Καθίκια έχετε θράσος να ζητάτε και δικαίωμα στα εδάφη μας αλήτες δολοφόνοι αθώων ψυχών καθάρματα… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
k1

“KOYFALES του Σύριζα, κι όχι ολοι σας, αλλά εσείς που θέλετε και υποθάλπετε αυτά τα ξενόφερτα καθάρματα,

αλλάξτε ρώτα και πολιτική, γατί το τέλος σας προβλέπεται οδυνηρό!!!

Όχι μόνον να κλείσετε τις πόρτες εισόδου σ’ αυτούς τους υπανθρώπους, αλλά και να δείξετε την πόρτα εξόδου και σ’ όσους παράνομα μπήκαν!

Διαφορετικά, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!! Κι ο νοών – νοεί τω …

Τα εγκλήματα των Ισλαμιστών δεν έχουν τέλος, όταν στην Ελλάδα βομβαρδιζόμαστε από το ΣΥΡΙΖΑ για να αποδεχτούμε τη πολυπολιτισμικότητα και κυρίως να ανεχτούμε τον εξισλαμισμό της χώρας από τους λαθροεισβολείς μουσουλμάνους. Η συγκεκριμένη φωτογραφία πιο κάτω, απεικονίζει μία οικογένεια Χριστιανών, σε μία χώρα πρώην Χριστιανική που κατέλαβαν και εποίκισαν μουσουλμάνοι εισβολείς. Αφού βίασαν πολλαπλώς τη μητέρα, μετά τη κρέμασαν μαζί με τα παιδιά της. Εξαιρετικά αφιερωμένο στις ευαισθητούλες και τους ευαισθητούληδες που κλαψουρίζουν για τους δόλιους λαθρομετανάστες και τα παιδάκια τους, που τραβούν τα πάνδεινα για να έρθουν στην Ευρώπη. Ελληνόφωνα ζώα, που μας κάνατε υποτελείς των συμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη τσεπούλα σας.

k2

Μακάρι να πέσει το ολοκαύτωμα στα κεφάλια τους και να τους κάψει, σε όλους αυτούς που προκάλεσαν αυτές της βάρβαρες σφαγές χριστιανών γυναικών και ανήλικων παιδιών. Φυσικά οι αριστεροί νεομενκλατούρα και τα ψευτοπροοδευτικά μορφώματα δεν συγκινήθηκαν για την γενοκτονία χριστιανών πολιτών, μόνο για τους μουσουλμάνους αδερφούς τους νοιάζονται και φυσικά θα κάνουνε και την ανάλογη πορεία και διαμαρτυρία αν πειραχτεί έστω και μία τρίχα από μουσουλμανική κεφαλή!!!

Εμείς οι γηγενείς και γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως, που δεν θέλουμε να εξαφανιστεί αυτή η πατρίδα με ιστορία χιλιάδων χρόνων, που χύθηκαν ποταμοί αίματος για να υπάρχει σήμερα, θα μείνουμε απαθείς ???”

olympia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Καλη ιδεα ΘΟΔΩΡΑΣ , αλλα χωραει η Ελληνικη επικρατεια τοσα πολλα κλουβια;
    Η φωτο παντως ειναι απο φιλμ…

  2. Βαλτε τους πιθηκους σε κλουβια να του πεταμε μπανανες απο ψηλα

  3. Μην φοβάστε γι αυτούς γίνανε Άγγελοι, περιμένουμε το έναυσμα να επιτεθούμε στα πιθίκια εντός της Ελλάδας.

  4. αληθινες υπαρχουν και πολλες μαλιστα, ψαξτε και θα βρειτε, ειναι τοσο αποκρουστικες ομως που πολλοι μεχρι και εφιαλτες θα βλεπουν

  5. Η πρώτη εικόνα είναι όντος hoax έχει ξαναπαίξει σε άλλο θέμα είναι απο ταινία, η δεύτερη εικόνα δεν έχω ιδέα.

    Και οι δύο εικόνες ρε ζωντόβολα να είναι κατασκευασμένες τι σημασία έχει; Οι ισλαμιστές έχουν κάνει τόσα εγκλήματα κατά Χριστιανών και ακόμα χειρότερα δεν περιμέναμε κανέναν να μας δείξει φωτό για να το μάθουμε.

  6. Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω το 2007 και είναι δημιούργημα του Rémy Couture, που δουλειά του είναι η κατασκευή ειδικών εφέ, τρόμου. Ο συγκεκριμένος κύριος διάβασα πως έχει απασχολήσει μερικές φορές τις «αρχές», έχοντας συλληφθεί κατά το παρελθόν και ακόμη «τρέχει» σε αίθουσες δικαστηρίων με την κατηγορία της διαφθοράς των ηθών, επειδή κατασκευάζει τόσο φρικιαστικές σκηνές που σοκάρουν πραγματικά.

  7. κακο ψοφο στα ισλαμοπιθικια που ειναι στις σπυλιες ακομα νοιτικα και σα ανθρωποι τιποταδες με μυαλο σαπιο βρωμαει σα το χειροτερο βοθρο κι ψυχη ανιρπακτη μεσα τους

  8. Παιδια η πρωτη φωτο ειναι ή απο ταινια ή απο καποιο συγκροτημα. Δεν θυμαμαι ακριβως, παντως δεν ειναι αληθινη.

  9. Απαγόρευση αυτής της σατανικής “θρησκείας” απότ α χριστιανικά κράτη και άμεση απέλαση των ισλαμιστών.

  10. Η φωτο της κοπελας με τον σταυρο στο στομα είναι από ταινια.

      1. Η ταινια λεγεται “Inner Depravity” μπορεις να την βρεις και να την δεις στο ιντερνετ.

        1. Πράγματι υπάρχει αυτή η “ταινία” που όμως μόνο ένας άρρωστος θα μπορούσε να δει τέτοια διαστροφικά σκουπίδια. Από τα λίγα που είδα στο youtube είναι φανερό ότι αποτελεί ένα συνοθύλευμα σατανισμού και διαστροφής γυρισμένο στον πολυπολιτισμικό Καναδά.

          1. Μπραβο. Τωρα που την ειδες καταλαβες τι παραμυθια σε ταιζουν?

          2. χαχαχα βρε φιλε κι εσυ, περιμενεις απ τους φασιστες να ξυπνησουν?

    1. Ρε βλακα η αλλη η φωτο παρακατω,ειναι απο το περιστατικο..Ξυπνα γιδι..

      1. Επειδή εισαι μεγαλο προβατο , απλα ψαξε στο ιντερνετ να δεις ότι είναι η φωτο μιας γυναικας που κρεμασε τα παιδια της και αυτοκτονησε επειδή ο αντρας της την κερατωσε,

      1. ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ

        1. Ήξεραν τι τους περίμενε από τα ισλαμοσκατά και τους εκτέλεσαν πρώτοι.
          Μετά όμως οι ισλαμοπίθηκοι έκαναν πολύ χειρότερα , αλλά αυτό το κάναμε γαργάρα έτσι;
          Το θέμα είναι οι χριστιανοί (και όχι μόνο) στη Συρία τι θα πρέπει να κάνουν στους ισλαμοσκατάδες τζιχαντιστές αν τους πιάσουν στα χέρια τους , μήπως να τους χαϊδέψουν όπως τους χαϊδεύουν εδώ στην Ελλάδα οι αλληλέγγυοι και τα ανθελληνικά σκουλήκια της αριστεράς εμφανίζοντάς τους ως “πρόσφυγες”;
          Η μήπως πρέπει να τους κάνουν κομματάκια και να τους σκορπίσουν στη θάλλασσα αυτούς και τη φανατισμένη οικογένειά τους ώστε να μην μείνει ίχνος στη γη από αυτά τα φανατισμένα υπάνθρωπα μιάσματα;

          1. Ρε φίλε ξύπνα από το όνειρό σου. ΟΛΕΣ οι θρησκείες έχουν κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και το μόνο που εξυπηρετούν είναι να πλουτίζουν οι εκάστοτε εμπλεκόμενοι και οργανώσεις αποχαυνώνοντας τον κόσμο.

  11. Οι κουμουνιστες μισουν τους χριστιανους περισσοτερο απο οσο τους μισουν οι μουσουλμανοι.

  12. Φυσικά, όλοι αυτοί οι ψευτο-αριστεροί χεστήκανε για τα δικαιώματα των Χριστιανών στα Μουσουλμανικά κράτη οι οποίοι δολοφονούνται καθημερινά. Έχετε ακούσει ποτέ έστω και έναν να μιλάει για τα δικαιώματα των Χριστιανών;;; Το μόνο τους μέλημα είναι να χτίζουν τζαμιά για τους μουσουλμάνους, και να προσαρμόζονται στα ήθη και στα έθιμα τους. Για τους Χριστιανούς ούτε λόγος. Ποτέ.

Comments are closed.