Μας κυβερνούν ΜΑΣΟΝΟΙ! Αμφιβάλεις; Ιδού η απόδειξη…. (βιντεο)

Κοινοποίηση:
masonoi

Είναι δυνατόν να έχετε ακόμα αμφιβολίες πως μας κυβερνούν μασσόνοι; Είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε πως διαλύουν την Πατρίδα μας; Είναι δυνατόν…να μην ξέρετε που μας οδηγούν;

Δείτε το βίντεο…. για να μην πείτε πως “δεν ήξερα… δεν γνώριζα… “.

Δείτε το και όταν ξαναπάτε στις κάλπες, θυμηθείτε το…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Αντε καλε και γιατι δεν την εδειξε ο κωλωτουμπαs στο τσοντοκαναλο του;;;;;και παρελαση εκανε και επικεφαληs ΕΙΝΑΙ ΤΗS STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE 33ου βαθμου και με τον κωλωτουμπα συναντηθηκε….οσο και να προσπαθειτε να σκεπασετε την κωλ…οτρυ…πιδα σαs ΦΑΙΝΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ Μεγαs Διδασκαλοs τηs βασιλικηs τεχνηs του ταγματοs των πεφωτισμενων ελευθεροτεκτονων 27/05/2011 ILISIA ATHENS Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣΩΝΟΛΑΟΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο εικονιζομενος ειναι ο Απόστολος Τσιπίδης και οχι Τσιμπιδης….αλλά το σίγουρο είναι οτι αυτα που αναφέρεις είναι αλήθεια!!!!!!!Μεγααααάλη απαααααάτη όσο για τα άλλα τα παλικάρια δίπλα του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άστα!!!!! πραγματικοί Μασ- όνοι χαχαχαχχαχαχχαχα έεεεεεεερρρρρρρρρεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεε ξεφτίιιιιιιιιιιιιιιιλλλλλλλλλλααααααααααα!!!!!!!!!!!!Δες τους χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

    1. οποιος θελει να μαθη ποσο ΑΛΗΤΗΣ κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ειναι ο τσιπιδης ας με ρωτηση εμενα, να του πω πως καταφεραι να με καταστρεψει οικονομικα.

  3. Ο Τσιμπίδης….είναι ένας απατεώνας και τίποτα παραπάνω!!!!!! είναι παθολογικά άρρωστος!!!!! πάσχει από μυθομανία σε βαθμό σχιζοφρένειας!!!!! εμφανίζεται άλλοτε ως μεγαλοεπιχειρηματίας ή μεγαλοεπενδυτής ή μεγαλομασόνος ή σωτήρας της Ελληνικής οικονομίας !!!!! και στην πραγματικότητα δέν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απατεώνας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που δηλώνει!!!! έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο…. από απλούς πολίτες μέχρι πολιτικούς (βλέπε Καρατζαφέρη), επιχειρήσεις, σωματεία,εφημερίδες,ανθρώπους που τους πλησίαζε και τους έλεγε οτι τάχα θα τους κάνει ΜΑΣΟΝΟΥΣ!!!!αγόραζε REGALIA απο το internet και τους κορόιδευε όλους!!!!!, blogs και sites που ασχολούντε με την δήθεν προσωπικότητα του και το έργο του….ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!! Οτι διαβάζετε για τον συγκεκριμένο είναι ΨΕΜΑΤΑ!!!!! ΑΠΆΤΗ!!!!! ΟΥΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΉ και ΜΑΚΡΙΑ από αυτόν και αυτούς που τον περιστοιχίζουν!!!!!

  4. Σημαία made in China και ποδιές made in Pakistan.
    Φοβεροί πατριώτες. Και κοροϊδευαν τους Χρυσαυγίτες ότι φορούν τούρκικα φανελάκια σαν αυτά που βρίσκεις στο Μοναστηράκι! αχχαχααχχααχ

  5. Πατριδέμπορες είναι σαν το Σαμαρά, σκέτη απογοήτευση όλοι τους.

  6. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ Κ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ο AXEL CIPRA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ Η ΑΚΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ

    1. Η πλακα ειναι οτι εσεις, η πιο βρωμερη ομαδα, που πιστευετε στο ρατσισμο, το τραμπουκισμο, την αρεια φυλη κλπ κλπ. το παιζετες και πατριωτες, που ανακαλυπτετε μαλιστα και… συνομωσιες κατα της Ελλαδας, την οποια βεβαια συνεχως ξεφτιλιζετε. ΓΕΛΟΙΟΙ.

      1. Μιλάνε για τραμπουκισμό οι ΑΑ χαχαχα ωραίο ανέκδοτο κι’αυτό! Αντί να κάνετε Antifa και αντιρατσιστικές διαδηλώσεις άντε να κάνετε καμία για τον κόσμο που αυτοκτονεί και λιμοκτονεί, αλλά εσάς τι σας νοιάζει; Εσείς το παίζετε ιδεολόγοι με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς και τις βιλάρες σας στην Εκάλη και την Κηφισιά…

        1. Πιο πιθανο εινα να εισαι εσυ αναρχοκομουνι φιλε φασιστα, αφου οι νοσηρες ιδεολογιες σας συγγενευουν.
          Χαιλ εκανες σημερα μπροστα στο πορτραιτο του Αδολφου?

  7. Στο Ελλαντα οτι ντίνεις παίρνεις το ώρα και το στιγκμή που πρέπει ….

    1. Εσυ φιλε φασιστα εκανες ζιγκ χαιλ τατου στο μπρατσο σου οπως ο βουλευρης σου? Αχαχαχαχα, τραβα ενα χαιλ χιτλερ τωρα, μασκαρα κωλοκαραγκιοζη

  8. ”27/05/2011 Ξενοδοχειο ILISIA ATHENS”Ο CEHV DR NΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ”ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ”ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ LLI Mεγαs Διδασκαλοs τηs Βασιλικηs Τεχνηs του Ταγματοs των Πεφωτισμενων Ελευθεροτεκτονων.Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ θα μου επιτρεψετε ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του κομματοs ΛΑΟΣ!!!!!!!Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ κυριε ΛΑΟ με κανατε και κοκκινησα και δεν ειμαι αριστεροs ετσι;;;;;;Πανοσολογιωτατε αγαπητε συναδελφε πρεπει να πω οτι εξελεγην το 2007 οταν ηταν ηδη βουλευτηs ο κυριοs Καλλιωραs πρεπει να πω τωρα παρ οτι ανηκουμε σε διαφορετικα κομματα φιλε Ηλια οτι λειπειs απο την βουλη και το λεω πραγματικα οχι επειδη εισαι φιλοs μου!!!!!!!Καποιοs φιλοs ειπε οτι σημερα ειμαι και ΛΑΟΣ και Λ.Α.Ο.Σ.λογω του επωνυμου σαs κυριε λαε….Ο Τρομπαs το μασωνακι το κοντοχωντρο κουραδακι ρε το γελοιο ανθρωπακι…

  9. «Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας…»

  10. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η GOLDEN DOWN ΛΟΝΔΙΝΟΥ,
    ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΩΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ.Ο ΑΡΧΗΓΟΥΛΗΣ ΣΑΣ!!!! ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΔΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ!
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΝΤΡΩΜΈΝΑ!!! ΜΠΕΕΕΕ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΡΑ!!! ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΌΡΙΆ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ!!!

  11. Παντου ο μασονισμος ειναι τιτλος τιμης εκτος απο το υπαναπτυκτο ελαντα των χουνταιων και των παλαιοημερολογιτων…

  12. Αυτοί είναι οι εχθροί του τόπου μας αλλά και όλου του πλανήτη ,
    πρέπει καποιοι να καταλάβουν οτι με αυτούς πάνω στην πλάτη μας
    μόνο συμφορές θα έρχονται και διχόνοια .
    Πρέπει να αφήσουμε για λίγο τις κομματικές διαφορές μας
    στην άκρη και να ενωθούμε για να τους τερματίσουμε ,
    Και δεν μιλάω μόνο για εμάς τους Ελληνες
    και οι άλλοι λαοί πρέπει να τους ξεφορτωθούν απο πάνω τους .
    Ίσως τότε όλοι να σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας
    αλλά και αυτό να μην γίνει τουλάχιστον ας νικήσει ο καλύτερος
    και όχι η χαμούρα ο βρομω-μασόνος ο σκατο-γγοιμας
    χωμένος μέσα στην βρωμερή του τρύπα να τρίβει τα χέρια του
    απο χαρά που εμείς οι μαλάκες σκοτωνόμαστε μεταξύ μας .

    . . . KILLUMINATI . . .

    1. Παλαιοημερολογιτης εισαι φιλε ή απλα χαχολος χρυσαυγιτης?

  13. 25/03/2013 Μια μεγαλη εκπληξη περιμενε τουs πολιτεs που παρακολουθησαν στο ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ την παρελαση για τον Εορτασμο τηs Εθνικηs μαs Επετειου.Στο τελοs τηs παρελασηs αφου ειχαν περασει τα μαθητικα τμηματα οι οργανωσειs εκαναν την εμφανιση τουs μελη τηs STOAS DIONYSOS ΑΡ.111 ΤHS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE Με επικεφαληs τον ”APOSTOLO TSIPIDH”33ο παρελασαν με πληρη”TEKTONIKH”ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!!!!17/04/2013 Μεγαλη συναντηση αρχηγων στην αιθουσα ναρκισοs ο προεδροs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs με τον APOSTOLO TSIPIDH τον επικεφαληs τηs μεγαλυτερηs”TEKTONIKHS”δυναμηs στον μεικτο”ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ”τηs STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE!!!!!!!!!!!!!!!!!Κλαμα ο ραφτηs του δωσανε μια κουρτινα να ραψει…..

    1. Γνωστο αυτο. Αν βαλετε στο Google τις λεξεις ‘τσιπιδης, καρατζαφερης’ θα σας βγαλει λαγουδακια. Α ρε Γιωργη ολα στη φορα τωρα στα γεραματα!

  14. Πρώτον!!!!!! οι εικονιζόμενοι ΔΕΝ!!!!! είναι ΜΑΣΟΝΟΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΛΌΟΥΝ!!!! ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!! Όποιος τους γνωρίζει ….ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!!….χαχαχαχαχα!!!!!!!! Όσο για το Βίντεο…..ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!!!!!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααααα!!!!!!!!

  15. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    1. προηγουνται οι χαβγιτες με πληρη ναζιστικη περιβολη και τη σβαστικα

    2. Αυτή η ποδιά των μασόνων φίλε είναι ιδιαίτερα ακριβή, και πάει ανάλογα με το βαθμό που κατέχουν στην ιεραρχία.

    3. Οι ποδιές που φορούν οι μασόνοι είναι ιδιαίτερα ακριβές και τα σχέδια είναι ανάλογα με το βαθμό που κατέχουν στην ιεραρχία.

      1. Οι μασονοι κανουν φιλανθρωπικο εργο, για οσους δε το γνωριζουν.
        Η παραφιλολογια σε βαρος τους εχει δημιουργηθει απο τους χριστιανους, οπως και για ενα σωρο αλλα θεματα που δεν κατανοουν.

Comments are closed.