ΑΙΣΧΟΣ!!!Δες ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ…Πως Βόλεψε την Γυναίκα του ο Τσίπρας ΜΙΑ Ημέρα ΠΡΙΝ παραιτηθεί… ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ….

Κοινοποίηση:
1 1tsipmaspa.medium

Μπορεί η… πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και να προετοιμάζεται διασπασμένη για τις επερχόμενες εκλογές, όμως ακόμα και στο παρά ένα απέδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους προηγούμενους. Αναφερόμαστε φυσικά στη σύντροφο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία, ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού σχολείου, αποσπάται για ακόμη μία χρονιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

αλεξ1 αλεξ2 αλεξ3 αλεξ4

Μόλις μία μέρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του, ο τέως –πλέον- αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, ελάχιστες ώρες προτού αποχωρήσει από τη θέση του, φρόντισε να υπογράψει τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε. στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το επόμενο σχολικό έτος. Και, ως εκ θαύματος, στις δύο λίστες με τους συνολικά 82 καθηγητές περιλαμβάνεται και η κυρία Μπαζιάνα.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η μητέρα των δύο παιδιών του Αλέξη Τσίπρα και φέτος, αντί να πηγαινοέρχεται από σχολείο σε σχολείο και από περιοχή σε περιοχή, κατάφερε να (ξανα)μείνει στα γνώριμα λημέρια. Με τη συγκεκριμένη απόφαση, με αριθμό πρωτοκόλλου 133749/Ε1 και ημερομηνία 27 Αυγούστου (Πέμπτη), στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ αποσπώνται μόλις δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αντίστοιχες αποφάσεις για την απόσπαση της συντρόφου του τέως πρωθυπουργού υπήρχαν και για το σχολικό έτος 2013-2014, με υπογραφή του τότε υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, και για το σχολικό έτος 2014-2015, με υπογραφή του τότε υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

 1. Και σπούδαζε εσύ και τρέχε από σχολείο σε σχολείο να διδάσκεις, ενώ η κυρα- Τσίπραινα αποσπασμένη 3 χρονιές…

 2. Έτσι μπράβο,ψηφιστεί Σφυριζα παστοκ νέα τρομοκρατία,για να συνεχιστεί το μπαξισι,το ρουσφέτι,και όλα τα κατάλοιπα,που οι πρόγονοι σας μεμετηδες,μας άφησαν 400 χρόνια ήταν αυτά….

 3. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΑΔΕΣ? ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ?Κ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?? E!ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΝΟΜΑΔΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!!! ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓIA ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ Κ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ Κ ΣΤΕΦΑΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΙΣ'» ΑΚΗ «ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΡΗΤΟΣ Κ ΕΔΩ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΝΙΔΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ » ΚΡΗΤΕΣ ΑΕΙ ΨΕΥΤΑΙ ΚΑΚΑ ΘΗΡΙΑ ΓΑΣΤΕΡΕΣ ΑΡΓΑΙ»»»»»» Κ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ Ο ΑΠ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΡΗΤΙΖΕΙΝ Κ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΕΘΑΝΕ Κ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ O ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΠΕΘΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ DEN ΑΠΕΘΑΝΕΝ ΕΙΠΕ O EPIMENIDHS[ OTAN ΣE KAΠOIO ΛΟΙΜΟ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ[[[[ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΑΝΤΗ Κ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΥΣ ]]] ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΚΡΗΤΕΣ ΑΕΙ ΨΕΥΣΤΑΙ ….

 4. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΑΔΕΣ? ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ?Κ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?? E!ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΝΟΜΑΔΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!!! ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ GIA ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ Κ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ Κ ΣΤΕΦΑΝΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΙΣ ΑΚΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΡΗΤΟΣ Κ ΕΔΩ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΝΙΔΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ » ΚΡΗΤΕΣ ΑΕΙ ΨΕΥΤΑΙ ΚΑΚΑ ΘΗΡΙΑ ΓΑΣΤΕΡΕΣ ΑΡΓΑΙ Κ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ Ο ΑΠ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΡΗΤΙΖΕΙΝ Κ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΕΘΑΝΕ Κ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ O ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΠΕΘΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ DEN ΑΠΕΘΑΝΕΝ ΕΙΠΕ O EPIMENIDHS[ OTAN ΣE KAΠOIO ΛΟΙΜΟ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΙ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΑΝΤΗ Κ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΥΣ ] ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΚΡΗΤΕΣ ΑΕΙ ΨΕΥΣΤΑΙ ….

 5. ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Β/ΜΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ. ΕΛΕΟΣ!!!!

  1. Σε ποια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας ταξιδεύει κάθε μέρα ή σύζυγος του πρωθυπουργού κύρια μου για να διδάξει κάθε μέρα;

  2. Με ένα εκατομμύριο άνεργους στον ιδιωτικό τομέα,δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρεσαι,οι αρπαχτες που ξερατε τελείωσαν,το αραλικι τέλος,τρεις μήνες το καλοκαίρι αραλικι,κάθε λίγο και λιγάκι,τριήμερα εθνικές εορτές,οι μισθοί να πέφτουν στο χέρι,άδειες από την σημαία κτλ,τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και νέα τρομοκρατία,καλά φαγατε,είναι ώρα τώρα να δουλεψετε,και για την ελλαδα

 6. AYTA EINAI TA ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ . ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ , ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ . ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕ ΤΟ ALEXIS . ΤΡΕΧΑΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 7. ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ????? ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ??? ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???? ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ./. ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ. Κ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ??? Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ[ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ] Ο ΔΗΜΑΣ

 8. ΑΜΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΝΟΣ ΝΕΓΡΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ???? ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΝΕΓΡΟ??? ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ????? ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ??? ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???? ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ./. ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ. Κ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ??? Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ[ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ] Ο ΔΗΜΑΣ

 9. Αυτα γινονταν σε ολες τις κομμουνιστικες χωρες, η νομενκλατουρα και ο λαος.
  Ακριβως τα ιδια γινονται και στην μεταπολιτευτικη σοβιετικη σταλινικη Ελλαδα μας , λιγο πιο δημοκρατικα και με «ελευθερες» εκλογες αναμεσα σε σοσιαληστικα και κομμουνιστικα κομματα
  Με την σταλινικη ανθελληνικη εγκληματικη οργανωση στην «απεξω» φαινομενικα για να απειλει να εκβιαζει με αιματοκυλισμα καθε φορα που δεν θα γινοταν τα χατηρια των τοκογλυφων τραπεζιτων και για να μην καταλαβαινουν τα ορθια διποδα την κομπινα και συννενοηση που εγινε μεταξυ τους για την αργη μεταλλαξη του πολιτευματος μας απο αστικη σε σοβιετικου τυπου δικτατορια.

 10. Πάλι καλά να λες που δεν διόρισε (ακόμη) στη βουλή το γιο του, Ορφέα-Ερνέστο και το άλλο του αβάπτιστο, για να κολλάνε στα εσωτερικά γραφεία της βουλής αφίσες του Τσε και του Τσάβες…
  Δικά τους είναι το «μαγαζάκι» αλλά και τα από πίσω «Μαξίμου» και «Προεδρίας της Δημοκρατίας». Ο,τι θέλουν τα κάνουν, όποιους γουστάρουν διορίζουν, όποιες «υπηρεσίες» και «θέσεις» συστήνουν με «νόμους» τους. Πάλι καλά να λέμε, που μέχρι σήμερα -τουλάχιστον- δεν άρχισαν να διορίζουν εκεί ΚΑΙ τα ανήλικά τους, αλλιώς δεν θα χωρούσαμε από αργούς διορισμένους από την απέξω «δημόσιους υπαλλήλους» των παραπάνω (μεταπολευτικών) «υπηρεσιών θέσεων ευθύνης»…

 11. ΑΝ, λεω εγώ ΑΝ

  η Περιστέρα πέσει θύμα(;) ομαδικού βιασμού από πρόσφυγες και φέρει στον κόσμο δίδυμα νεγράκια, θα έχει πρόβλημα ο Τσίπρας;

  υποθετικά μιλάμε πάντα.

 12. Εγώ σαν μονάδα ΔΕΝ μπορώ να τους ρωτήσω ή να τους το απαιτήσω, να διώξουν όλους τους συγγενείς τους που προσέλαβαν. ΕΣΥ σαν μονάδα (επειδή είσαι δημοσιογράφος), μπορείς να τους πεις ότι ο λαός ΘΕΛΕΙ να φύγουν από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ όλοι όσοι προσελήφθηκαν υπό την πρωθυπουργία του Τζέφρυ μέχρι σήμερα. Να φύγουν ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. Να δούμε ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΠΕΣ, ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

 13. Αυτο ειναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ακομα και για τους πιο δυσπιστους που κοιμουνται και ζουν σε ενα κοσμο ΟΝΕΙΡΙΚΟ ελπιζοντας οτι ο Τσιπρας θα επαναφερει την ταξη και θελουν να τον ξαναψηφισουν. Αφου οι προηγουμενοι υπουργοι υπουργοι αρβανιτοπουλος, λοβερδος βολευαν τη γυναικα του τσιπρα , αυτο τι σημαινει ρε ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ? Ποτε θα ξυπνησετε , η πατριδα σας πεθαινει ! Τσαπρουυυυυυ τα γιδια!

 14. Εδώ ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ούτε μπορούμε να απαιτήσουμε. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Να πούμε ότι θέλουμε να απολύσετε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, έστω ΜΟΝΟ πρώτου βαθμού. Θα μας γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εδώ ο λαός δεν έχει καμία δύναμη.

 15. Τώρα που ο τσίπρας έφερε το νέο αντιμνημονιακό μνημόνιο,η περιστέρα θα αναγκαστεί να τον χωρίσει.Ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο…
  Έτσι,ο όσιος αλέξιος ο μνημονιοφόρος,φρόντισε να την βολέψει ώστε να του έρθει φθηνότερα η διατροφή…
  Υ.Γ. Μην του φάει η περιστέρα και τα 30 αργύρια,κρίμα είναι.

 16. Παλιά τους τέχνη,κόσκινο.Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι;

  Ο Λοβέρδος- που έβριζε τους Δημοσίους υπαλλήλους-διόρισε τη γυναικούλα του Πηνελόπη Παπαιωάννου,στο Δημόσιο.

  Ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου,έχει προσληφθεί από το 2009 η σύζυγος του Χρήστου Σταϊκούρα,Άρτεμις Πάνου.

  Οργανική θέση,στην Κ.Ο της Ν.Δ,έχει η σύζυγός του Τάκη Μπαλτάκου.

  Μη πιάσουμε,τις κόρες (π.χ Πολύδωρας),τους γιούς,τη μνηστή του ανηψιού
  (π.χ Πετσάλνικος)την πεθερά του μπουμπούκου (Η πεθερά του Αδωνη Γεωργιάδη και μαμά της Ευγενίας Μανωλίδου,διορίστηκε στα 60 της χρόνια,στη ΚΕΔ) και δεν συμμαζεύεται.

 17. Ο παπάς πρώτα τα γένια του ευλογεί λέει μια παροιμία. Χρόνια τώρα το ίδιο γίνεται και θα γίνεται, προς τι η απορία?

  1. Αυτό είναι το θέμα φίλε σε άλλα κράτη όταν βγαίνουν αυτά στη φόρα..οι εμπλεκόμενοι παραιτουνται για να μη φάνε κράξιμο. Σε αυτό το μπουρδέλο….βγαίνουν και μάγκες….Και όχι μόνο αυτοί αλλά και απλοί πολίτες

Leave a Response