ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή ήθελαν να σκοτώσουν στο Ν.Ηράκλειο;

Κοινοποίηση:
germenisrizosp

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μακελειό από καλά πληροφορημένη πηγή, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο στόχος στην ενέδρα θανάτου στο Νέο Ηράκλειο να ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής,Γιώργος Γερμενής, ο οποίος μάλιστα θα εμφανιζόταν σε συγκέντρωση στο γραφεία του Νέου Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μακελειό, ο Γιώργος Γερμενής λίγο μετά τη διπλή δολοφονία ήταν σε έξαλλη κατάσταση και συζητούσε με άλλα μέλη του κόμματος, στοιχεία που δεν επιθυμούσε να ακουστούν από «λάθος» ανθρώπους! Μάλιστα έδιωχνε με πρωτοφανή επιθετικότητα  όλους τους δημοσιογράφους που άλλοι βουλευτές του κόμματος τους είχαν επιτρέψει την είσοδο στα γραφεία του Νέου Ηρακλείου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο ίδιος ο Γιώργος Γερμενής είχε αναφέρει μάλιστα σε δηλώσεις του πως κάθε Παρασκευή επισκεπτόταν τα γραφεία του Νέου Ηρακλείου γιατί ανήκουν στην περιφέρειά του, ενώ μόλις μια ημέρα νωρίτερα είχε παραδώσει το όπλο του στις αρχές!

Σύμφωνα με τα παραπάνω δικαιολογούνται και οι φόβοι του Γ. Γερμενή εχθές το απόγευμα όπου και κατήγγειλε ότι πιθανόν έπεσε θύμα παρακολούθησης από αγνώστους που έφερναν κοντά στα στοιχεία των εκτελεστών, οι οποίοι και τον καταδίωξαν μέχρι την είσοδο της Βουλής, όπως ο ίδιος ο βουλευτής ανέφερε.

Πρώτη δημοσίευση Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 Ώρα 23:00


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΡΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ , ΑΛΛΑΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ, ΕΤΣΕΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΟΙΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ !!!

  2. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ?ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…..ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΟΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ ΑΥΡΙΟ???

  3. Όταν η διαστροφή ξεπερνάει το θάνατο.Τι να πει κανείς για αυτούς τους ανώμαλους που κυκλοφορούν αναμεσά μας..

  4. Τελικά το περιστατικό καταδίωξης του Γερμενή από μοτοσυκλέτα με 2 αναβάτες ισχύει?

  5. ρε Χίο δεν παράτας αυτά και πες μας τι τρέχει με την τρόικα ,εκτός αν δεν πήρες χαμπάρι

Leave a Response