ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ: Ποιο μέλος της Χρυσής Αυγής μετακομίζει στους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Κοινοποίηση:
1233

Στο δυναμικό των ΑΝΕΛ ανήκει πλέον το μέχρι πρότινος μέλος της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή Γρηγόρης Γερακόπουλος.

Σε επιστολή του που είχε αποστείλει προς τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γερακόπουλος είχε επισημάνει, όπως αναφέρει, «την έκδηλον δυσαρέσκειάν του επί πολλών θεμάτων».

Η δυσαρέσκειά του δεν πηγάζει από κάποια από τα γνωστά συμβάντα στα οποία πρωταγωνιστούν μέλη και στελέχη της ΧΑ, αλλά από την οικογενειοκρατία που υπάρχει στο κόμμα.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει, αυτό που έγειρε τη ζυγαριά στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη ΧΑ ήταν «το τελευταίο συμβάν της μη εκλεγείσης κ. Ελένης Ζαρούλια εις τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών και την εν τούτοις είσοδόν της εις το Κοινοβούλιον» προσθέτοντας ότι αυτό οριστικοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει «λόγω οικογενειοκρατίας».

Ο κ. Γερακόπουλος έκανε γνωστό ότι εγγράφεται «εις τους ΑΝΕΛ του κ. Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος λόγω και έργω πιστεύει εις τον Τριαδικόν Θεό και την Πατρίδα!!!», ενώ διευκρινίζει ότι η εγγραφή του «στο κοινοβουλευτικό κόμμα των ΑΝΕΛ εσημειώθη την 24ην Φεβρουαρίου 2015».

«Κατόπιν τούτου ζητώ την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή μου από τα μητρώα της Χ.Α. όπως και την τελεσίδικη διαγραφή μου από το δυναμικό της Ελληνικής Αυγής, γεγονός για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου», καταλήγει ο κ. Γερακόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Γερακόπουλος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε λάβει 1.052 ψήφους (ποσοστό 6,79%) και μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου είχε προλογιστεί από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος –και προφυλακισμένο πλέον– βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Καλά έκανε και έφυγε αλλά δεν ήταν καλή η επιλογή του.κάποιο δίκαιο όμως έχει.Απο όλους μέσα εκεί μόνο ο Κασιδιάρης αξίζει γιατί τους τα λέει και είναι παλικάρι αλλά είναι σε λάθος χώρο.

  2. Από ποια μητρώα να διαγραφείς ρε καραγκιόζη, αφού δεν ήσουν ποτέ μέλος αλλά ήσουν από τις μεταγραφές (λόγω μαγκιάς και μόδας) μετά το 2012;
    Ένας απλώς υποστηρικτής ήσουν, που πλήρωνες συνδρομή 5 ευρώ το μήνα.

  3. Την καρέκλα την παρέδωσε ή παραένει εκεί;
    Τώρα σύμμαχος με τον Συριζα; Αυτό δεν τον ενοχλεί;
    Αυτά τώρα τον πείραξαν πριν τις εκλογές; Γιατί παρέμεινε τότε;
    Βολεψάκηδες ρεάλια.

  4. Ρε απίθανα παλλικάρια του Μακελειού, και ποιος σας είπε πως τελικά ο Κεμμένος πήρε στο κόμμα του τον Γερακόπουλο; χαχαχα

  5. Ψηφίζω ΧΑ αλλά η αλήθεια είναι πως δε μου αρέσει καθόλου η όντως υπάρχουσα οικογενειοκρατία στο κόμμα. Ο Μιχαλολιάκος τον οποίο δεν τρέφω καμία εκτίμηση και τον θεωρώ ηλήθιο, (ΧΑ ψηφίζω μόνο για τον Κασιδιάρη ο οποίος είναι και ο μόνος ικανός που αξίζει εκεί μέσα και που τον θέλω Αρχηγ΄σύντομα) ο Μιχαλολιάκος λοιπόν για να βολέψει την πανηλίθια, σχιζοφρενή και αμόρφωτη γυναίκα του και πάλι, επέλεξε την εκλόγιμη θέση της Α Αθηνών αφήνοντας έτσι έξω από την Βουλή την πανάξια και ικανότατη δικηγόρο Βελέτζα, για να μπει το βούρλο η γυναίκα του. Αυτά διώχνουν κόσμο από το κόμμα. Η Ζαρούλια για το μόνο που αξίζει είναι να πλένει κάνα πιάτο και μέχρι εκεί.

  6. ΣΙΓΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ !!
    ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ..
    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!

  7. ρε λαμόγιο, μυρίστηκες κότερα και βόλεμα …ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ απο την έδρα ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ και δεν την κατέλαβες ούτε με το δικό σου κομμα ούτε με τους ψεκασμένους…αρχιλαμογιο..που μιλάς και για εντιμότητα..

  8. Ποια ζαρουλια δικαιολογιες εφηγε απο την χρυση αυγη και πηγε στους ανελ επειδη ειναι πολλα τα λεφτα καινουριε “Αλεξοπουλε”

  9. Με τον ιδιο τροπο ειχε μπει στη βουλη η Ζαρουλια και το 2012 (δηλαδη ο Μιχαλολιακος να μπει υποψηφιος και Α και Β Αθηνων και να κρατησει τη μια εδρα για να μπει ο δευτερος στην αλλη,δηλ η Ζαρουλια).Τωρα τον πειραξε αυτον;Οταν κατεβαινε υποψηφιος το 2014 στις νομαραχιακες/δημοτικες δεν τον πειραζε η οποια οικογενειοκρατια της ΧΑ;

  10. η ζαρουλια ειναι πραγματι λογος να μην ψηφισεις χρυση αυγη αλλα ολοι μας κανουμε την καρδια μας πετρα και το ξεπερναμε.μην κολαμε σε ασημαντα πραματα.εξαλλου ο μιχαλολιακος χρειαζεται τα λεφτα που παιρνει σαν βουλευτης η γυναικα του.δεν νομιζω να χτισει καμια βιλα διπλα απ αυτη του βαρουφακη.ολα στα δικαστηρια του φευγουν.και καποια απ αυτα στα κομμωτηρια της ζαρουλια.ας την μαζεψει καποιος.

  11. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ,
    Ο ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΗΜΑ
    ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ………

    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ…..
    Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…….
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ,
    ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…….
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ……..ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ………

  12. σιγα την βομβα μωρε λες και πηγε ο παναγιωταρος στους ανελ.κλαιν….

  13. Είχε αποχωρήσει πολύ πριν τις βουλευτικές εκλογές.
    Είχε αποχωρήσει μετά τις δημοτικές εκλογές… κράτησε την έδρα και την “διαπραγματεύτηκε” κατάλληλα….

  14. τα υλικα κατεδαφισης της ΧΑ μετακομιζουν

  15. Είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Γερακόπουλος.

    Ο Καμμένος κάθε μέρα κάνει το σταυρό του και πάει στην εκκλησία για τον εσπερινό.

    Είναι και πολύ πατριώτης.Τόσο πατριώτης που την θητεία του την υπηρέτησε σε παραμεθόριο μονάδα της Αττικής.

    Αυτό που ξέχασε να μας πει ο ποιητής είναι ότι προσχώρησε κατόπιν εορτής ασφαλώς,
    σε κόμμα που αποτελεί κυβερνητικο εταίρο και ο προεδρας είναι και υπουργός…

  16. καλα, στον καμενο θα βρεις την..χαμενη σου υερηφανεια , χαχα, δηλαδη γιατι να αφησει ο μιχαλολιακος ρε μεγαλε την γυναικα του εξω απο την βουλη αφου ηταν με το σπαθι της πρωτη επιλαχουσα?

  17. Αφού παραιτήθηκε από το κόμμα να παραιτηθεί και από δμοτικός σύμβουλος
    γιατί έχει εκλεγεί με ψήφους χρυσαυγιτών.
    Αλλά κρατάμε τη θεσούλα στο Δήμο μπας και τώρα που είναι οι ανελ στην κυβέρνηση πάρουμε καμιά θέση αντιδημάρχου.

  18. Μεγάλο χτύπημα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
    Μεταγραφή-βόμβα!!!
    Ποιός είναι αυτός που προκαλεί την διάλυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ!!!

Comments are closed.