ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- Στη Γερμανία βλέπουν πολύ κοντά τον Νιμπίρου- Υπάρχει κίνδυνος για τη ΓΗ!

Κοινοποίηση:
63

Απόψε λάβαμε το παρακάτω “περίεργο” ιμέιλ, μαζί με τις φωτογραφίες και το βίντεο, από κάποια αναγνώστρια μας από Γερμανία.
Η γυναίκα αυτή ισχυρίζεται ότι ο Νιμπίρου είναι ορατός Σήμερα τόσο από τη Γερμανία όσο και από την Αγγλία.
25
Διαβάστε το μήνυμα

“Το θέμα είναι ότι το σύστημα του Νιμπίρου είναι ορατό στην κάμερα από τη Γερμανία, ολοφάνερα έρχεται, η ενέργεια του ρέει… εάν μπορούμε να δούμε ολόκληρο το σύστημα του Νιμπίρου από τη Γερμανία αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά, γιατί ήρθε από το Νότιο Ημισφαίριο.
Η Γη θα αλλάξει σίγουρα θέση και ίσως οι εξελίξεις αρχίσουν στις 18 ή 19 Οκτωβρίου αν ο κομήτης C/2013 A1 ή Siding Spring πέσει στον Άρη, υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να συμβεί.

Είναι πιθανό ότι ο Νιμπίρου μπορεί να πάρει τη Γη στο πεδίο βαρύτητας του μόνιμα… μια ανάβαση ίσως;
Λοιπόν θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να παραμείνουμε ασφαλείς”.
26

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Θα προλάβω να πάω στο ματς της Κυριακής; Να ξέρω, αν είναι, να μην πάρω τσάμπα εισιτήριο….

  2. Μαλλον πολλες Νιμπυρες ηπιανε και εχουν φτιαχνει…

  3. Τελικά όλοι όσοι αυτο-παρουσιάζονται ως “τρελοί” και “αντισυστημικοί” και “ανεξάρτητοι”, έχουν πέραση στους βλάκες (μαζί κι εγώ) που τους διαβάζουν. Τσόντες, προφητείες, ούφο-καταστροφολογίες και τάχαμου “ανεξάρτητα” άρθρα (τα οποία, όλως περιέργως, είναι μονίμως υπέρ συγκεκριμένου κόμματος). Τελικά κάνετε με μαεστρία αυτό για το οποίο κατηγορείτε το “σύστημα”, αποβλακώνετε τον κόσμο. Συγχαρητήρια,. συνεχίστε ‘οσο υπάρχουν χαιβάνια (σαν και μένα), που σας επισκέπτονται.

    1. Έτσι “εκπαιδεύεται” το φοβικό άτομο που κατόπιν μετατρέπεται σε φασίστα, φανατικό ή σε εγκλωβισμένο καταθλιπτικό. Πρόκειται για βιομηχανία ελέγχου, προγραμματισμού της αντίληψης και παραγωγής σχιζοφρένειας. Τίποτα διαφορετικό από άλλα μέσα ή κανάλια καταμερισμός εργασίας είναι.

    2. Για όσους και όσες αναζητούν νόημα η γνώση θέλει πολύ προσωπική δουλειά και είναι πολύτιμη υπόθεση. Μην την αναθέτετε σε κανένα. Υπάρχει λύση και διέξοδος. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Καταπιαστείτε με έγκυρα επιστημονικά βιβλία που θα καταβροχθίζετε ανά εκατοντάδες και πάντα αμφισβητώντας αυτά που διαβάζετε. Τελικές απαντήσεις δεν θα βρείτε ο δρόμος που επιλέξατε είναι η ευτυχία και η κοινωνία της ζωής με άλλους. Σημαντικό μη φοβάστε την απόρριψη, μοιραστείτε και ας πάνε τα μισά ή όλα χαμένα (που ποτέ δεν πάνε).

    3. μη ξεχνας φιλε οτι απευθυνονται σε γραφικους χαζηδες, αυτοι τα πιστευουν ολα.

  4. Ρε καροτολαγνα του Μακελειο,μαλακιστηρια,τα μεγαλυτερα ψεκαστηρια που κοιμiζετε και κοροιδευετε τον κοσμο εισαστε εσεις,σε λιγο ερχονται και τα UFO ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΝΕΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ 2011 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ,ΠΙΟ ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕ.

  5. εκει που καθομουνα και χαζεβα τον Νιμπιρου να ερχεται,(χτυπαει το τηλεφωνο……τελειωνω με το τηλεφωνο)-και μετα και μετα;;;την παταω μια τσαπου!!!!!!!

  6. Και κει που έπινα στον ακάλυπτο τον φρεντο καπουτσίνο με τις 36 ζάχαρες τσάααακ πλάκωσε και ο νεμπιρου και έκοψε το γάλα ναούμε.

  7. Το ίδιο φαινόμενο είδαμε εχθές καθώς πηγαίναμε στη δουλειά, μαζί με τους συναδέρφους μου στη Θάσο. Απέναντι είχαμε τον ήλιο που ενέτειλε και λίγο πιο πάνω και αριστερα ένα άλλο σώμα, το οποίο ήταν ακίνητο και έμοιαζε σαν μικρός ήλιος, όμως πίσω απο το άλλο σώμα φαινόταν κάτι σαν καπνός. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν αντανάκλαση του ήλιου σε κάποιο σύνεφο. Διανύσαμε γύρο στα 15 κμ και το σώμα συνέχιζε να υπάρχει, μεχρι που μπήκαμε και πόλη και δεν μπορούσαμε να δούμε άλλο λόγω των σπιτιών

  8. Καλά ναι θα υπήρχε τέτοιο πράγμα στον υορανό και θα το έβλεπαν μόνο στη Γερμανία; Τα φαινόμενα αυτά εξηγούνται, αν δε πρόκειται για ανάκλαση του φακού, με καταστάσεις υπερβολικής συμπύκνωσης του αέρα ικανή να προκαλέσει έντονη διάθλαση του φωτός. Τώρα αν δεν υπήρχε κάποιο άλλο επίγειο φως από πίσω, θα ανησυχούσα αλλά όχι σε αυτή τη φώτο. Καλύτερα να γράφατε σαν τίτλο, “εντυπωσιακά φαινόμενα λόγω διάθλασης φωτός” παρά Niburu και αηδίες και να τρομοκρατείτε.

Comments are closed.