Ανοιχτή επιστολή του Χρίστου Γούδη στον Σακελλαρίδη για τις ύβρεις κατά Κασιδιάρη: «Αγαπητέ Γαβριήλ…»

Κοινοποίηση:
goudis

«ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ  ΚΟΥΡΟΠΑΤΚΙΝ»

Ανοιχτή επιστολή στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ

Γαβριήλ Σακελλαρίδη

 

Αγαπητέ Γαβριήλ,

Αφού σε συγχαρώ για τις επιδόσεις σου στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, θα ήθελα να σου εξωτερικεύσω κάποιες προσωπικές μου σκέψεις, σχετικά με τη σχέση Αριστεράς-Δεξιάς (στις ακραίες έστω εκφάνσεις τους) και συνακόλουθα κάποιες άλλες σκέψεις μου σχετικές με τον επικείμενο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αναφορικά με το πρώτο σκέλος, θα σου παραθέσω αυτούσιες τις απόψεις μου, τις οποίες έχω ήδη δημοσιοποιήσει σε σχετικό δοκίμιό μου του Οκτωβρίου του 2012, το οποίο και συμπεριέλαβα στο βιβλίο μου «Βαϊμάρης και Θούλης (Α)γωνία», που εξεδόθη από τον εκδοτικό οίκο του Γιάννη Σχοινά «Νέα Θέσις», τον Δεκέμβριο του 2012:

 

Πολιτική Τοπολογία

Μελανέρυθρα Συγκοινωνούντα Δοχεία

 

Οι Δελφοί βρίσκονται στο κέντρο («ομφαλό») της Γης,

στο σημείο όπου συναντήθηκαν δυο αητοί που τους είχε

εξαπολύσει ο Δίας από δύο αντίθετα άκρα του κόσμου.

 

                                                                              Μύρων Στάγκμαν

«Εκατό Προφητείες του Μαντείου των Δελφών»

 

 

Το κοινωνικό γήπεδο στο οποίο διεξάγεται ο εκάστοτε πολιτικός αγώνας μπορεί να είναι είτε επίπεδο (σε περίπτωση κοινωνικής ψυχοστασίας) είτε σφαίρα (σε περίπτωση κοινωνικού βρασμού). Κατά συνέπεια δύο παίκτες που ξεκινούν από το ίδιο σημείο πάνω στην ίδια γραμμή, προς αντίθετες όμως κατευθύνσεις, στην μεν πρώτη περίπτωση θα αποκλίνουν διηνεκώς, ενώ στην δεύτερη (μη ευκλείδεια γεωμετρία) κάποια στιγμή θα συναντηθούν (αν για παράδειγμα κινούνται σε αντίθετες διευθύνσεις αλλά επάνω στον ισημερινό της σφαίρας). Είναι η τυπική περίπτωση μεταξύ κομμουνισμού και φασισμού. Όταν η δυναμική της κοινωνικής αστάθειας επιβάλλει το παιχνίδι να διεξαχθεί στην επιφάνεια μιας σφαίρας (δεδομένου ότι κάτω από το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης, σφαίρα είναι ο πλανήτης μας όχι μόνο στερεομετρικά αλλά και κοινωνικά και οικονομικά), τότε τα δύο αυτά ιδεολογικά συστήματα συγκλίνουν.

 

Η άγρια «αδελφική» διαμάχη τους (Άβελ και Κάϊν, Ρωμύλος και Ρέμος) οφείλεται στο ότι επί της ουσίας και τα δύο απευθύνονται σε ένα κοινό, του οποίου τα πιστεύω εύκολα το καθιστούν εν δυνάμει υποστηρικτή του ενός ή του άλλου φαινομενικά αντίθετου ιδεολογικού σχήματος. Το προς τα πού θα κλίνει η πλάστιγγα είναι τότε συνάρτηση της επικοινωνιακής δυναμικής και διαχείρισης που αναπτύσσουν οι «τύποις» αντιμαχόμενες παρατάξεις. Στον εμφύλιο αυτόν ιδεολογικό πόλεμο, ο μόνος κερδισμένος είναι ο πραγματικός εχθρός: το παγκόσμιο περιπλανώμενο σύστημα των διεθνών τοκογλύφων και καταχραστών της εξουσίας, την οποία κατέχουν εν ονόματι μιας πλασματικής, εικονικής και ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας.

 

Ιδιαίτερα επίκαιρη είναι η σχετική ανάλυση του Ιωάννη Μεταξά στο προσωπικό του ημερολόγιο (τόμος 4ος, Ίκαρος, Αθήνα 1960, σελ. 446-448), περί καπιταλισμού, Δημοκρατίας και της χημικής συγγένειας των καθεστώτων της εποχής του:

 

«Η Δημοκρατία είναι το παιδί του καπιταλισμού… Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο καπιταλισμός να παριστάνη τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση. Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια… Από την άλλη μεριά ο καπιταλισμός, για να συσσωρεύσει τα κεφάλαια στα χέρια εκείνων που τον εκπροσωπούν και να κάμη όλο τον κόσμο σκλάβους του – μα σκλάβους που να νομίζουν πως είναι ελεύθεροι – έχει ανάγκη της ελευθέρας οικονομίας… Κράτη που επικρατεί η διευθυνόμενη οικονομία, όσο και αν είναι δημοκρατικά – και εννοούμε τέτοια που αποσκοπούν το γενικό συμφέρον του λαού – δεν συμφέρουν στον καπιταλισμό. Γιατί μέσα σε τέτοια κράτη δεν είναι δυνατή η εκμετάλλευση του συνόλου του λαού από τους εκπροσώπους του καπιταλισμού… Αλλά ο καπιταλισμός τα ονομάζει τυραννίες… Από τη μια μεριά Αγγλία, Γαλλία, Αμερική (καπιταλισμός)·από την άλλη Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία (διευθυνόμενη οικονομία)».

 

Αυτά, μπροστά στο σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων. Κι αυτό διότι η δική μας ταλαίπωρη Δημοκρατία αρνείται να αυτοκαθαρθεί, έτσι ώστε τα σκληρά κοινωνικά μέτρα που είναι αναγκασμένη να πάρει, για την έξοδό μας από την Κρίση, να γίνουν αποδεκτά από έναν λαό που χειμάζεται και που θεωρεί ότι, ζώντας μέσα σε ένα σύννεφο παρακμής, διαφθοράς και συνδιαλλαγής των ταγών της, λοιδωρείται και χλευάζεται από αυτούς.

 

***

Είπα αυτά που θεωρώ ότι μας ενώνουν, δεδομένου μάλιστα ότι ούτε εσείς είστε κομμουνιστές, ούτε εμείς είμαστε φασίστες. Είστε περισσότερο διεθνιστές και λιγότερο εθνικιστές απ’ ότι εμείς, μέχρις εδώ όμως. Η καταχρηστική λεκτική ερμηνεία των όρων δεν κάνει καλό σε κανένα μας, οξύνει καταστάσεις και προκαλεί συναισθηματικές φορτίσεις, που δυστυχώς οδήγησαν πρόσφατα σε τραγικά και μη αναστρέψιμα περιστατικά, για όλα εκείνα τα παιδιά που έχασαν άδικα τη ζωή τους.

 

Σίγουρα υπάρχουν και αυτά που μας χωρίζουν. Το μεταναστευτικό, συνυφασμένο με το οργανωμένο δουλεμπόριο και παραεμπόριο, αλλά και την εγκληματικότητα στην πόλη των Αθηνών, όπως  και ο τρόπος αντιμετώπισής τους, είναι το μείζον. Δεν ξεκίνησε από την Αριστερά. Κάποιοι επεδίωκαν φθηνά εργατικά χέρια και συνακόλουθα την υποβάθμιση του Έλληνα εργάτη, και ως προς την δυνατότητα εύρεσης εργασίας και ως προς την εκμηδένιση των ημερομισθίων του. Αυτά είναι πλέον γνωστά, και πρώτος τα κατήγγειλε ο Μαρξ στο «Κεφάλαιο». Θα περίμενα να γίνονται αποδεκτά και από την Αριστερά. Η έννοια του συμπαγούς ελληνικού έθνους και της ανάγκης προστασίας της πατρίδας μας είναι το δεύτερο, δεν νομίζω όμως ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπούν την πατρίδα τους, ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι όπως εσύ. Η «γραμμή Καμίνη», ο οποίος προβάλλει βαθιά και ενσυνείδητα και συστηματικά την έννοια της «πόλης» αποκομμένη από την έννοια της «πατρίδας», με βρίσκει κάθετα αντίθετο και, προσωπικά τουλάχιστον, δεν θα επιθυμούσα να τον δω να υποστηρίζεται από τους εθνικιστές στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

 

Σκέψου τα λίγο, όλα αυτά, η πολιτική αντιπαλότητα δεν θα πρέπει να οδηγεί σε λεκτικές υπερβολές, «οι λέξεις», είπε κάποτε ένας μεγάλος αστροφυσικός, «είναι σαν τα καμάκια, όταν καρφωθούν δεν βγαίνουν εύκολα, κι αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια». Ας είμαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις μας, ένθεν κακείθεν, και ας καταβάλουμε προσπάθεια να συνεννοηθούμε. Κάποιος, επίσης αστροφυσικός, είπε κάποτε: «αυτός ο άνθρωπος είναι δύσκολος, θα πρέπει να μιλήσω περισσότερο μαζί του». Αυτή είναι η μόνη διέξοδος που έχουμε μπροστά μας. Περισσότερη συζήτηση, έστω και αντιρρητική. Ποτέ να μη δυναμιτίζουμε τις γέφυρες. Τα νερά των ποταμιών είναι θολά, κι έχουν ρουφήχτρες.

 

Καλό δρόμο στο ταξίδι της ζωής,

 

Χρίστος Γούδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

(δεν έχω ακόμα ιδέα για το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας)

με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

 1. ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η Χ.Α!!!ΟΝΤΩΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ Χ.Α ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.

 2. καλησπέρααα
  Στέφοοοο,απ΄την σοφίτα πάλι παιδάκι μου;;Τουλάχιστον βρε αγόρι μου κάνε μας και μια ξενάγηση στην υπόλοιπη οικεια!!Mπαχτσέ έχει βρε ταγόριμ;;
  Μπαρμπεκιού;;

 3. ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
  21/05/2014

  Μια υπερπερίεργη ανακοίνωση της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ “Απελάστε το Ρατσισμό”, δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος, με τίτλο «Να μην ανέβει κατηγορία η Χρυσή Αυγή». Το κείμενο αυτό, καλεί ευθέως σε προσφυγή στη βία και τη νοθεία (εφόσον συνοδεύεται από φωτογραφία με τσαλακωμένο ψηφοδέλτιο του Κινήματος), ως μόνη ενδεδειγμένη λύση ανακοπής του. Ιδού:

  «Με την Χρυσή Αυγή υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών… Παρ’ όλα αυτά ο κίνδυνος να μετουσιώσουν τις εκλογικές επιτυχίες της Αθήνας και της Αττικής σε ένα νέο πανελλαδικό άλμα στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, είναι πραγματικός και χρειάζεται αντιμετώπιση αυτή την εβδομάδα αλλά κυρίως από τη Δευτέρα 26 Μαΐου… Από τη μεριά μεγάλων τμημάτων του κινήματος και της αριστεράς, η υπεκφυγή από τα αντιφασιστικά καθήκοντα επιβάλλεται να ανατραπεί άμεσα, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και τον δρόμο. Όπως όλοι έχουμε καταλάβει, η γραμμή Σπηλιωτόπουλου με τα τζαμιά και το παρεμπόριο που τον γκρέμισε στο 16,7% δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον Κασιδιάρη. Ούτε άλλωστε και ο Καμίνης που τους άφησε να αλωνίζουν επί τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και να το παίζουν μάγκες. Αν δεν το κάνουμε εμείς, δεν πρόκειται να το κάνει κανείς. Το δρόμο δείχνουν οι Σκουριές, όπου – εκτός από την επικράτηση Μίχου έναντι Πάχτα στο Δήμο Αριστοτέλη – έδιωξαν τους φασίστες κακήν κακώς στην απόπειρα προεκλογικής τους εισβολής στα αγωνιζόμενα χωριά της περιοχής».

  Συμπέρασμα: Είναι φανερό ότι οι αριστεροι παρακρατικοί κάτι ετοιμάζουν. Γι’ αυτό, επιβάλλεται να πάμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την Κυριακή! Τίποτα άλλο για την ώρα…

 4. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΔΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΩΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΚΑ[Ω]ΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

 5. αν κυριε Γουδη καταφερεις να συνεννοηθείς με τους εκπροσώπους του George Soros στην Ελλαδα εγω θα γινω πατριαρχης Ιεροσολύμων .και να θελουν δεν μπορουν αφου τους κραταει ο αρχιτοκογλυφος απο τις οφσορ που τους εχει ανοιξει παντως εγω δεν θα μπω στο διλημα το αν θα φαω σκατα σφιχτά η σκατα ευκοίλια και τα δυο ειναι σκατα ! και τα σκατα με ζαχαρη παλι σκατα ειναι .

 6. Δεν είχα την πεποίθηση βέβαια οτι οι καταστροφείς της χώρας μας θα καταννοούσαν το εμπνευσμένο άρθρο του καθηγητου κ. Γουδη.
  Οχι γιατι τους λείπει το μυαλό αλλά γιατι δεν τους το επιτρέπει
  η καρέκλα τους και μετριότης των.
  Αν είχαμε ηγέτες που να σκέφτονται και να ενεργούν μ’αυτό τον τρόπο,σίγουρα η πατρίδα μας δεν θα βρισκόταν σ’ αυτή την κατάσταση
  της ενδειας και επαιτείας.
  Φίλιππος Πυδναιος

 7. Ενα αρθρο γεματο παραθυρα και πορτουλες…….αλλα για ποιον;;

  Το αρθρο κατα την γνωμη μου εχει ουσια αλλα οχι με την επιφανειακη εννοια οπως το ερμηνευουν οι περισσοτεροι πατριωτες…..

  Η ουσια του αρθρου ειναι στον αποδεκτη, το αρθρο τι ασκει !!

 8. Το λαθος που κανετε ολοι εσεις οι πατριωτες-εθνικιστες-εθνιστες. Θεωρειτε οτι μπορειτε με λογια και ορθα επιχειρηματα να πεισετε εναν διεθνιστη-φιλευλευθερο. Λοιπον τσαμπα μελανι και τσαμπα σαλιο χαλατε κυριοι. Ηδη θα επρεπε μεχρι τωρα να καταλαβαιτε οτι νο1 »εχθρος» εντος της χωρας ΔΕΝ ειναι τα εκατομυρια τριτοκοσμικων λαθροεποικων ή αυτοι που τους διακινουν ΑΛΛΑ αυτοι που τους παρεχουν προστασια, νομικη-ηθικη-σωματικη, εντος της χωρας δηλαδη οι ευρωπα’ι’στες του »δημοκρατικου» τοξου. Οποτε ανοητος δεν ειναι αυτος που δεν καταλαβαινει κατι, αλλα αυτος που προσπαθει να πεισει με επιχειρηματα τον ανοητο….

 9. ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ: ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΜΑΛΑΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ (ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ)

 10. Εξαιρετικο το παραληρημα του κου Γουδη
  Ειδικα εκει που λεει «ούτε εμείς είμαστε φασίστες»

 11. ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΔΗ, ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΡΑΣ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΄ΚΥΡΙΟΣ΄ΕΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΣΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΓΑΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ….ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΒΥΣΣΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΟΠΌΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΠΑΦΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΗ…

 12. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΛΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΕ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..ΑΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ…ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ

  1. πανιβλαξ φυτο αυτα να τα πεις στην ιαπωνια που δεν εχουν σχεση με τον κομμουνισμο παλι με τις κλωτσιες θα σε παρουν χαχαχαχαχα

 13. Kύριε Γούδη, δεν υπάρχουν «γέφυρες». Με πουστράκια δε συνομιλούμε και όποιος μας βρίζει θα την καταπιεί τη γλώσσα του αργά ή γρήγορα

   1. Αν εμένα προσωπικά με έβριζαν οι προδότες αριστεροί και δεξιοί δοσίλογοι της χώρας, οι κλέφτες του πασόκ και ΝΔ θα ένιωθα καλά.
    Ο πανικός τους και ο φόβος τους θα πρόδιδαν την ανικανότητά τους και δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να νιώθεις την ανικανότητα του εχθρού σου. ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

     1. Και κλασικά όταν δεν έχουμε τί να απαντήσουμε, αρχίζουμε τα «ναζί» και τους «συμμορίτες». Είστε για λύπηση.

 14. Αγαπητέ καθηγητά, θα πρέπει να εξετάσετε την περίπτωση που ο χώρος όπου διεξάγεται ο πολιτικός στίβος δεν είναι χώρος Riemann αλλά χώρος Lobachevsky.
  Εύχομαι για το πρώτο, αλλά είμαι ήδη προετοιμασμένος για το δεύτερο.

  Ως εκ τούτου, η ψήφος μου θα περιέχει ένα ωραιότατο σημείωμα επάνω στο λευκό.
  Είναι δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη για τη ρητορική του και να μας πείσει ότι δεν δουλεύει σε συνεργασία με τους καταστροφείς της Χώρας και όχι δική μας.

  **ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ**

 15. Κύριε Γούδη τι πίνεις και δε μας δίνεις; Δεν κατάλαβα τίποτα. Βρήκαμε καινούριο Ζουράρι. Χίο ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΩΡΑ ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΓΟΥΔΗ… Έχω ξεμείνει από καλές σειρές κ θέλω λίγη ψυχαγωγία 🙂

 16. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ Λ.Σ.Χ.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΩΤΕΥΣΕΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ :
  Κι’ αυτό διότι ο εν διαρκή τηλεοπτική μαστούρα ελληνικός λαός , ψήφισε τους φίλους της Ελλάδας κ.κ. Σόρος , Μέρκελ , πεφωτισμένους κ.λ.π., καθώς και τους Ισλαμοφασίστες εισβολείς που θα τον σφάζουν σε λίγο για να τον εκδιώξουν από τα πάτρια εδάφη του. Και μόνο που ψήφισε τους Ελληνες {;} προδότες αντιπροσώπους των ανωτέρω {Καμίνη , Μπουτάρη , Πάχτα} κ.λ.π. αχρείους , του αξίζει να πάθει αυτά που τον περιμένουν από την εγκληματική συμμορία του μισού προδοτικού ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να κυβερνάει την Ελλάδα , ελέω Κερένσκι – Σαμαρά, ενώ το άλλο μισό που ενετάχθη στον τέως ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ , αναμένει να λάβει τη σκυτάλη και την κουτάλα της εξουσίας . Δηλαδή ο Γιωργάκης απέθανε {πολιτικώς} και ο συγκάτοικος, και συμφοιτητής του στο σχολείο της C.I.A. στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ Αντωνάκης παρέλαβε τη σκυτάλη. Σειρά τώρα έχει ο νεοφώτιστος των ιδίων αφεντικών κ. Α. Τσίπρας.
  Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το δημοψήφισμα για την επάνοδο του Βασιλέως στην Ελλάδα «άδικο» {unfair}. Kι’ αυτό διότι ο Κων. Καραμανλής δεν επέτρεψε -δια των όπλων των Απριλιανών- στον βασιλέα των Ελλήνων {!} να βρίσκεται στην Ελλάδα κατά το δημοψήφισμα.
  Τα κομμουνιστικά κόμματα του δήθεν «συνταγματικού τόξου του Σαμαρωμένου Τούρκογλου» διεπόμπευσαν , φυλάκισαν τους ηγέτες του Λ.Σ.Χ.Α. και προέβησαν στην χαμερπή συκοφάντησή τους δια των διαπλεκομένων με αυτούς ΜΜΕ , με στοιχεία που παρανόμως τους προμήθευσαν οι επίορκοι κομμουνιστές δικαστές που διόρισαν γι’ αυτό το σκοπό. Δηλαδή εκτός από το «άδικο» αυτής της υπόθεσης έχουμε και αντισυνταγματικές , παράνομες , και άτιμες πράξεις που μόνον απάτριδες κομμουνιστές και προδότες πολιτικοί και δικαστές επινοούν.
  Οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και οι ύβρεις του διεκδικητή της Δημαρχίας της Αθήνας γελοίου ανθρωπάκου σε βάρος της Χ.Α. , που στην ουσία έλαβε περισσότερους ψήφους από αυτόν καταμαρτυρά την αγωνία τους . Κι’ αυτό διότι ο ΣΥΡΙΖΑ του {2,2%} είναι συνασπισμός κομμάτων με το βαθύ ΠΑΣΟΚ επικεφαλής , κάποιους αδέσποτους ή διωγμένους από το Κ.Κ.Ε. κομμουνιστές , κ.λ.π. λούμπεν . Ούτω δεν έχει τα φόντα για να κυβερνήσει .
  Κι’ αυτό διότι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι μνημονιακοί πρώην πασόκοι , που μετεπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ , όπως ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος και τόσοι άλλοι. Οσο για την υποψήφια για περιφεριάρχη κ. Δούρου, δεν ξεχνάμε ότι ήταν η σύμβουλος του κατάδικου Α. Τσοχατζόπουλου στις αγορές των οπλικών συστημάτων, και αν λειτουργούσαν Δημοκρατία και Δικαιοσύνη στην Ελλάδα έπρεπε να εκτίει τώρα την ποινή της .
  Τη γλύτωσε όμως με το νόμο του Τούρκογλου όπως και ο Τσοχατζόπουλος που δεν δικάστηκε για την αγορά υποβαθμισμένων οπλικών συστημάτων με γνώμονα τις προμήθειες και όχι τις ανάγκες των Ε.Δ. , που εισέπραξαν προμήθειες άνω των {100} εκατομμυρίων ευρώ μόνο για τα Υ/Β τύπου {214}, αλλά δικάστηκε για .. αδήλωτο χρήμα ! Αυτό είναι το ποιόν των κομμουνιστών , εθνικοσοσιαλιστών κ.λ.π. βουλευτών που απαρτίζουν τον συνασπισμό των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
  Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ , ο Λ.Σ.Χ.Α. είναι ενιαίο και συμπαγές εθνικό κόμμα, και αυτός ήταν ο λόγος που ο άσχετος και άγνωστος νεανίας κομμουνιστής που προωθούν για δήμαρχο Αθηναίων , έπεσε σε μέγα ολίσθημα αφού η πρώτη του μετεκλογική δήλωση ήταν ύβρεις έναντι του κατ ’ αυτόν μορφώματος του Λ.Σ.Χ.Α., γιατί του έκοψε τη φόρα . Ομως στην ουσία μόρφωμα είναι ο τυχοδιωκτικός συνασπισμός του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η συμπαγής μάζα των εθνικιστών του Λ.Σ.Χ.Α.
  Εν ολίγοις επειδή ο ελληνικός λαός έπραξεν εκ νέου λάθος με την ψήφο του στους αντιπροσώπους του σκότους που εκπροσωπούν τον Σόρος κ.λ.π. , έχει πλέον μία και μοναδική ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του. Να ψηφίσει μονοκούκι τη Χ.Α. στις ευρωεκλογές , διότι μόνον έτσι θα κλονισθεί το κατεστημένο του δήθεν «δημοκρατικού τόξου» στο οποίον ως γνωστόν ο Τούρκογλου έχει εντάξει και τον συνασπισμό – αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ. Ολα τα άλλα οδηγούν στην καταστροφή της Ελλάδας . Και μόνο που όλο το κατεστημένο υβρίζει τη Χ.Α. θα έπρεπε να ταρακουνήσει τους Ελληνες . Δυστυχώς όμως τους ευνούχησαν οι εργολάβοι που ελέγχουν τα Μ.Μ.Ε. και ούτω τους οδηγούν ως πασχαλινούς αμνούς στη σφαγή. 20-5-2014 Φ.Π.

 17. γιατι Γουδη σου προσβαλε την προσοψη και λιγα σου ειπε για αυτην την οργανωση που ανηκεις , να πας να κανεις μαθημα για πνευματικο επιπεδο στους γεγεδες βουλευτες για τις φασιστικες συμπεριφορες οπως τα ταγματα εφοδου στις γειτονιες τι χωρας , και οτι καταστροφες .

 18. Κ. καθηγητά, σιγά μην κάτσει αυτό το φιλάρεσκο πλάσμα να διαβάσει μία επιστολή της οποίας τα στοιχεία που χρησιμοποιείται φτάνουν πολύ πιο μακριά από το πνευματικό του επίπεδο.

 19. Ο ιρα κάτω έχει δίκιο…η Αθήνα ψήφισε να γίνει καμπούλ…..μας αρέσει δεν μας αρέσει.

 20. Καλησπέρα σε όλους σας και συγχαρητήρια στον Κύριο Γούδη, για το μέτρο του στον λόγο και για τις γνώσεις του. Ο Κύριος Γούδης δείχνει ιδιαίτερα μορφωμένος, τόσο στον λόγο του, όσο και στο πνεύμα του! Φαινόταν αυτό και στην εκπομπές του M4KELEIO στην τηλεόραση. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε, με σωστή μόρφωση και με σωστό πλάνο στην σκέψη τους! Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στην Χρυσή Αυγη. Παλεύει χωρίς κανένα μέσο και με προβολή μόνο από εδώ από άλλα πατριωτικά sites και από το δικό της. Υπο άλλες συνθήκες, οποιοδήποτε κόμμα είχε την ίδια αντιμετώπιση, θα είχε βρεθεί με αρνητικά ποσοστά εφόσον αυτά υπήρχαν!Αυτη η δυναμική οφείλεται καθαρά στην βάση της ιδεολογίας αυτών των ανθρώπων, η οποία δεν είναι άλλη από την σταθερότητα των πιστεύω τους και την πίστη στην νίκη για έναν ιερό σκοπό. Κάποιοι φώναζαν, ερχόμαστε και θα τρέμει η γη! Κάποιοι άλλοι δεν τους πίστευαν και δεν τους έπαιρναν στα σοβαρά, τους θεώρησαν μορφώματα, ναζιστές, αυγό του φιδιού ξέχασαν όμως ένα πράγμα! Οτι όλοι μας έχουμε ψυχή.. όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ανάγκη να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας, να ακούμε την συνείδηση μας. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουν, όλοι τους, οτι όσο θα αντιστέκονται στην πραγματικότητα και στο μεγαλείο της αλήθειας.. όσο θα βάζουν τα ατομικά τους συμφέροντα πάνω από τον απλό λαό και θα καταστρώνουν σχέδια εναντίων της Ελλάς, όσο θα συνεχίσουν να υπακούν σε ξένες εντολές και όσο θα κατασπαράζουν τα υπάρχοντα των Ελλήνων, τόσο πιο γρήγορα θα τους πάρει ο διάολος..

  1. Τους χρειαζεστε για να τους βγαζετε μπροστα και να κρυβετε τι ντουβαρια και νεαντερταλ ειστε οι υπολοιποι

 21. τελος ο κυριος γουδης πρεπει να καταλαβει ο κομμουνισμος ειναι οτι καλυτερο εχει σκεφθει η ανθρωποτητα (υπαρχει και η αντεργκραουντ πολιτικη φιλοσοφια αλλα εδω σηκωνει αλλη συζητηση ).ο φασισμος δεν εχει μελλον παρα μονο καταστροφικο . σε πρακτικο επιπεδο βεβαια πρεπει να βγαλει πολλα αγκαθια απο πανω της η αριστερα

  1. ο κομμουνισμος ειναι οτι καλυτερο εχει σκεφθει η ανθρωποτητα…
   ή ιδεολογική ψωρίαση;;;

 22. αλλο παραδειγμα ελλειψης πολιτικης διπλωματιας . η δουρου την επεσε συναισθηματικα στον κασιδιαρη με θυμο ο οποιος αντεδρασε συναισθηματικα (και αυτος ειχε αντιδρασει μη διπλωματικα .αργοτερα εβαλε λιγο μυαλο )και οχι με διαλογο ωστε να φερει τον κασιδιαρη σε δυσκολη κατασταση .η κανελη παλια καραβανα μαλλον προσπαθησε να υποστηριξει την δουρου σαν γυναικα καθαρα πολιτικα .ο κυριοσ γουδης πρεπει να παραδεχτει οτι ο κασιδιαρης αντεδρασε φασιστικα ξεχνωντας οτι τον εβλεπε πολυ κοσμος

  1. δηλαδη εσυ αν ησουν σε δημοσια εκπομπη και σε ελεγε η καννελη φασιστοπουσταριο θα της μιλουσες ηρεμα?

   1. Ετσι τον ειπε αφοτου τις εφαγε.
    Οι χαβγιτες εβαλαν αυτογκολ. Ενω ειχαν τις ευκαιρια να ειναι σε ολα τα τηλεοπτικα στουντιο αρχισαν τους καβγαδες καθ τους τραμπουκισμους με αποτελεσνα να εξωλεβιστουν απο παντου.
    Οταν εγινε γνωστο οτι προκειται για μαχαιροβγαλτες τους αποκυρηξε ακομα και η Λεπεν.
    Η Ελλαδα δεν αντεχει τετοια καραγκιοζιλικια.
    Το μελλον τους ειναι ειτε η διαλυση ειτε η φυλακη.

 23. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ <> Κο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) ΟΤΙ “ΜΟΡΦΩΜΑ” ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ “ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ .
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ” ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΕΣ.
  Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ? ΓΙΑ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑΙ, ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ? ΓΙΑ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΡΦΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  1. Ο «Γαβριηλ» ειναι αρχαγγελος της (εβραικης) θρησκειας σου, αγαπητε φιλε φασιστα…

 24. ο σακελλαριδης φανηκε οτι δεν ειναι εμπειρος πολιτικος χωρις διπλωματια καθολου εξυπνος .στην πολιτικη δεν χωραει συναισθηματισμους οργισμενους . ηταν η ευκαιρια να τραβηξει καποιους ψηφοφορους της χαυγης με το μερος του ωστε να σιγουρεψει την νικη του .δεν επρεπε καθολου να αναφερθει στην χαυγη . δυστυχως οι αριστεροι εξακολουθουν να κανουν σφαλματα μικρα η μεγαλα .για δημαρχος πας ρε βλακα οχι πρωθυπουργος .

 25. Ειναι μια επιστολη ηθους και μετρου, απευθυνομενη σε εναν νεο ανθρωπο και θα πρεπει να την λαβει σοβαρα υποψην του αν θελει να εχει την ψηφο μου.
  Η Ελλας εχει αναγκη και την σοφια των μεγαλυτερων, αλλα και την ρομη των νεοτερων. Αν νομιζει οτι τα διαθετει αλλα αυτα, ας ανεβει στο αλωνι να παλεψει, διαφορετικα θα ειναι ενας απο τους ιδιους και ως εκπαιδευμενος θα βγαζει πυρηνους λογους και καταρες κατα της Χρυσης Αυγης.

 26. Ο Γουδης είναι ενας πραγματικός διανοούμενος σαν και αυτούς που λείπουν απελπιστικά από την πνευματικά καθυστερημένη αριστερά της Ελλάδας

 27. πολυ καμενος ο γουδης αλλα για την χροισει αβγοι με το επιπεδο των πολιτευτων και ψηφοφορων της φανταζει αινσταιν. α τελικα τον πηρατε τον δημο σιστες η σας τον στερησε η νοθεια του συστηματος καμινη ? παρτε το χαμπαρι. για αλλα 5 χρονια ΚΑΜΠΟΥΛ η πρωτευουσα σας

  1. ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ?
   ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ…

  2. Επειδη δεν συμπαθεις την χρυση αυγη θελεις να γινει η αθηνα καμπουλ..Κατευθειαν σε ψυχιατρο και ζουρλομανδυα φρικιο
   Y.g Στo Ισλαμ φρικια παιρνει ευκολα κεφαλια..τα δικα σας λαθροαλλυλεγγυα φρικια θα παρουν πρωτα.

  3. @ira 20/05/2014 at 12:57 pm: Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι καμμένα παρτάλια σαν κι εσένα και περνάμε την ώρα μας.
   Άντε στην τρύπα σου τώρα, ξεφτιλισμένο σκουπίδι.

  4. Hey, Ira, βρωμο-shqiptar! Θα σου γαμήσω την μπίθα! Και για να μαθαίνεις, ο Georgi Kastriotj είναι Έλληνας και Σέρβος και όχι σκατομπιθιάρης σιπετάριος (γαμώ την μπίθα της μητρός σου)…

    1. Ξέρει αυτός τι γράφει και σε ποιον το γράφει…
     Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος…

 28. Υποκλίνομαι κ. Καθηγητά για το ήθος σας αλλά και τις γνώσεις σας.

  Ελπίζω να διαβάσει ο κ. Γαβριήλ την δημόσια επιστολή σας.

  σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στα κοινά !

 29. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΙΚΗ ΑΥΓΗ….ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ …ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΚΑΙ ΝΗΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ …ΑΠΑΤΕΩΝ Ο ΤΥΠΟΣ….ΨΑΞΤΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ….

 30. Ο/Η ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ λέει:

  Προς δικηγορους της Χρυσης Αυγης..
  Καμια ανοχη σε συκοφαντες-λασπολογους της Χρυσης Αυγης..τσακιστε τους στις μηνυσεις και τις αγωγες
  Η χρυση Αυγη ειναι, και με τη σφραγιδα του αρειου παγου,ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ(γι’αυτο αλλωστε πηρε και το δικαιωμα καθοδου στις εκλογες)
  Οποιος σκοπιμως βριζει τη Χρυση Αυγη να λογοδοτει στα δικαστηρια
  μονο ετσι θα τσακισετε το αυγο του φιδιου των λαμογιων και των εθνοπροδοτων που διελυσαν την ελλαδα
  ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ

Leave a Response