν οίκο ανοχής για… κτηνοβάτες πίσω από τον άλλο στη Γερμανία‼! Αποκαλούν την ανωμαλία τους ως «επιλογή τρόπου ζωής»

Κοινοποίηση:
ktinobates

Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο.

Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Η Martin επισήμανε μία περίπτωση που ένας γεωργός στην περιοχή Gross-Gerau της νοτιοδυτικής Γερμανίας, παρατήρησε ότι το κάποτε φιλικό κοπάδι των προβάτων του άρχισε να αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή.

Ο γεωργός υπέστη σοκ όταν έστησε μια κάμερα CCTV στις δοκούς του αχυρώνα του και ανακάλυψε άνδρες να γλιστράνε μέσα στο σκοτάδι για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα ζώα του.

«Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία», δήλωσε η Martin στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ζήτημα αυτό ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Εφοδιασμένη με μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις, η Martin ζητά τώρα από την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Υπάρχουν ακόμη και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ‘άνθρωποι’ μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα μετά από μια απότομη αύξηση των περιστατικών κτηνοβασίας καθώς και ιστοσελίδων που την προωθούν.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag να επιβάλει πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.

Η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969, αλλά τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πράξεις έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».

Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία.

«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok.

Όταν το 1969 καταργήθηκε ο νόμος που απαγόρευε το σεξ με ζώα και εισήχθη ο νόμος περί προστασίας των ζώων, ο νεός νόμος παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη «ζωοφιλία».

Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ!!!Διεστραμμενα ανθρωπόμορφα κτήνη κακό ψόφο να χετε όλοι σας ψυχανώμαλοι!!!!

  2. ΑΙΣΧΟΣ!!!Διεστραμμενα ανθρωπόμορφα κτήνη κακό ψόφο να χετε όλοι σας ψυχανώμαλοι!!!!

  3. Συνεχίστε εσείς να νιώθετε τύψεις απέναντι στην “πολιτισμένη” ευρώπη..
    Να αποκαλείτε ο ένας τον άλλον “λαμόγια”,ενώ η Γερμανία με τις εταιρείες
    της έχει “λαδώσει” όλο τον κόσμο..Να λέτε για τον “τεμπέλη” Έλληνα
    όταν ο Γερμανός και οι λοιποί “πολιτισμένοι” Ευρωπαιοι δουλεύουν σχεδόν
    τις μισές ώρες..Να λέτε ότι επειδή πάντα τρωγόμαστε,δεν θα πετύχουμε
    ποτέ τίποτα..Ασχέτως αν οι πρόγονοι μας που πάντα τρωγόντουσαν πέτυχαν
    θαύματα ..Συνεχίστε να κουβαλάτε ταμπέλες που σας κόλλησαν ξένοι(δεξιος-αριστερος-φασιστας-κλεφτης-τεμπελης-λαμογιο κοκ)..Και να πιστεύετε ότι
    κλέψατε την κακόμοιρη Ευρώπη..Όταν εις γνώση τους μας έβαλαν με
    ψεύτικα στοιχεία στο ευρώ για να μας γονατίσουν τώρα..
    ΦΙΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ
    ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΖΩΑ,και χλευάστε
    τον συντοπίτη σας που αγαπά πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια..
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ’ΝΑΙ ΚΑΛΑ .. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!!

  4. KANOYN KAI TOYΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΤΙΜΗ ΦΥΛΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

  5. ρε α….. τσιου εχουμε κ τωρα ΗΜΙΘΕΟ ΠΑΝΑ στα ιστορικα βουνα τησ αρκαδιασ μασ.περνα μια βολτα απο δω κ θα δεισ ..
    γερμανοι=ζωα.

  6. μα λογικο δεν ειναι να φτασουμε κι εκει;οταν απο το πρωι μεχρι το βραδυ μας λενε οτι ειναι φυσιολογικο ο αλλος να κανει ο,τι θελει στο κρεβατι του(εννοωντας τους γκει) ,λογικο ειναι να ερθει υστερα και ο κτηνοβατης και να σου πει οτι ειναι δικαιωμα του..υστερα απο τον κτηνοβατη θα ερεθει και ο νεκροφιλος..κι αυτος θα σου πει οτι εχει δικαιωματα..γι αυτο λεμε οτι η προωθηση ανωμαλιων οπως της ομοφυλοφιλιας δεν ειναι κατι το απλο και κατι το οποιο πρεπει να δεχτουμε..ολες οι ανωμαλιες που ερχονται στην κοινωνια εχουν καποιες συνεπειες..

  7. Ειναι ανθρωπινο δικαωμα κι αυτο και μη το μαθουν οι αριστεροδεξιοι, γιατι θα βγουν και θα επαναστατησουν.
    Οσο γεμιζει η κοιλια του ανθρωπου, αλλο τοσο αδειαζει το κρανιο του απο μυαλο. Θα τα εκαναν αυτα πριν εξηντα χρονια; Οχι, γιατι τοτε βγαιναν αποδεκατισμενοι και ο νους τους ηταν πως να επιζησουν κι οχι πως να βαζουν τα σκυλια να τους γαμουν.
    Κατι αναλογο συμβαινει και εδω με τους προοδευτικους και πονετικους, με τους τερψηπρωκτες που θελουν καποιοι, ακτιβιστες τους λενε τωρα, να τους παντρεψουν μεταξυ τους. Τα ματια τους να βγαλουν και την κοινωνια να την αφησουν ησυχη. Η καθε οπη που υπαρχει στο ανθρωπινο σωμα εχει τον προορισμο της και να αφησουν τις εξυπναδες στην παντα. Για να μην ειχαν να φανε, τοτε θα τους εβλεπα, τι ορεξη θα ειχαν σκηψιμο.

    1. ..den me les re garagjiozi gyftoula pou exeis lalia kai laleis…ton pana ton gignwskeis?

      http://en.wikipedia.org/wiki/Pan_%28god%29r1w

      Otan oi allines pidhagane katsikes, oi varvaroi den ypirxane, otan oi allines piswkoloiontousan metaksy tous oi varvavaroi den ksernanane ti simainei pyr….re oust ap’edw gyftoula e gyftoula…akou tarakounima(varvaristi sok) apo tous oikous anoxis me zwa….zwa eistai kai fainestai gyftouaxladhies tis moungoulias…

      1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΗΘΕΛΕ. ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΗΣ.

  8. οι ανθρωποι συνεχιζουν και ειναι βαρβαροι…ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!!

      1. ΤΣΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

  9. Αυτα ειναι τα σημεια των καιρων. Ο ανθρωπος βαδιζει ολοταχως προς την καταστροφη.Αλλοιμονο σε εκεινον που κατα την διαρκεια της ζωης του, δεν ενδιαφερθηκε ποτε να μαθει την αληθεια.

  10. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΚ? ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΟΛΟΠΟΡΝΟΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΑ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΥΠΟΥ ZOOTUBE ΚΤΛ, ΚΤΛ.. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΛΑΕΙ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΛΑΧΝΙΑΣ.. ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ..

  11. δεν είναι θέμα προτιμήσεων και “ιδιαιτεροτήτων”!!! είναι θέμα βίας!! γιατί η κτηνοβασία είναι ΒΙΑΣΜΟΣ!! σύμφωνα με τα ίδια κτιτήρια που θεωρείται βιασμός και η παιδεραστία: βιασμός θεωρείται κάθε σεξουαλική πράξη η απόπειρα αυτής, που δεν καλύπτεται από τη σύμφωνη γνώμη και αποδοχή ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων και μόνο όταν αυτή θεωρείται έγκυρη. δηλ ομάδες όπως ανήλικοι, άτομα με νοητική στέρηση, ζώα, δεν θεωρούνται από το νόμο ικανά να έχουν έγκυρη γνώμη, οπότε η αποδοχή τους, και όποια αντίδραση που πιθανώς ερμηνεύεται ως αποδοχή, δεν ισχύει νομικά. αυτά λέει η διεθνής εγκληματολογία και είναι αποδεκτά από τη νομοθεσία κάθε χώρας, οπότε η κατάργηση της απαγόρευσης σεξουαλικής επαφής με ζώα, είνα σαφής παράβαση του νόμου, και δεν είναι απλές έννοιες ηθικής όπως λέει ο παπάρας ο πρόεδρος τους, που επικαλείται το νόμο να προστατεύσει την παρανομία!!!!!

  12. Αφού τελειώσαμε κι αποδεχτήκαμε τα δικαιώματα πούστηδων και κωλομπαράδων, τώρα περνάμε σε ανώτερη πολιτιστική φάση, ήτοι στην αποδοχή των δικαιωμάτων των κατσικογάμηδων να έχουν ερωτική ζωή με τις κατσίκες τους. Μάλλον η επόμενη φάση της πολιτιστικής μας εξέλιξης θα είναι ν΄ ανοίξουν οίκοι ανοχής με τσιπούρες…

    Σύντροφοι, η ευρωπαϊκή πολιτιστική ολοκλήρωση τώρα δικαιώνεται.

  13. Τα γουρούνια δε φταίνε τίποτα!!!!! Μην τα βρίζεις!!! Κι αυτά υποφέρουν τα χειρότερα σε ανθρώπινα χέρια!!!

  14. Δηλ άμα πάω Γερμανία και επισκευθώ έναν τέτοιο οικο ανοχής, μαζί με τα ζώα υπάρχουν και γερμανοί για να διαλέξω;

  15. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. KAI MH ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΙΣ ‘ΕΥΠΑΘΕΙΣ’ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΑ ΖΩΑΚΙΑ… ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ…..

  16. Σε λίγο θα γίνουν & μπουρδέλα για σκύλους!
    Οι πουτ…ανες θα είναι οι γερμανοί!

  17. ΠΙΟ ΖΩΑ ΑΠ’ ΤΑ ΖΩΑ. ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!!!!!!!!

  18. Αντε να πατε στο δ@&ολο επιτελους,γερμανικα κτηνη.Ολη η ανωμαλια και η διαστροφη ειναι μαζεμενη πανω σας.
    Δεν υπαρχει μερα πανω σε αυτο το γ@€)ημενο πλανητη,που οι ¨πολιτισμενοι ¨ ανθρωποι να μην κανουν κακο στα ζωα.
    Αι σικτιρ βραδυατικα παλι,συγχυστηκα.

Comments are closed.